Günaydınnn. İyi pazarlar herkese…
Hayat kısa, her daim yaşamaya değer…
Bu da benden olsun…
“Bundan 5 sene sonra hatırlamayacağın bir şey için 5 dakikadan fazla üzülme”
Günaydınnn. İyi pazarlar herkese…
Hayat kısa, her daim yaşamaya değer…
Bu da benden olsun…
“Bundan 5 sene sonra hatırlamayacağın bir şey için 5 dakikadan fazla üzülme”
Dağları deldim tek başıma çölleri aştım, bir tek ben erleri yendim tek başıma sende yıkılmam. Hele bir erkek için aslaaaa!! Hedeflerimin peşinden giderim, hayat bir erkekten ibaret değil. Gidene yol veririz yallah.
Günaydın. Benim hayat mottom profilimde de yazan şu cümlelerdir
İyi insan iyiliği, inandığı dinin yaratıcısı istediği için değil, içinden geldiği için yapar. bir şey çalmaz, günah olduğu için değil, karaktersizlik olduğu için yapmaz. Muhtaçlara yardım eder, sevap olduğu için değil insan olduğu için yapar. Rüşvet almaz, haram olduğu için değil etik olmadığı için almaz. Yani iyi bir insan olmak için illa ki bir dine inanmak gerekmez. İyi insan bunları vicdanı için yapar ve iyi insan hesap vermek için ölmeyi beklemez. O hesabı her gece kafasını yastığa koyduğunda kendi vicdanına verir
Cevap
3Cevap
Sadece kendine değer ver
https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju4Beş yıl sonra değil 😅 üç saat sonra hatırlamayacağın şey için beş dakika dertlenme 😅
Güç güç güç 😃
Erkeği var eden şey güçtür 😃
Gücüm kudretim yerli yerinde 😅 fazlası bozar insanı
İnşirah Suresi beşinci ve altıncı ayetler yetiyor bana.
Eski kapak fotoğrafı itaatkar kadınları resmeden bir görseldi ama cinsellik gibi algılayan (ki ben evlilik dışı cinselliği katiyen reddeden biriyim ve hayatımı da buna göre dizayn edenin) kadınların reddettiğim bir konuyu ısrarla ön yargıyla ele almalarından sonra bu sabah yine itaatkar bir kadını resmeden görsel ile değiştirdim. Memnun muyum, değilim. Yapılan doğru mu, evet. Doğruluk mu memnuniyet mi diye sorduğumda her zaman doğruluk.
Detaylı açıklama gereği duydum, çünkü ben evliliğe ve bu kapsamda özel hayatın gerçekliğine/gerekliliğine inanan biri olarak artık kadınların ön yargılı davranmayacaklarını düşünüyorum.
Benim mottom; Bana göre iyi olan her şey iyidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?