Etrafınızda herhangi bir tartışma veya kavga durumu gördüğünüzde olaya dahil olup müdahale eder misiniz?
Yoksa karışmayıp sadece uzaktan mı izlersiniz? 👇

Etrafınızda herhangi bir tartışma veya kavga durumu gördüğünüzde olaya dahil olup müdahale eder misiniz?
Yoksa karışmayıp sadece uzaktan mı izlersiniz? 👇

Bir gün hiç unutmam 😃 oturduğumuz mahalleye yeni taşınmışız akşam üzeri annem beni ekmek almaya gönderi neyse gittm ekmeğimi aldım eve varmama az bişey vardı bide ne göreyim bağırış çağırış kavga kıyamet 😄 eee tabi durumuyum merak ettim araya daldım birde ne göreyim 40 lı yaşlarında biri yaşlı bir dedeyi pataklıyor uzatmış yere tutmuş dedenin yakasını bunu görünce ben tabi delirdim zıpladım adamın sırtına başladım yumruklama ya 😂 adam dedeyi bıraktı üzerime yürümeye başladı 😱 nasıl bağırıyor adam sananeee oluyoorrr sana ne oluyorrrr diye bir bağırıyor benim ödüm kopuyor 😄😄 Allah'ım dedim işte şimdi yandık tam o sırada abim geldi 😂 neyseki azar işite işite eve vardık işte... yani demek istediğim kavga varsa ve orada çok değer verdiğim ya da yardıma ihtiyacı olan biri varsa gözümü bile kırpmam seve seve kavgaya karışırım.
Sevdiklerimin karıştığı her kavgada müdahele eden, gerisinin seyircisi.
Teşekkür ederim 🌸🌸
Rica ederiim🌸🌸
Kavganın içindeki kişilere ve kavga nedenine bağlı açıkçası. Kavganın içinde değer verdiğim birisi varsa gerekirse ben de girerim kavgaya.
Tanımadığım insanların ya da pek umursamadığım insanların içinde olduğu kavgada ise kavga nedeni komik değilse ayırırım, komik ise çekirdek kola alıp izlerim 😂
Çekirdek kola mı dedin sen? Ben de gelürüm! 😂😂
Sen gelüyürsan ben kavgayı bırakır seni izlerim 🙃
Kimin kiminle kavga ettiğine bağlı. Şimdi olayda ailem varsa karşı tarafı vurabilirim. Bunun örnekleri var. Arkadaşsa bende dalarım, tanımadığım kişiler ise ayırırım.
Ya kız arkadaşın varsa? Buna bir cevap verilmemiş.
Benden destek alabilirsin, iyi döverim 💅
Cevap
21Cevap
Hiç biri ne izlerim ne müdahele ederim zamanım değerli
İnsanların ar damarı çatlamış. Saçma sapan sebeplerden ötürü tartışmaya giren insanların kavgasına müdahale edecek değilim. Yesinler birbirini der kendi yoluma giderim. Seyirci de olmam yani...
Benim görevim yanımdaki kişiye yapışarak kavgaya müdahale etmemesini sağlamak oluyor bu gibi durumlarda. Büyük bir mücadele.. Elimi üzerinden çekme sakinliğine eriştiğinde polise haber vermek falan..
Tek olduğumda yoluma giderek 112.. Ne müdahale ederim ne de izlerim.
aa en sevdiğim :D hemen dalarım kavgaya ayırmak için :D
Bu huyumu hiç sevmiyorum aslında ama müdahale edip karışıyorum. Kız /erkekte fark etmiyor. En son birkaç ay önce trafikte taksinin üzerine bi adam sopayla gitti adamın koluna yapıştım resmen dur diye. İyi beni de arada savurmadı sağolsun da :)
Dışarıdan izlerim. Canımı sokakta bulmadım. Ortalık kalleş duruyor. Çıkarsa taksa bıçağı b. k yoluna gitmiş olurum. Birbirlerini kırsınlar.
Sadece aileden birinde müdahale ederim.
varoş kavgası değilse müdahale ederim.
varoşların sağı, solu belli olmuyor.
kimin cebinden bıçak çıkacağını tahmin edemiyorsun.
Önce olayı anlamaya çalışırım, ayırabileceğim bir kavgaysa ayırırım
Kavga edenlerin problemi hiç araya girmeye çalışmam 😂
Araya dalıp ayırmayı severim ama bazende izlemesi çok keyifli
Seyirci olurum eleman bide gelir bana takar bıçağı uğraşmayalım
Bu benim hobimdir ya kavga olsa da müdahale etsek keşke.
yakınlarım ise müdahelede bulunurum ama tanımıyor isem beni alakadar etmez
Kavga edenin kim olduğuna bağlı olarak değişkenlik gösterir
Tanıdıklarım olmadığı sürece izlemeyi tercih ediyorum.
Seyirci olurum. Önceden müdahale ederim derdim ama artık seyirci olurum kimseye karışmam.
Eğer edersem ben yanarım o yüzden müdahale etmem
duruma göre değişir arkadaşlarımın arasındaysa müdahale ama tanımadığım kişilerse bilemem
Kavga mı? Kaldı mi boyle ilkel tartişmalar (!)
Müdahale ederim..
Arkadaşımsa müdahale ederim değilse kılım kıpırdamaz
Kavga hiç sevmem
Kavgayı kimin yaptığına bağlı
Biraz seyrederim ya djxjbx
Pek müdahil olmak istemem. nolur nolmaz.
Müdahele edici olurum
Genelde izkerim
Kız kavgasını özledim 😭😭😭😭
Devam edin devam edin izlemesi keyifli asdgg
Ayirmisligim çoktur. Kaos sevmiyorum.
Ben izlerim hiç gerek yok araya girmeye.
Müdahale edici olurum, kim olursa olsun kavga görmüşsem girerim direkt seyirci olamam asla.
Bayılırım kavgaya fight fight
Genelde kavga yapanın
Duruma göre değişir
Gaz verici olurum.
Ayırıcı
Ayıran
Müdahale edici
Duruma bağlı
kavgaya bağlı ya
Seyretmeyi severim
direk giren tarafım..
sevdiklerime karşı müdahele ederim