Neden çirkinim?

Buraya içimi dökmek için kayıt oldum çünkü buradaki bazı arkadaşların yorumu çok etkiliyor her neyse.

Olm ben çok çirkinim, gerçekten bundan utanıyorum. Ben şu an 18 yaşındayım 14 yaşımdan beri zorbalığa uğradım bunu ne anneme anlattım ne de babama, neden zorbalığa uğradın diye sorarsanız eğer cevabı basit çirkinim abi.

4 senedir ne bir kızla sevgili olmuşluğum var ne de sohbet etmişliğim var, okulun başından beri en arka sırada tek başıma oturdum, beni sınıf gruplarına almadılar, erkek arkadaşlarım kendi aralarında toplanıp kızlarla oyun oynarken onları sadece izlemek ile yetindim, bir gün beden derisinde hocamız herkesi el ele tutuştutup oyun oynatmıştı benim yanıma da kız gelmişti, kız benden öyle huylanmıştı ki yanındaki arkadaşıyla yer değiştirdi ama yanındaki arkadaşıda istememişti sonra hoca elimi tutmuştu o an kendimden çok utandım.

Benim elimde değil ki çirkin olmak halbuki gayet de temiz bir insandım.

Neyse yerli malı haftası olduğu zaman bana yemek getirme listesi olur ya hani, bir kişi liste tutar filan benim adımı yazmazlardı.

Olm ben ne yaptım la ben de eğlensem nolur ki ben de sizin gibi insanım be, korona zamanı benim için en iyi zamandı çünkü maske vardı, maske taktığım zmanlar kızlarla filan ilk defa o kadar yakın olmuştum ama keşke o maskeyi hiç çıkarmasaydım...

Yani çirkin olmak çok zor boyum da kısa, fakiriz, cılız bir insanım, bu arada beni bu yaşıma kadar hiç kimse bir gruba eklemedi ya böyle hayatın.

Şu suratım hiç bir zaman gülmeyecek, dışarı çıkmaya utanıyorum, ekmek almaya giderken utanıyorum çünkü insanlar bana bakarak içlerinden kim bilir ne diyorlardır.(bu nasi tip lan boyle iyyyyyyyy...)

Neyse böyle işte bb.

Güncellemeler
+1 yıl
Keşke ben de yakışıklı olsam, özgüvenle bir şeyler yapsam, beni her yere davet etseler, bana ayrımcılık yapmasalar, beni de sevseler, ben de mutlu olsam...
Neden çirkinim?