Bir hayalim var, acı dolu bi aşk gibi,
Bir hayalim var Sezen Aksu konseri gibi
Bir hayalim var her şeyi unutmak gibi
Bir hayalim var gitmek gibi...
Bir hayalim var kimsesiz olmak gibi
Bir hayalim var bağırmak gibi
Bir hayalim var uçurum gibi rüzgar gibi sevmek gibi...
Bir hayalim var ölmek gibi
Bir hayalim var benim, yaşamak gibi...

06/08/22 13:50
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aşk hayalim var sadece
Hayaller su gibidir zamanla paralel akar gider
Zaman durmadığı sürece hayaller de bitmez davem eder.
Hayalim yok diyen bariz yalan söyler
İçini açsa belki yerden arşa değer
19 yaşında ne yaşattılarda, 50 lisine gelmiş şairlerin sözleriyle kendimi avutuyorsun (:
Anlamadım?
Senidemi kuruttular, 3 yılda çok şey görmüşsün diyorum ya :D
Ne üç yılı.. Yıllarımı verdim yıllarımı sçsöslsçsçwş
:D 16 yaşında sonra amerikada ajan olarak çalışmadıysan çok bişey değimemiştir bence :D
Sen öyle san.. Neler oldu neler...
Büyüklüğünü göster ozamanda yerimde sızlıyım (: Çok bi nitelik göremedim.
Allah Allah... Peki öyle olsun
Gösteririm
Ayrıca şairlerin sözleriyle avunmuyorum, alıntı yapmıyorum. Yapmış olsaydım anlardın 🙄
Hayalim aklımdakiler kısaca. İstediğim belli başlı şeyler var. Onların olması bana yeter.
Umarım:)
umarım
Benim hayalim kendimi tez zamanda bulabilmek
Yolculuğun en güzeli içe yapılanlardır. Ama insanın kendisini bulması bi hayli zor. Umarım bulursun
Bak bu çok doğru içim içime sığmıyor üstelik henüz kendimi sevme aşamasındayim
Eee bu çok güzeel. En zoru bu olsa gerek, insanı kendini sevmesi... Bunu hallettin mi gerisi gelir;)
hayalimi yaşıyorum bebeim
😂 Vayy helal
Hayallerim gerçekleşmedi hepsi içimde kaldı
Çaba harcadın mı peki
Hayatıma engel olan şeyler var kendimle alakalı bazı şeyleri aşamadım yaşlandıkça daha da kötü oldu durumlar
Sorunun temeline inip, halletmeye çalışsaydın ya abi... Ne gerekiyorsa yapsaydın. Geç değil, iste sadece
Sana basit gelebilir bazı şeyler ama her insanın kendine göre zorlukları var ben kendimi hiç aşamadım insanlara basit gibi görünen bir şey olsa da benim sorunum maalesef bu gerçeği ben yaşıyorum ve hayatımı zorlaştırıyor herşeye engel oluyor çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım zamanla daha da içime kapandım sosyalleşemedim istesemde hayatın içinde olamadım ve kendimi hep eve kapattım hayatta güzel şeyler yaşayamadan yaşlanıyorum gençliğimi de hiç yaşayamadım zaten her şey içimde kaldı hayattan kopuk yaşıyorum
Duyulmak, anlaşılmak istiyorsan önce sen duy dediklerini, sen inan kendine, sen kendini kabul et önce.. Az önce aldığım bildirim... Geçen seneden beri tanıyorum abi seni.. Az çok yorumlarda buluşmuşluğumuz var. Anlamaya çalışıyorum seni... Ama adım atmak zor olmasa gerek
Ben kendimi çok iyi anlıyorum beni benden başka kimse anlayamıyor zaten çocukluğumdan beri bu kişilikle yaşıyorum ve istesemde hiç değişemedim değişemiyorum açılamadım kendimi aşamadım hep içime kapanık kaldım zamanla daha da içime kapandım bence çocukluğumda ve ergenliğimde kendimi tamamlayamadım temelim oluşmadı zaten kişilik olarak zayıfım bu da ayrı bir sorun yetişkinliğim tamamen olumsuz etkilendi hayata karşı çok zayıf yetersiz pasif kaldım hep aynıyım maalesef hiç değişemiyorum ve mutsuzum
O eksik kalan yönleri tamamlayın o zman. Tamamlamak için uğraşın. Olmadı mı bir daha uğraşın
Bunun için geç kaldığımı düşünüyorum çünkü temel çocukluktan gelişir oluşur sonra ergenlik sonra yetişkinlik hepsi birbirine bağlı zincirleme bir gelişim süreci maalesef benim eksikliğim çocukluk ve ergenlik kaynaklı bunun telafisi yok yetişkin bir insanım ama kendimi tamamlayamadım eksik yetersiz hissediyorum ve hayata çok geç kalmış hissediyorum
Abi sana yardımcı olacağını kesinlikle düşünmüyorum ama hislerini değil de yaşadıklarını anlatmak rahatlamak istiyorsan bana yazabilirsin...
Teşekkür ederim düşüncen için ama ben kimseyi rahatsız etmek istemem zaten bir şey yaşamadım çocukluğumda ne yaşadıysam onlar kaldı ergenliğim ve gençliğim yok maalesef hiç yaşayamadım her şey içimde kaldı çok duygusal hüzünlü hissediyorum kendimi
Rahatsızlık vermezsiniz ki:) ben dinlemek isterim
Teşekkür ederim ( :
Ne demek..:)
Daha çok para kazanmak.
Kazanırsın kazanırsın
Evet.