Geçmişe baktığımızda, buna ben neden bu kadar üzüldüm? Dediğiniz mutlaka olmuştur.
Peki, şu an farkında mısın?

Geçmişe baktığımızda, buna ben neden bu kadar üzüldüm? Dediğiniz mutlaka olmuştur.
Peki, şu an farkında mısın?
Evet oluyor. O an üzülürken çok önemli bir şey gibi görünüyor sonradan fark ediyorum ne kadar boş, kötü niyetli hatta beni tanımayan insanların sırf kıskançlıktan yaptığı saçma sapan yorumlar olduğunu. Ama böyle insanlar var ve aynı dünyayı paylaşmak zorundayız maalesef. Tabi mükemmel bir insan olmamın da kıskanmalarında etkisi olabilir. 😜
Hahaha mükemmellik bizlere göre değil maalesef
Ben melek olduğum için bana uygun 😂 şimdi de kendini beğenmiş derler (ironidir)
İroni alındı melek :))
Adım melek değil ama neyse 😅
Ya bak bak 😃 ne diyeceğimizi şaşırdık!
😋
eskiden bu durumu çok yaşadığım oluyordu
Şimdi böyle bir sorunum yok
Hiç olmadık yere de kendini üzmek
hastalık diye düşünüyorum
Demekki eskiden ben de hastaymışım hshhs
Hastaaa
Nau nau hshs
Yeu yeu fkdk
😅
Bunu ben çok güzel yaparım.
Gereksiz yere, gereksiz kişiler için kendimi çok üzmüşümdür.
Yapardın*
Büyü falan mı yaptın bana? Neden seni bu kadar eig seçtim diye kendimi sorguladım şuaaaan 😐😬😂
Hesabınıza 100 xper geçmiştir. Haram Z... Olmasın tabii ki. 😬😬
İyi günlerde kullanın.
Hahaha sesli güldüm 😂😂
Bu görüş meleğimsi değil, tilkimsi oldu birazcık. 😂😂
Ağlarken bile bunun neyine ağlıyorsun diyorum ama değişen bir şey olmuyor sjjdh
Cevap vermiyor mu 😃
Vermiyor sonra daha çok üzülüyorum 😄
O zaman ona bir cevap ver ki bir daha sözünden çıkmasın ✨
Tamam deniyim, teşekkürler 🌸
✨🌸
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim. Denemeler sonuç verdi mi? Yoksa hiç denemedik mi 🧐
Denemek zorunda kalmadım 🙃
Bu daha güzel😎
Cevap
10Cevap
Olmadık yere kendimi çok üzmüştüm, neyseki geçti artık lüzumsuz şeyler için kendimi üzüyorum.
Kendimi üzmüyorum
Ohooo hayatım böyle geçti hatta geçiyor. Tabii azaldı eskisine nazaran, gereksiz insanların gereksiz laflarını umursayıp kendimi suçlamakla, hatalarımdan dolayı kendimden nefret etmekle kendime zorbalık yapmakla geçti. Onlar bunu unutmuşken ben üstünden çokça zaman geçmesine rağmen aklıma geldiğinde gözlerimin dolduğu canımın sıkıldığı anlar oldu. Düşününce değmiyor, ben de artık hiçbir şekilde düşünmüyorum. Sadece önceliğim kendimim, saçma şeylerle canımı da sıkamam.
Madem üç günlük dünya tek geldik yek gidiyoruz Karektere ne eklersen olgunlaşırsın sadece enazımdan bende böyle zaman öylede böylede geçecek bu hep böyledir yaşadım gördüm ne ekersen elinle o gelir seninle ,,, Nasıl sevdiğini'de sevilenler anlar.
Evet, fark ediyorum. Üzülmeye değer şeyler olmadığını biliyorum fakat üzülmekten de alıkoyamıyor insan kendini.
Evet. Çok oluyor. Bir daha böyle şeyler için kendimi üzmeyeceğim diyorum fark ettiğim zaman. Ama yine üzüyorum. Önüne geçemedim şimdiye kadar.
Zamanında, olmadık yerleri oldurmaya çalışmıştım. Baktım sadece zarar, bende akışına bıraktım.
Geçmişte de şimdi de yaptığım bir şey, farkındayım durumun. İlla oluyor işte, bazı durumlar bizi üzülmeye itiyor...
Sen de onu it
Ben başka şeyler yapıcam 😏🤩
Merak ile bekliyoruz 🧐
Bekle yangeçim 😉😄
Yoo değilim :)
Kendimi üzmem ben , çünkü canım kendim :)
Omuzlarımdan öpüyorum şu an kendimi
Boynunu kıracaksın 😃
Kimin? İsim ver kolay o iş 😂
Hayda 😂
Hee boynunu kıracaksın deyince şey oldum ben 🥺 yok yok kırmam
Oldu sevilmediğim yerde neden yalaka gibi davrandım da sonra kendimi üzdüm neden değersizken degerli olmak istedim kimse için olmasa bile kendim için değerli kalsaydım keşke şimdi (N) Çok mutsuz onun için yani kendim için sadece ayağa kalkmak ve dimdik durmak için savaşıyorum
Oldu ve farkına vardım hala eski defterlere yazdığım yazıları okurum sonra niye böyle yazmışım hangi kafayla yazmışım derim sonra da ne saçma yazmışım diye de düşünürüm
En büyük düşmanım kendimim beni benden başka üzen gerçekten yok şimdi senin sorunu görünce bir kere daha farkına vardım *ptallığıma doymuyum diyorum...
Evet önceden çok üzerdim kendimi ama artık değişti her şey, üzülmüyorum keyfime bakıyorum. Hayat kısa mutlu olmam gerek.
Demiyorum gereksiz yere üzülmem, az üzülürüm ben, nadir üzülürüm.
Önceden çok üzerdim hayatım ağlamakla geçti benim arada yine duygu seli olmuyor değil
Zamanında oluyordu tabi gereksiz şeyler için kendimi boşuna üzdüğüm. şu an öyle değilim tabi
Geçmişime aşırı saygı duyuyorum, geriye dönük pişmanlığım hiç yok..
Bazen insanların duygularını benimsediğim an evet
Farkındayım çoğunlukla ama o girdaba girince çıkamıyorum
Olmadık yere kendimi hiç üzmedim. Üzülmem için sebeplerim oldu hep.
Evet çok oluyor. Özellikle ergenlik döneminde ne kadar saçma şeyleri kafaya takıp kendimi üzmüşüm diyorum
Evet 3 hafta faln once agliyordum hatta burada
Ama artik daha iyiyimm
Ben bunu nasıl bu kadar erken atlattım dediğim durum var ama boşa uzulmemişimdir bir şeye
Evet oluyor gereksiz şeyleri kafaya taktığımda
Yaparım öyle şeyler.. sonra kendime kızarıp yine bi daha üzülürüm
Hem de aşırı derecede. Etrafıma bi bakınıyorum somut bir şey de yok üzülecek, farkına da varıyorum ama önüne geçemiyorum:(
belki iyi bir insan olduğum için üzülmeyi hak etmişimdir yapcak bir şey yok
Oluyor bana arada ama sonra olmadık yere üzülmediğimi fark ediyorum.
Gereksiz takıntılar yüzünden oluyor evet
Çok fazla fark ediyorum ama elden bişey gelmiyor
Fark ediyorum maalesef
Hep öyle yapıyorum zaten
Farkindayim ana sabaha geçer
Kimse olmadık yere üzülmez...
Olmaz mı boş yere bir sürü zaman gitmiş
Vakit nakittir, tabi o esnada gönül kontrolü ele alınca şimdiki gibi materyal düşünemiyor insan tabi ruhsuz kalpsiz duyarsız gamsız olanlar için durum farket miyor
Evet oluyor zaman zaman.
Evet yaşadım bunu baya maalesef...
Evet bunu kendime çok yapıyorum maalesef ki.
Boş yere üzmem ben kendimi
Evet oluyor cogunlukla
En sevmediğim kaniliyetlerimden biri maalesef 💀
Evet
Evet maalesef bazen oluyor 🙃
Hayır, kendimi üzmem
Evet maalesef.
Evet hep öyle ama değiştiremiyorum
Evet bennn
Evet maalesef
Evet
Ediyorum arada