Sert bir görünüme sahibim. Aslında için pamuk pamuk. (Tamam pamuk abartılı oldu biraz fjdksb)
Sen nasıl görünüyorsun?

Sert bir görünüme sahibim. Aslında için pamuk pamuk. (Tamam pamuk abartılı oldu biraz fjdksb)
Sen nasıl görünüyorsun?
Dünya yansa umrumda olmaz derler. Bilmiyorlar ki her şeyi, herkesten daha fazla önemsiyor ve kafaya takıyorum. Bunu belli etmeyi tercih etmediğim için aksi biri olduğum düşünülüyor...
Nasıl oldun bakalım
İyi kal
Pamuk mu? 🙄 🍯
Dışarıdan sert ve egoist görüntüm varmış, bana öyle gelmiyor ama neyse. Aksine eogist değilim, sert mizacım ise sadece tanımadıklarıma mesafemden. Yoksa gayet eğlenceli, güler yüzlü bir insanım 😏
Hiçte egoist değilsin 😬
Evet pamuk. 🧐
Değilim demi yangeçim 😏
Pamuk değil 🍯
(Hiç de)
😬🌸✨
Sert bir görünümüm varmış ama normalde daha duygusal olduğum için sert görünümumu gülümsemelerimle yumuşatıyorm
Gayet meleğimsi bir insan olduğum için görünümüm de meleğimsi. 😇😇😇
Sempatik, sevecen biriyim 😎
Meleği öldürelim, cennete laik çünkü 🔪
Teşekkür etmeye değil, kendime bakmaya gelmişsin. RUH HASTASI 😂😂😂
NOT: Sesli olmasa da güldüm. 😬😬😬
Cevap
12Cevap
Nazik görünüme sahibim ama aslında duygusuzum
Bazıları çok egoist, yakından çok samimisin diyor, bazıları çok masum tatlı duruyosun diyo, bazıları sert bakıyosun sanki dövcek gibi diyo ben de anlamadım. 😅 Ama bence tatlıyım yanaklarım falan hafif tombik.
Huy olarakta karşımdaki kişiden aldığım enerjiye bağlı. Kimisine ters, aşağılayıcı olabiliyorum istemsiz. Kimine de çok nazik, kimine çok samimivs.
Benim taklit etmeden kendi çapımda hayatımı yaşıyorum
Görüntümü ve içimi biliyorsun. Fazla söze gerek yok :)
Ruhsuz görünüyorum, donuk ve suratsız. Aslında cıvıl cıvıl olabilirim, içten güldüğümde gamzem bile çıkıyor. Yıllardır etrafımda olanlardan bile 'aa gamzen mi vardı senin' tepkileri alıyorum. L*n güldürdünüz mü de 🙄
Bilemiyorum ki, kişilere göre değişiyor görünümüm aslında.
Gıcık olduğum kişilere karşı mendeburum, asık suratlıyım, gıcığım işte.
Sempatik bulduğum kişilere görevde pamuğum dünya iyisiyim.
Kimisi havalı soğuk duruyorsun der ama öyle değilim. Genel itibariyle sıcakkanlı cıvıl cıvıl bir yapıya sahibim vs.
Dışardan bakan soğuk ve aşırı özgüvenli olduğumu söyler ve benimle dost olduktan sonra sırtları yere gelmez hem iri yapılı uzun boylu olduğum için kavga tehtit vs olduğunda onları koruyorum diğer türlü aşırı ponçik bir insanım ve biraz degesiz ama ne var ki sevdiklerime karşı dengesiz değilim ve benimle tanıştıktan sonra ya ben seni hiç böyle beklemiyordum diyenler bile oldu vicdanlı ve hayvan severim kedim bile var dhfhdhsh
Soğuk gıcık ve havalı göründüğümü tanıyınca hiç öyle olmadığımı söylüyorlar. Bir psikolog bile seni tanımadan önce Bi kaşık suda boğasım geliyordu dedi.
Havalı, kibirli halbuki en alcak gönüllü insanıyım.
o yüzden Görünüşe yorum yapmam, insanlari tanirim önce
Oldukça buz gibi soğuk ve yorgun bir görünüme sahibim gerçekte aslında öyle değilim ama olmuyor galiba nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.
Dışardan çok soğuk, havalı, insanı itin şeyine bandırıp bandırıp çıkaran bir auram olduğu söylenir hep ama oysa çok ponçik bir hatunum.
Nasil durduğumu bilmiyom ama içten sabırlı nazik biriyim bazende şeytan ama o duruma göre
Yerine göre değişiyor bazen çok saf görünüyorum içimden şeytan çıkıyor bazen odun gibi görünüyorum içimden tatlı bir şey çıkıyor
Dışardan soğuk olduğum söylenir genelde pek yanaşmazlar ama bi iki sohbet dönünce "hiç de öyle değilmişsin"e dönüşür🤝🏻
Ciddi görünümlü biriyim insanlar benimle hiç konuşmaz ama aksine insanlarla kafa dengi de olabilirim sadece ciddi bir tipim var.
Akıllı bilgili iyi dost güvenilir sırdaş iyi bir dinleyici ama alakası yok normal insanım ne eksik ne fazla
İnsanlar bana bakınca canavarmışım muamelesi yaptığı biriyim kimi neden sert baktığımı kavga mı edeceksin der
Sert diyen de var
Gülümseyince çok güzel diyolla
Ama hep gülümseyen biri olmamı beklemeleri saçma
İçim de dışımda bir. Kalbim, dış görünüşüme yansımış..! Memnunum👌🙂
Dışardan soğuk içerden cana yakın soğuk yapmak istesemde yansımıyor karşıya
Dış görünüş olarak sert ve ciddi ama tanıyınca yumuşacık bi kalbi olan kızım😄
Dısardam sevimli ve canayakın görünürüm ama tersim pis.
Soğuk sert duruyorum rwsmen bakışlarım konuşuyor ama aslında çok sıcakkanlıyımdır
Sert görünüşe sahibim ama normalde çok tatlıyımdır sevimliyim
Bana insanlar egoistsin derler ama aslında öyle değilim
Orta düzeyin bı tık üstü , buğday tenli , siyah saçlı , sempatik , komik , yerine göre sert.
Disarda tek olurken sert bir ifadem oldugunu söylerler ama aslinda cok neseli biriyim etrafima jarsi
masum bir görünüme sahibim ama bazen masum değilim maalesef dlkfms :D
İlk gördüklerinde egolu diyorlarmış ama yokya öyle değilim ben ☺️😂
Çiğ köfte gibiyim dışardan yumuşak ama aslında acı asdfg
Soğuk göründüğümu söylerler ve evet yakın arkadaşlarım dışında çoğuna sogugum
Lâkayıt bir görünümüm var. Oysa ki, içim çok daha lâkayıt.
selam verseler dövecek gibiyim genelde fazlasıyla sert olduğumu söylüyorlar, tanışınca ya da samimileşince kafam güzelleşiyor genelde ama yine de sert olmaya devam ettiklerim de var
kime ne lazımsa yani
kişiye göre değişir, sevdiklerime pamuk gibi, sevmediğim tanımadığım insanlara sert soğuk
Dışarıdan soğuk görünen aslında öyle olmayan birisiyim
İçim dışım bir 😋😀
😃😃
oldukca soguk bir gorunumum var ama aslinda cok sicak biriyim ve daima gulumserim gulumsemeyi, mutlu olmayi cok severim
Benum yanımda rahat hissederler
Sır çıkmaz ve yargilamam
Yakın olduğum insanlara melek gibi. Mesafeli olduğum kişilere soğuk, suratsız. Hiç tanımayanlar da havalı olduğumu zannederler
çok sert duruyorum uzaktan ama baya neşeli ve samimi biriyim
Gördüğünüzde ne kadar soğuk konuşmuyor dik dik bakıyor (konuşkan komik)
Görünüşte icimde poncik 😎😌
Tanıyanlara sormam gerek.
ne bilim oğlım
Uzaktan soğuk göründüğümü söylerler
Sert görünüyorum ama aslında öyle değilim
Sert ve soğuk nevalayim dısardan.
Aslında çok neşeliyimdir ve samimi dışardan özümde dominant ve iyi gozlemciyimdir
Naif ve merhametli gözüküyorum ben
Naif gibi görünüyorum hakkaten de naifim.
Sakin dingin
uzun boylu ince
disardan masum gorunuyorum ama degilim
Çok fazla güzelim ya
Soğuk bir insanım yaklaşmayın bana üşürsünüz
Soguk
Maşallah Rabbim özene bözene yaratmış beni 😂
hiç bilmiyorum
İçi dışı bir
Ela göz kumral saçlıyım beyaz tenliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?