Bir sabah Bi anda milyon dolarlarınız olsa... tarzınız tavrınız nasıl olur nekadar değişirsiniz?

Bir sabah Bi anda milyon dolarlarınız olsa... tarzınız tavrınız nasıl olur nekadar değişirsiniz?
değişirim. herkesi değiştirir. mesele, değişirken bunun olumlu mu olumsuz mu olduğu. şüphe götürmez bir gerçek ki bu değişim subjektif olacaktır. benim değişimimdeki tek farklılık, sahip olduklarımı daha üst segment ile değiştirmekten öteye gitmeyecek.
kaç milyon dolar enflosyon çok felan 10 milyon dolardan aşağı değişmem
oo direk pavyon kapatırım
😅😅😅
Şu kadar param olsa şunu yaparım, bunu alırım diye hedeflerim yok hayatımdan memnunum kendi yağımızda kavruluyoruz çok çok zengin de olsam yapacağım ilk şey anneme ev almak olurdu 🤷🏼♀️
Cevap
18Cevap
Hayır değişmem.
üniversite okurken 3 kişi bir araya gelip te 1 ekmeği alamadığımız günler oldu şimdi ise çok şükür evimde arabamda var rabbim olmayana da nasip eder inşaallah. iyi de kazanıyorum kazandığımı da ikram etmesini severim çok elhamdülillah değişmedik
ailem ve yakın dostlarımı ihya ederdim. zamanında kim bana yardım ettiyse , kim destek olduysa hepsini ihya ederdim. gerisi önemli değil selam vermesemde olur :)
Değişmek derken kilo alırdım sanırım kişilik olarak ablam değişir ama öküz ökzüzz
vicdanlı ve olgun insan harici
herkes değişir %99
Değişmeme gerek yok, tek bi hedefim var: kimsenin kölesi olmamak (yani birilerinin emrinde çalışmamak) ne araba ne ev ne karı kız ne de bar pavyon işleri; işim olmaz. bisikleti yenilerim en fazla, en güzelinden kaliteli bi bisiklet alırım
Parayla ilgili Bi sıkıntım hiç olmadı bnı kımse degıstıremez
Ne iş yapıyorsun
Hemde cok degisirim
Değişirim.
Daha ulaşılmaz olurum.
Hayır değişmem.
Değişirim, tam bir okul çocuğu olurum
Yaşam tarzı değişir sadece
Değişirjm ilk cinsiyetten başlarım
Hakkında hayırlısı
Teşekkür ederim
değişirim