Kişilik & Karakter Hayatınıza girecek insanların nasıl olmasını isterdiniz? KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor BilgiliBaşarılıYetenekliPopülerGüzel/YakışıklıZekiZenginDürüstGüvenilirYardımsevervs. vs. Hayatınıza girecek insanların nasıl olmasını isterdiniz? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Zeki ve güvenilir 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Gerçek anlamda insan olsun yeterli benim için. Öyle ekstra başka bir şeye gerek yok. 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. ortak zevklere sahip olmak, saygılı olmak, dürüst ve sözünün eri olmak tutarlı olmak 1 0 Yorumla
MassacreTerrible Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bana yumuşak başkalarına sert 1 0 Yorumla
undeceuxquicherchent Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl +120 iq olmasi yeterli diger ozellikler opsiyonel 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kafa dengim olsun yeter 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zeki ve güvenilir
Gerçek anlamda insan olsun yeterli benim için. Öyle ekstra başka bir şeye gerek yok.
ortak zevklere sahip olmak, saygılı olmak, dürüst ve sözünün eri olmak tutarlı olmak
Bana yumuşak başkalarına sert
Zeki, komik, anlayışlı, saygılı
+120 iq olmasi yeterli diger ozellikler opsiyonel
Kafa dengim olsun yeter