Hiç kimse hayalindeki hayati yaşamiyorki kimisi sağlık sorunlarıyla uğraşıyor kimisi maddi sorunlar kimisi duygusal ya da ailevi sorunlarla uğraşıyor oyuzden herkes birbirinin hayatına özenti duyuyor hayatında ne eksikse hep ona ozenirsin ve onu istersin
Bu kesinlikle hayal ettiğim hayat değil. Minnettar olduğum çok şey var ama bir çok da eksik var. Ben hayallerim için çalışıyorum. Gerisi takdiri ilahi.
Hayalimdeki hayatı yaşıyorum. Sağlıklıyım, evliyim sağlıklı dünya tatlısı bir oğlum var. Elhamdülillah daha ne isterim ki. Rabbim herkese gönlündekini hayırlı ise nasip etsin.🤲
Hayalimdeki hayatı yaşamak için her saat dua ediyorum. Şimdiki hayatım , hayalimden bile geçmez. b0k gibi. Hayatımın b0k olmasının ilk sebebi zergin doğmamış olmam.2. sebebi etrafımdaki iğrenç insanlar (ailede içinde dahil)🤦🏻♀️
Dağlar kadar fark var. Her şeyin böyle olacağını düşünmemiştim. Güzel hayallerim vardı ama hayat sürprizlerle doluymuş. Yaşandı, öğrenildi, öğreniliyor👍🏻
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet. Bol parayla rahat bir hayat hayal ediyordum. Şimdi o hayatın daha fazlasına sahibim.