Ketum gizemli tarafınız var mıdır? Olayları hemen anlatır mısınız yoksa zamanını mı beklersiniz?

Ketum gizemli tarafınız var mıdır? Olayları hemen anlatır mısınız yoksa zamanını mı beklersiniz?

Herkese anlatamam ben.. Anlatabilecek düzeye geldiysem de birçok şey anlatabilirim kendimle alakalı.. O güven duygusu geçmeli bana ondan..
Yoksa ketum göründüğüm düşünülür ama öyle değil..
“Anlatamam, görmen lazım”. Açıkçası anlatmayı sevmem, bakan görür, gören çözer. Beni şaşırtan insanlar oldu, yaşadığım şeyleri, olduğum durumları ve içimdekileri ben anlatmadan, anlayan. Ben dillendirmeden, duyan. Yani işin özü şu; ben ketum olmayı seçiyorum ama kendimi ele veriyorum, eğer güvendiğim biriyse yakalandıktan sonra dökülürüm.
Teşekkür ederim 🌸
🌸🌸
Herşeyimi kolay anlatmam. Herkesin herşeyini dinleyebilirim. Akıl veririm ama kendi şeylerimi anlatmayı sevmem. Uzun süre bi irtibat varsa anca o zaman sorarsa üstü kapalı anlatırım
Gizemli takılmıyorum da kolay kolay anlatmam. Yakın hissetmem lazım.
Dert , tasa hayatta anlatmam o ayrı
Cevap
11Cevap
Anlatmam, süründürürüm.
Anlatmıyorum
Genellikle evet, ancak bazı şeyleri anlamak için yaşamış olmak gerekir.
Gizlim saklım yok ama çok detaya girmeyi sevmem
Bunu genelde bir şey almak için yaparım diğer türlü yapmam
Hayır anlatmam. Ağzından kerpetenle laf alıyoruz derler çoğu zaman.
Fotodaki kişi benim galiba nazar değer anlatma sus diyorum bir bakmışım dilim bağımsızlığını ilan etmiş anlatıyor ertesi gün nazar değiyor gjkgkgkfd.
Benim kimseden gizlim saklım yok
Sormadıkları için sıkıntı yok
Bilmiyorum ruh halime göre değişiyor
Herkese anlatmam.
Hayır anlatmam
hayır anlatmam..
Kolay kolay anlatmam.
Hayır anlatmam
Anlatmam
Sevmem öyle şeyleri, gerek de yok
Kısmen. Kendime ait sırlarım vardır.
Anlatmam