Bir kereden bir şey olmaz diyerek hangi alışkanlıkları kazandık kim bilir 😅 Sen bu mantıkta mı yaşıyorsun yoksa bir kere de on kere de aynı mı diyorsun? Keyifli günler.. 😎🤏
sigarayı bırakmıştım bi gece kafamın bozuk olduğu bi gece markete gidip sigara aldım aman bir kereden bişey olmaz nasılsa bu gece içerim sonra içmem nasılsa kaç senedir içmiyorum dedim o gece içtim bir kaç tane sonra paketi çöpe atıp uyudum sabah uyandığımda beynimin verdiği nikotin sinyalleriyle çöpü açıp paketi aldım ve bir tane daha yaktım böylelikle bir kereyle bir şey oldu tekrar itina ile sigaraya başladım..
Üç dört yıl önce sigarayı biraz içtim. Öyle içime falan çekmedim. Baktım bi özelliği yok. Bende bıraktım. Bir daha içmedim. Ama alkolü hayatım boyunca ağzıma bir yudum dahi almadım. Çevre temizliğine her zaman önem veririm. Yeşilay'cıyım diyebilirim kendime.
Ne olursa bu bir kerelerden oluyor zaten. Her ne olursa olsun yanlış dediğin şeye karşı dayanmak hiç bulaşmamak lazım, bir kerecik diye başladın mı olayı toparlayamazsın daha
Bu yerine göre değişir. Alkol uyuşturucu sigara ya da marketten heyecan olsun diye hirsizlik gibi kotu aliskanliklar. bu gibi şeylerin bir defa dan birsey olmaz anlami büyük bir bir şey olur anlamina gelir. Bence ne okursao bikereden başlar. olmamasi iyi😂