İlgi insanların açlık duyabileceği bir durum mu? ⚡️❄️⚡️

İlgi insanların açlık duyabileceği bir durum mu? ⚡️❄️⚡️

Bence öyle. İnsan en çokta sevdiği insandan bu ilgiyi görmek istiyor. Göremeyince, başka şeylere yöneliyor. İlgi gerçekten açlık duyabileceğimiz bir duygu. Hele bir kadın için doyurulması gereken duyguların başını çekiyor.
İlgisizliğin günümüzde, ergenlerin ellerinde oyuncak edinilmesi acınası bir durum fakat çocukluktan gelen ilgisizlik, sevgisizlik insana her şeyi yaptırır. Her türlü pis işe de bulaşabilir. Eğer genel olarak konuşacak olursak, insan sosyal bir varlık ve kendini psikolojik olarak tatmin etmesi için birilerinin ilgisine ihtiyacı var.(inkar etmeyelim bu ihtiyaç her insanda var) Psikolojik olarak kendini tatmin edemeyip ilgi alamazsa bunalıma girer.
Yani her iki ihtimalde de ilgi, olması gereken önemli bir şey insan için.
Sevgi ve ilgisizlik bir açlıktır tabi ki çok kısa sürede kendini göstermez bazen yıllar sürebilir ama kişide kalıcı etkiler bırakabilir tabi ki ilgi derken sosyal medya ya da bu tarz ilgilerden değil gerçek sevgiden bahsetmiştim
Evet öyle Sosyal medyada yüksek bir takipçime sahipsin
Üzgünüm anlamadım
Böyle bir yazı falan paylaştım dediniz ya Ben de hani orada acaba fenomen falan mısınız veya takipçi yüksek mi bu gibi bir soru sordum
bunu başka yerde paylaşmadım şu an sadece bu soruda paylaştım ve başka hesabım yok
Çok pardon ben yanlış anladım ya
Ben karmaşık yazmışım üzgünüm :)
Yok sıkıntı yok 🌸
İlgisizlik değil en büyük açlık sevgidir. İnsanın sevgiye ihtiyacı var, sevgi olunca ilgi de oluyor.
Cevap
19Cevap
İlla birilerinden ilgi duymamız gerekmiyor bence. Özel bir kişi ilgi göstermedikten sonra anlamsız olur. Bir de dozunda ilgi lazım fazlası boğar. Bence açlık değildir.
bence ilgisizlik insanı içten içe öldüren bir hastalık gibi eskilerin deyimiyle ince hastalık.. en sonunda ölüyorsun..
En güzel örnegi cocuklarda hörebiliriz ilgi ile büyüyen cocuk ve ilgisiz büyüyen cocuklara bakin bu genelde uzaktan bioe belli eder kendini, aclik olmasada önemlidir yani
Kesinlikle çocuklarda çok önemli
Valla bana adım atmayan insana asla adım atmam. İlgi değil de 2. plana atılırsam ve hissettiğim an onu sktr ederim
Neden düzgün bir şey yazamıyorsun sen sürekli küfür ediyorsun ya😅😅
Benim kastettiğim ilgi bu değildi ama bu konudada evet adım atana adım atılır
Çünkü hayatta düzgün bir şey yok. 😂
Gül geç sen ozaman 😅
Tabi ki doyurulmayan her duygu açlık oluşturur ve çoğu aşırı yemenin altında yatan sebep bu; duygusal açlık
Gereksinim duyulsa da alışınca çok sorun olabilen bir şey değil. İlgi olunca birwz bağımlılık hissi de veriyor bence.
Bi ilgi gösteriyor gibi yapıyorlar ilgiyi gösteriyorlar ve sonra geothelik yapıyorlar beni yapıyorlar einstein.
Bence kesinlikle öyle. İlgi görmeyen insanların daha saldırgan, depresif olduğunu düşünüyorum.
Beni bilen kişiler sevsin yeter ya sevmese de üzülmem hani
İlgisizlik çok kötü bir şey, her insan ilgi görmek ister bence içten içe
İlgisizlikten bakırköyde yatmama sebep olan bir hayatta yaşıyorum.
Bipolar hastasıyım sana şöyle söyleyim şizofrenden tek farkı halisünasyon görmüyoruz ama bazen uykularımda garip rüyalar gördüğüm oldu ama artik euzu besmele ile uyuyorum.
İlgisiz buyuyen cocuk ve ilgi ile buyuyen arasinda cok fark var. İlgi her insana lazim
evet duyabileceği bir durum çünkü ilgi mutluluğu sevgiyi önemsemeyi beraberinde getiriyor..
Tabi ki kişinin hayatını etkileyen bir faktör ilgi
İnsanlarda hormonlar olduğu sürece elbet ilgi bekler.
İlgisiz insan her şeyi, her an yapabilir..
Çok büyük devasal hemde
Herkes tarafından değil de sevdiğin, en yakınındaki insanlar tarafından evet ilgisizlik çok büyük açlıktır. İnsanı ölüme bile sürükler
ilişki bitimi sonrası daha kötü
Evet öyledir bence
herkes için büyük açlıktır
Evet, herkesin elbet duyguları var
Zannetmiyorum öyle olduğunu
Biraz öyle oluyor.
yani
Evet
Bana göre öyle
Evet herkes ister
Yani öyledir.
Maalesef evet