Ücüncü kez bosandım cocugum yok çalışıyorum ve nafaka gıbı saçma bısey de talep etmedım aılemle hıc kımseyle görüşmüyorum
üç kere boşanmıs bu kadın kötü kadın muamelesi neden görür? Senın düsüncen ne?
Ücüncü kez bosandım cocugum yok çalışıyorum ve nafaka gıbı saçma bısey de talep etmedım aılemle hıc kımseyle görüşmüyorum
üç kere boşanmıs bu kadın kötü kadın muamelesi neden görür? Senın düsüncen ne?
Bizim genel halk böyle gibi bir durumda eski geri kafalıların doldurulması ile olan bişeydir yeni nesil öyle değil aslında onlar büyükleri tarafından yönlendiriliyor hep suçu kadında görüyorlar kadın istemez mi mutlu olmayı ister ama erkek mutlu olmayı ister evet ama daha çok mutlu olmak ister mesela ben karımı aldatayım sesini çıkarmasın der ama kadın öyle değil mutluysa fazla sesini çıkarmaz onun için boş ver abla ya geri kalmış kafası boş insanları takma hayat senin hayatın istersen 10 defa boşan benim dedem 5 tane kadın getirmiş kimse ona bişey demiyor ama kadın yapınca mı kötü oluyor üzülme boş ver hepsinin kafası saman dolu yak gitsin
Kadının değerini , beklentilerini , düşüncelerini bilen erkeklerin azalması veya ilk önce kendilerini öyle gibi gösterip , ardından göründüğü gibi olmadıkları ortaya çıkan cahil erkeklerin sayılarının artması karşısında. Çok ama çok normal bir durum. Insanları anlamak Ya da insanların bir veya birden fazla evlilik yapmış olan kadını anlamlandırması anlayabilmesi yani çok garip çok üzücü ha bu insan hayatında insan olarak devam ediyor hayatına tecrübelerle devam ediyor ve aynı zamanda aynı zamanda bu kişinin daha değerli görülmesi gerekirken desteklenmesi gerekirken olumsuz bakış açıları çerçevesi içerisine alınmaya çalışılması ne kadar ucuz ne kadar cahilce ne kadar aşağılık bir durumdur dilerim bu tür durumlarla ve kişilerle karşılaşmadan Hayatımıza devam edersiniz dik duruşunuzu onurunuzu ayakta tutarak mutlulukla yolumuza devam etmenizi dilerim.
Eğer evliliği yürütemedi ve iki kişi de birbirine uyumlu olamadıysa üç kere beş kere on kere, kime ne?
Kadın da olsa erkek de olsa herkese ne?
Nafaka almadığınızı belirtmişsiniz, demek ki evliliğe önem vermişsiniz.
Sizin gibi kadın 10 kere evlenip boşansa da benim gözümde en güzel insan evladı ve doğru kadındır.
Kadınların çoğu evlenip boşanayım, sonra da nafaka alayım derdindeyken sizin tırnağınız olamaz.
Bence bu toplumda alkışlanacak ve erkeklerce en çok değeri bilinmesi gereken kişisiniz. Vallahi bravo...
Doğru kişyi bulamadığını düşünürüm. Hayati önem taşıyan konuşarda hatalı kararlar aldığını ve hayatına bir şekilde hatalı insanlar aldığını düşünürüm. Ne bütün hata sendedir, ne de bütün hata karşı taraftadır. Ama kendinle ilgili ciddi bir muhasebe yapman herektiğini de düşünürüm.
Cevap
128Cevap
İstersen beş kere boşan bu seni kötü yapmaz. Karşındaki kişi ile evlilik yüretememişsiniz o kadar basit.
Helal olsun sana
Kendi hayatı bir şey düşünmem.
Üç kere evlenip üç kere boşanmış bir kadın hakkında genelde iyi şeyler düşünülmez. Acaba neden bu kadar kolay evlenip bu kadar kolay boşanıyor diye soru işareti oluşur. Evlilik insanı değilsen mesela bunu ilk evliliğinde anlamalıydın. Ya da eş seçimini iyi yapamıyorsan bunu da en fazla ikinci evliliğinde anlaman gerekirdi. Demek ki sorun sende. Yanlış seçimler yapıyorsun ve seçiminin yanlış olduğunu anladıktan sonra bunu hiç sorgulama gereği duymadığın için aynı yanlış seçimler farklı erkeklerde tezahür ediyor. Bir düşün bakalım durum ne kadar böyle..
Boşanmak; iki tarafı da kötü yapmaz. Evlenmek kadar normal yani boşanmakta, insanlar anlaşamadığımız zaman kavga , gürültü ve huzursuzluk içinde yaşamaktansa boşanma en iyi yol. Bunun üçü, beşi diye bir şey yok yani demek ki doğru kişiyle karşılaşamamışsın demek , tabi bu eşlerin içinde geçerli
Üç kere boşanmış diye kötü muamele yapan kişinin cahilliğidir o
Ama boşanma sebeplerin saçma sapan şeyler ve boşandırmayı gerektirmeyecek birşeyse ve sen "evlilik" olayını hafife alıp en ufak şeyde boşanıyorsan da tabii bir şey diyemeyeceğim
Burada o kadar ahkam kesen varki...
Kimene?
Hayat senin hayatın ve kimseyi ilgilendirmez!
Benim de 2. Evliliğim ve boşanma eşiğindeyim. Bazen yanlış kararlar alıyoruz ama hiç bir zaman bile isteğe kendimizi bu duruma düşürmüyoruz.
Sevmek, sevilmek yuva kurmak herkes gibi hakkımız. Hakkımızda emin ol kötü düşünenler ise aynı durumu yaşayıp dile getiremeyen veya ayrılmaya asla cesareti olmayan insanlar.
Velhasıl istersen 5. ye evlen kötü biri asla değilsin. Olmamış bitirmişsin, en doğal hakkın. Kimseyi asla umursama.. hayat senin hayatın. Ne yaşadığını bir tek sen bilirsin başka hiç kimse.
neden boşandı.. mesele bu sanırım kimse durduk yere boşanmaz.. elbette saygım sonsuz yine de insan neden 3 defa boşandı
hadi birisi hatalı ikisi öyle üçüncü de mi öyle
acaba sizde hiç kusur yok mu bunu merak ettim gerçekten..
Hayat da her şey var. Kimse ne olacağını bilemez. Kimseyi kınamamak gerekli. insanlar bir birlerinin isimlerini biliyorlar ama hikayelerini bilmeden yargılıyorlar.3 kez evlilik den boşanmak 3 kişi ile zina yapmakdan daha hayırlıdır. Sizlere şukadarını paylaşmak isterim ki. Kaderi ALLAH yazar ( Başlık ) olarak düşünün. gerisini insanın iradesine bırakır. İnananlar için 2 cennet 2 cehennem vardır. insan hayatını cennet te yapar cehennnemde. Bu tamamen irademize bağlıdır. Kader de anne baba eş çocukları seçme hakkımız yoktur. irademizin sonucundan kaderimizin akibeti belli olur. Ayrıca şunu da paylaşmak şsterim. bazı insanlar baştan bir araya gelmeleri yanlışdır. ve sonra olan olaylar konu edilmesi gereksiz. zaten baştan uyumsuz insanlar. bu birinin iyi diğerinin kötü anlamanını taşımaz. istişare şart. Örnek olarak. Alkol içip araba kullanılırsa. sonra kaza yaılırsa. kazanın bir önemi yok aslında bu bellidir. baştan alkol almamak gerek ya da alındıysa araba kullanılmamalıdır. veselam.
Ekonomisi demek ki iyi, ufak tefek bahanelerle boşuyor derim. Parası çok olunca da ünlüler gibi tek celsede boşanır. Zaten ailenle, hiç kimseyle görüşmüyormuşsun oradan da belli bir mesleği olan zengin bir kadınsın. Hatta sonradan zengin olma ihtimali daha yüksek. Bir de erkeklere kızarlar zenginse boşar geçer, hele sonradan bir anda zenginleşirse karıyı boşar diye halbuki kadınlar da aynı.
bir şey düşünmem, yanlış seçimler yanlış insanlar bazen denk geliyor ve mecbur ayrılmak zorunda kalıyoruz, hayatını o kişiyle devam ettirmek daha zor sonuçta, sen doğru olanı yapmışsın boş ver çevreyi kötü düşünenlerin kendi kötü düşünceleri kötü zaten, ömür boyu anlaşamayacağın birisi ile zaman kaybetmek daha kötü.
Öncelikle vasıfsız insanlarin amaci niteliği olmayan insanların laflarini değil onlarla muhattap bile olma. Her insanın geçmişi olur iyi veya kötü malum seninde kötü geçmiş bu gelecekteki kişiyi ilgilendirmez isteyen her şeyi her şekilde kabul eder zaten.
Yani olabilir. Kendine göre kimseyle karşılaşamamış derim. Çünkü bu işler gerçekten çok zor. Iyi gibi görünüp sonradan türlü türlü huyları çıkabiliyor kişilerin. Yani ben 8 kez nişan yapan , 3 kez evlilik yapan birini tanıyorum. Su an evli , ama yine mutlu değil. Başka biriyle mutlu olmak çok zor. Güvenmek çok zor. Dengini bulmak çok zor. Umarım yine de istediğiniz gibi bir insanla karşılaşırsınız 💜💜🌻🌻
İnsanların bakış açısı şu oluyor. Hadi 1 de erkekde sorun vardı, 2 de de erkek de sorun vardı. Yahu 3. De de mi sorun vardı. Yoksa sen doğru seçim mi yapamadın? Ne bileyim. İnsanız kimin başına ne gelir kimse bilemez. Bu sebeple ön yargılı olmak istemiyorum.
Toplumsal tepkiler bunlar bizim insanımız böyle ne yazık ki. Kaldı ki erkek milleti de kendini baktıracak yer arıyor. Kadınların bir çoğu da bu durumun farkında ama evlilik bir şekilde yürüsün diye sesini çıkarmıyorlar. Sen cesaret edip 3 kere denemişsin hepsini de iyi olsun diye istedin ama olmadıysa senin suçun yok, üzülmeyi bir kenara bırak biraz gül bundan sonra 🌼
Kötü kadındır.
Dilin görevi yalan söylemektir.
Olan şeyler ise yalan söylemez. 3 kere boşanmak bir problemli olduğunu niteleyen olaydır. Yani yorum yapmaya gerek olmaz. Ne düşündüğün ya da ne dediğinin anlamı yoktur. Olan şey neyse o dursun hayatta.
Farklı farklı kişilerle üç kez evlilik yapıp boşandıysa demek ki kadın bir konuda sorunlu derim ister istemez. Boşanmak aşırıııı doğal bir şey ama hadi 1 olur 2 de olsun. 3 garip ya ne bileyim…
hiçbir şey düşünmem. Ancak doğru seçimler yapamadıgına emin olurum
Tanımadığım biri hakkında bu tarz önyargılı düşünceleri dogru bulmam.
Bekar bir kadından farkı yok benim gözümde evlenilir gitmediği yerde yollar ayırılır doğal bir durum
Bir insan üç kere niye hata yapar ki?
Bir olur eh.
İki olur hadi neyse dersin. 😂
Ben kötü olarak düşünmem sadece aklını kullanamamış derim.
3 kere bosanmam kotu birisin anlamina gelmiyor. Karsina iyi adam cikmamis ta olabilir. Tek basina calisip dimdik ayakta kalmak harika bir sey. Seni tebrik ediyorim 👏👏
Yani benim düşuncem şu 3 kere evlenip boşanmışsın ben bununla evlenirsem bi bahane bulup benden boşanmayacağı ne malum diyebilir insanlar. Yani ben şahsen evlenince huzurlu mutlu olmak isterim ki her erkek bunu ister ömür boyu bir hayat kurmak için sevgi saygı istikrar şart.
Açıkcası bu konu derin sen sağda solda flört hayatı tercih etmeyip ciddi bir yuva derdine girmişin hemcinslerin haftada 3 farklı kişiyle birlikte olabiliyorlar sonra da biriyle evleniyorlar 😉
Hayır tabiki niye görsün gayet insani bir durum. Ayrıca nafaka VS gibi şeylere tenezzül etmemen olgun ve güçlü bir kadın olduğunu gösterir. Yaşın kaç özel değilse
yani 1. de diyelim kocan suçlu 2. de kocan suçlu olsun madem sonunçunda da kocanın suçlu olduğunu pek inanmam ya kadınlığını kullanamıyorsun ya da geçimsiz bir kadınsın ya da kocaların aldattın
Abla sen bu işi beceremiyorsun artık kabul et. Ne diye bu kadar direttin ki? 😐
İki defadan fazla boşanmış insanların ya geçimsiz ya da şanssız olduklarını düşünürüm. Onun dışında kötü kadın, iyi kadın gibi damgalarla ilgilenmem.
Evlenmeden bir sürü kişiyle bir sürü şey yaşayıp ayrılanlar varken sana kötü gözle bakılması anormal. Hayat senin hayatın. boş ver insanları…
İnsan bir kere, iki kere hata yapar ancak üçüncü neden oldu... Anlamak zor. Kadın hakkında bir şey düşünemem mutluluğu bulamamış demekki derim içimden
Bu sevgilinin bir tık yukarısı oluyor yapıyorsam bari helal yoldan yapayım kafası o karıdann bir halt olmaz
İnsanın yaptığı bütün tercihler yanlış olur mu ya,, çokmu şansızsın yoksa karşındakini iyi analiz edemiyormusun anlamadım
Uc kere bosandin hakkin olana sacmalik diyorsun?
Bizede musade eyle de hakkinda biraz ters ve kotu bakalim.
@limos__ Nereden biliyorsun belki iyi bakti ama hata bu bayanda?
Evlenmedim. Dördüncü tokmakçın olmaya talibim. İlkim olacaksın. Gel he de. Şu fani dünyamızı cennete çevirelim 😂
Boşanan kadın ya anlaşamıyodur ya adam odundur ilgisi yoktur ya da sen napıyosan yapıyondur herşeyin hayırlısını versin üç kere boşanan düzen tutmaz
3 kere boşanmış bir kadın ya çekilmez biridir ya da doğru erkeği bulduğunu sanmış ama yanılmıştır hem de 3 kere.
Şöyle düşünülüyor;Hadi 1. kötüydü,2. De kötüydü 3. ünde mi kötüydü? Kesin sende bi sorun var.3 koca eksitmiş.” Derler. Halbuki belki de hepsinde mutluluk aradın ama bir türlü aradığın huzuru bulamadın.
3 kere sevgilisinden ayrılan biri için ne düşünüyorsam aynısını düşünürüm. Sadece bir imza mı düşündürecek fikrimi.
Kötü ladin gibi görenlerin zihniyeti kötü asıl.
3 kere hata yapmışsın. Neden 2 ve 3. Oldu ki?
Çok güzel soru
:) yani 1 den sonra sarsılmışsındır, 2 de çökersin.. 3e enerjiyi nerde buldun.
Nedeni elbet düşünülür. Ama kendi görüşüm ister 3 ister 10 kere boşan. Kendi hayatın
3 kez olması tabiki biraz düşündürücü. Kadın ya da erkek farketmez bu arada...
3 kere sevgililerden ayrilmak kadar boşanmakta normaldir
Eski sevgilim 3. kocayi aldı
Sorun sende mi karşıda mi?
Tanımadan hiç bi düşünceye girmem. Tanırım neyse o. İsterse 5 kere boşansın
Kadın geçinilmezdir bence 3 farklı kişide yapamadıysa problem büyüktür...
insan kendine güvenmeyince karşısındakine bok atıyor işte takma kafana, sadece kadının neden anlaşamadığını bir ilişkiden neler beklediğini daha iyi anlamaya çalışırdım gerisini önemsemezdim
3 kere bosanan 4. yü hayli hayli bosar diyip topuklarim..
1 olmadı anladık 2 olmadı 3 olmadı 4. de deniyor 7 kocalı hürmüz derim
Demekki saygın yok sorun çıkıyor. Birkere olsa neyse diyeceğimde 3 kere boşanan sorunludur
bir kere boşanırsan sorun yok ama üç kere boşanırsan hatayı sende ararım.
İyi bir insan olsan bile seçimlerin kötü derim, düşünmeden hareket ettiğini düşünürüm.
Nafaka talep etmeyen kadın nasıl kötü olabilir.
Seda sayan ile rakip olmaya calisan kadin imaji gelir aklima 😂
Bu senin kararın sonuçta kimse yaftalayamaz iyi veya kötü
Erkeklerden anlamıyor, seçmesini bilmiyor derim🤗😂
Bahtsız
Hep iyi niyetle yola çıkmış ama yolda bırakmışlar
Helalinden evlenip anlaşamamış. Bir sey düşünmem. Günumuz iliskileri gibi takilmalik degil
Normalde kadının sorunlu olduğunu düşünürüm ama neler olup bittiğini bilemem tabi.
Niye kötü olsun sadece ilişkilerini evliliğe döndürmen abes olmuş
Bdn kötü gözle bakmadım şahsen şans sana da mı gülmedi
Bu boşanmalar etki eden nedenlere bakarım öncelikle
Anlaşamadın boşandın bu kadar basit
Cahilce düşünenleri kafaya takma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?