Karakteriniz hakkında insanlar en çok neyi övüyor ya da yeriyor?

Karakteriniz hakkında insanlar en çok neyi övüyor ya da yeriyor?

Kurallarım ve aşılması güç duvarlarım varmış
İyi olarak ise sesimde huzur bulduklarını konuştuğumda değişik bir hisse kapildiklarini söylüyorlar.(bu bana tamamen yalan geliyor)
Aslında bu konuda duyduklarım yakınlığıma göre değişkenlik göstermekte. Beni uzaktan tanıyanlar, bilenler "hanım hanımcık, mesafeli" Der. Arkadaşlarım "son dakikaların insanı, paylaşımcı, deli" derler. Sevdiğim adam da "anlayışlı ve sevgi dolu" olduğumu söyler. 😅🌸
Sevdiğin adam çok doğru söylemiş 🙃😂
Genelde çok fazla kasıntı olduğumu söylerler ama onlar istiyorlar ki cıvık olayım, laubali olayım, gereksiz olayım. Kendilerinden farklısını görünce ya da iyisini bu şekilde gereksiz eleştiri yapıyorlar. Övüldüğüm nokta ise çok pozitif ve objektif birisi olmam.
Genelde dürüst ve güvenilir olduğuma dair söylemler alıyorum.
Rica ederim
Cevap
11Cevap
Kafaya hiç bir şeyi takmadığımı söylüyorlar
Çok keskinsin.
Sana yaklaşamıyoruz.
Çok soğuksun.
Aslında inatçı da değilsin yumuşak başlısın. Peki neden böylesin?:-) vs vs genelde bu tarz tepkiler alıyorum :-)
Bir Sagopa şarkısı bırakıyorum. Keyifli dinleme ler:-)
Soğuk ve duvar gibi olduğumu söylerler aynı zamanda sessiz ve daha çok dinleyici olan taraf olduğumu dile getirirler ama tanımadığım insanlara karşı ister istemez bi soğukluk oluyor aynı şey tanıdığım ve güvendiğim insanlar için geçerli değil
Nezaketli, güler yüzlü ve hoş biri derler 😁 ah şansı da güzel olsaymış, 🥳 Allah çirkin şansı versin derler😁😁😁 Aminnnnn♥️
Soğuk olduğumu söylerler. Ben de demek ki hak ettiklerinin bu olduğunu söylerim. Daha da konuşmayız zaten.
Soğuk, ketum, keskin konuşan, sınırları olan ve asla aşmayan, havalı birisin diyorlar
Çok soğuk durduğumu söylüyorlar sürekli yorgun göründüğümü söylüyorlar
Güvenilir ve sözünü tutan bir kişi olduğumu duyarım en çok.
Genelde olumlu olarak dürüst olduğumu söylerler ama olumsuz olarak vicdansız olduğumu
Olumlu olarak merhametli olduğumu olumsuz olarakta soğuk olduğumu söylerler
Parayı buldu gtü kalktı diyorlarmış arkamdan 😂
Çok açık sözlüsun derler bazen iyi niyetle bazen kötü
Çoğu şeyi ciddiye almadığım için gıcık derler genelde😂
En çok övdükleri çok iyi sır tutuyorum. Gömdükleri de fazla açık sözlüyüm 😁
Sakin bir görünüme sahip bir tiyatrocuyum ben. Herkes beni çok iyi biri gibi tanısın diye bir tiyatro çeviriyorum ve kimse bana ne hissettirdiklerini anlamıyor.
Yani şimdi kendimi övmeyeyim hoş olmaz
Hangi insanlar
Yok ki ash
"Yaşıtlarına göre olgunsun"
Bu kadar acık sözlü olmak zorunda degılsın.
İnatçı dürüst eli açık
İyi bir dinleyici bilge
bilmiyorum ya herkes farklı bişi diyo
Dürüst, efendi, olgun, anlayışlı
çok çalışkan ve istikrarlı
Sağlam olduğunu söylerler
Utangaç ve soğuk olduğumu söylüyorlar
Kim nereden bilsin beni
Pek duymam
Merhametli ve eğlenceli olduğumu söylerler
Sen kimsin
Kişiliğimi…