Ahhh Ahh Sorular?

Arkadaşlar şu anda alkollüyüm, ve çok bıktım. İnanılmaz bıktım. Hani satırlarca yazarlar da derman arar, cevap ararlar ya.. Ben size bu yazılarla anlayacağınız manevi bir yük bırakıyorum. Çok duygusal bir adamım, kimi sevdiysem gitti, aile muhabbetlerini ne siz sorun ne ben söyleyeyim herkes dağılmış vaziyette, 2-3 arkadaşım var tek icraatimiz içmek, hepsi bir baltaya sap olmuş. Üni öğrencisiyim 15 alttan dersim var, eskiden milli takımda boksördüm, sporumu yapan popüler bir insandım. Hayatımda beni seven, sevdiklerim vardı. Şimdi anlatamıyorum belki ama şunu düşünün, bir insan o kadar alkollü ya hani neden buraya yazsın? Antidepresanı Psikoloğu hepsini denedim muhabbet o değil ya.. Abiler Ablalar Kardeşler ben bu hayata ayak uyduramıyorum ya. Son damladayım yemin ediyorum ki. 1 Hayatım var diyorum neden boşa harcayayım diyorum her günüm monotonlukla, boşa harcamakla geçiyor. Aileme layık değilim, kendime hele hiç değilim. İntiharın eşiğindeyim, her gün yatarken bunun hayallerini kuruyorum diycem millet beni canım sanacak aahshsha Öyle değil de işte, neyden bıktım biliyor musunuz, bazıları var bu hayatta. Çok genç, başkaları için çok erken olabilecek yaşta çok şey yaşamış, çok bunalmış. Bak şu an 2 dk bekledim bi cuğara fırtlattım, biramı yudumladım. Bu arada alkol içmişsin o yüzden böyle diyen olursa, o diyenin içtiğini kulağıma her gün su niyetine damlatırım haberi olsun, marifet değil tabii ki (melekli emoji) :) Sıkıldım sadece ya, öyle paylaştım ne biliiimm ne dediğimi mi biliyom benss

Ahhh Ahh Sorular?