Sevgilinizi aldatmak, yalan söylemek, iftira atmak, birilerine borç takmak gibi şeyler...
"Ben yapmazdım da yaptım işte..." dediğiniz şeyler neler?

Sevgilinizi aldatmak, yalan söylemek, iftira atmak, birilerine borç takmak gibi şeyler...
"Ben yapmazdım da yaptım işte..." dediğiniz şeyler neler?

Daha yeni aklıma eskiden yaptığım ve şu an hatırlayınca hayret ettiğim bir olay geldi. Bunu yaparken çocuktum diyebiliriz ortaokul zamanlarıyda yanılmıyorsam ama yine de asla benim karakterime yakışan bir şey değildi. Bir arkadaşıma çok harcama yaptırıyordum. Sürekli gittiğimiz yerlerde hesabı o ödüyordu. Aslında asla niyetim onu kullanmak değildi ama baya baya niyetim ne olursa olsun kullanmışım. Arkadaşım da zaten bir süre sonra bu durumu yüzüme vurmaya başladı.
Şu an içimi rahat ettiren tek şey ben işe başlayınca aradaki farkı fazlasıyla kapatmışımdır diye düşünüyorum.
Eski erkek arkadaşıma kendimden çok ödün verdim bitmesi gereken bir şeyin bitmemesi için uğraşarak saçma sapan sürekli mesaj atarak vs. Hiç böyle bir karakter değilim aslında ama aşk insanı aptallaştırıyor sanırım.
Cumartesi günü gitiiiim restoranda hesabı baya bir eksik almışlar gediğimi yemekleri değil de dışarı çıkıp içtiğimiz çay parasını almışlar sadece bunu ertesi günü farkettim ama restorana söylemedim sanırım çok ayıp ettim
Evli birine gerçekten abayı yaktım gittim açıldım msjlar attım karşılık verdi ben üzeeine düştükçe o benden uzaklaştı belkide daha iyisini yaptı
Ne çok görün ne abes karşılayın ben sizden fazla abes görürdüm ☹️
Cevap
26Cevap
Karakterime ters olan bir şeyi yapmadım. Yaptıysam da şu an hatırlamıyorum.
Arkadaşlarım ve sevgilim arasında seçim
Hayır yapmadım
Herkese bisi yapicaksam yapmadan once soyleme huyum var aldatvaksam soylerim o derece ya da bana para verirsin qma geri vermem derim kabul eder etmez bilemem ama netimdir sadece bir kere bisi gizledim sevgilimden onuda kendi ogrendi yapcak bisi yok yaptiysam yapmisimdir.
Konu olarak bilemiyorum ama birkaç kez bana ters gelen şeyleri yapmışlığım vardır mutlaka.
O kadar çok şey yaptım ki ama en çok aklımda kalan şey hırsıma yenik düştüğüm için iyi giden bir ilişkiyi bozmak oldu.
sürekli kendime sert ol falan diyorum, bazen kaçırıyorum ya da nadiren. çoğunlukla da farketmeden sert olabiliyorum.
Kabullenememek. Bazı şeyleri fark ettiğimde halde kabul etmedim geçmişte. Bu bir ders oldu.
Böyle olan birinin oturmus bir karakteri mi varmış.. Aa aa görüyor musunuz. Çok şaşırdım.
Bugüne kadar Karakterime ters bişey yapmadım. Yapacağımı da sanmıyorum
yapmam dediğim tek Bir seyi yaptm onun için büyük konuşmamaya çalışıyorum artık
Ne yaptin
Asla öyle ilişki istemem dedim ve daha kötüsünü yaşadım 🙂 Büyük konusmamak gerekliymiş
Flört ettiğim insanları hiç sevmememe rağmen bunu devam ettirip sonra saçma sapan bi sebeple ayrılmam ve iki üç kişiyi aynı anda yürütmem
Evli bir adamla sevgili oldum. Hataydı , terk ettim. Bin pişmanım.
eskiden mallık yaptım
hoşlandığım çoçuk abimle arkadaş gibiydi abik uyurken telefonundan onun numarasın bulmuştum yine hatırladım sabaha kadar cringe damarım patlıycak kesin
Defalarca kendi kendime aramicam onu bi daha, ne hali varsa gorsun diye sozler verip, yine ilk adimi atanin ben olmasi 🤦🏻♀️😕
Kıskanmak, kısıtlamak, kısıtlanmak. Asla yapmam dediğim şeyleri aşık olunca patır kütür yaptım/ devam ediyorum yapmaya
Okul zamnı evli baynlrda oldum hata benim değildi hepsıde dulup dıyıp sonrdan evlıyım dedıler
En basit gibi görünen yalan diyebilirim ama oda çok söylemem sevmemde. baskada bir şey yapmadım netimdir
Var tanidik bir kadina oral yqptirdim ama eminim bana adet buyusu yaptirdi kahve getirdi herkesi kahverengi benimki siyah gibiydi
Birilerinin arasını yaptım.
Karakterime ters olan hic biseyi yapmadim umarim ilerdede yapmam
Karakterime ters bir şey yapmadım olması gereken ne varsa yaptım
bana nispet olsun diye yeni sevgilisini dövüş kulübümüze getiren eski sevgilimin yeni sevgilisi olan çocuğu dövdüm hem de öldüresiye
bir erkeğe güvendim tabi sonra acı çektim ama dersimi aldım en azından
Yaptım birini etkilemek için saçma sapan dans ettim
Bir daha yapar mısın?
Karakterime ters olan bir şey yapmam ben çünkü terstir. Nokta.
Gereksiz insanlarla muhatap oldum
Aldatildigimi hissettim ama görmezden geldim
Yıllardır gittiğim barda hayvan gibi sarhoş olup ortalığı dağıttım sonradan bara çiçek gönderdim. Alkol canavarı edy.
Yapmadım çok şükür
tayt giydim hayatım boyunca da bunun utancıyla yaşayacam
Tayt giymeden nede utandım
Çok fazla şey
Dün amcakizlarimla buluştum 😏😏
Her pisliği yaptım.. yapacam yapöayada devam etcem
Karakterime ters olan bir şey yapmadım yapmamda.
aldattım ve arkadaşıma ihanet ettim ama karaktersiz olduğum için ters olduğunu düşünmüyorum 😀😀
alttan almak benim huyum değil ama özellikle biri var ki alttan almadığım bir zaman yok maalesef
sıcak davrandım
Hiç birini yapmadım desem inanırmısın?
Yaptığım her şey öküzlügüme dahil 😀
Saymakla bitmez
Tutamayacağım söz verdim
Unutmam diyordum unuttum
Kavga etmek
Ooo kız kavgası mi yoksa
Yapmadım
Alkol almak gıbı
Yalan söyledim
İnsan sevdim