Ve bu parayı alıp kumar oynuyor bittiğinde acistasyon malzemesi olacak bir durum da para istiyor sanade çıkar için arıyor güven vermiyor bir kaç defa tersledim yüzsüzlük hat safhada

Ve bu parayı alıp kumar oynuyor bittiğinde acistasyon malzemesi olacak bir durum da para istiyor sanade çıkar için arıyor güven vermiyor bir kaç defa tersledim yüzsüzlük hat safhada
Hiç sevmem öylelerini. Sülük gibi de yapışırlar. Bencilliği hiç sevmem. Sadece alırlar tüm enerjini bile, üstelik hiç vermezler. Hiç uğraşamam.😎
Cevap
14Cevap
Kumar oynuyorsa hiç verme bırak sürünsün anlasın hayatın ne kadar zor olduğunu.
Aynen öyle
Daha önce uyardım beni saf canım sanmasın terledim yaptığı yüzsüzlük devam ediyor
bu watsap mesajını nasıl mor yaptın bana da söyle renklendiriliyo mu böyle
Arka plan uygulaması her şey mor
Sürekli istetme o zaman Sorun sende Baktın dolandırıcı ne diye verip duruyosun
Para vermedim cevapta vermedim artık yeter
Tersleyip aynı şeyleri duymaktansa susmak daha iyi
Allah rizasi icin dedigi yerde dilencilige giriyor. Biz de yoksulluk cektik borc istedik allah rizasi icin diye bir kelime kullanmadik. Dilenci tabiri.
Bra ne be neyse engelle bahane bulup para istemeye alışmış galiba
ismini de öğrenmiş olduk skaka ne anlamı kaldı gizli olmanın
Direkt yok de kolay mı bu kadar para kazanmak yazdıklarından belli yalancı olduğu
Benim de benzer bi arkadaş var 20 30 100 istiyor toplam borcu 700 800 tldir ödediği 200 tl vardır yoktur ben de daha cevap vermiyorum
Para isteyen insanlardan nefret ederim
Neden engellemiyorsun o zaman?
Maaşı bekliyorum zarfı alınca iletişimi kesecem 1hafta kaldı bir kaç defa bozdum yine aynı
Ay benim güzel kardeşim sana o parayı vereceğini mi sanıyorsun sen
Zarflar elden veriliyor aynı servise biniyoruz o gün kavga çıkarır yine alırım
Umarım alabilirsin
Benim bi arkadaşım böyle diyordu sonra bir gün kendisine ayakkabı aldı pahalı bir markadan ve asgari ücretle çalışıyordu ayakkabı fiyatı 9700 tl
Uğraşılmaz böyle insanlarla
Rahatsız eder
böyle isteyenler genelde madde almak için ister
Borç almadığım adama borç vermem kolay kolay
Eder. Mesajını okur silerim.
Direk numarayı engelle
soğutur..
bra ne :)
Sitede var benzer tipler.
para için yapıyor
Bra dolandirildiniz bra
Bloke et