- Gerek çevremde , gerek sosyal medya ‘da gerek bu platformda çok şahit oluyorum. Size soruyorum neden birbirinizi kıskanıyorsunuz 😯

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu söylem her kadın için geçerli değildir. Kendi işinde gücünde olup, güzelliğinin ve kendince alımının farkında olan bir kadının başka kadınları kıskanmaya vakti bile yoktur. Daha çok ortalama ve vasatın altında olan kadınlar için söyleyebiliriz bunu.
Çünkü kadının düşmanı yine kadındır. Kiminin güzelliğini, kiminin bakımlılığını, kiminin giydiğini yakıştırmadaki ustalığını, kiminin konuşmasını, kiminin zekasını, kiminin başarısını kıskanır. Aslında kıskanma gizli hayranlığın getirdiği çekememezliğin göstergesidir. Onda neden var da bende neden yok diye hasetlik içeren bir düşüncenin yansımasıdır bu. Ama sadece kadın için de değil. Her insan için geçerlidir bu tespitim.
Hepsi kıskanmaz da işte kendini geliştirmemiş bilinçli olmayan sadece kadın olması ile var olan kadınlar çok kıskanç olur
örneğin benim doktor arkadaşım var o kadar kaliteli ki asla böyle düşük şeylerle uğraşmaz. bi kaç tane de kıskanç ev hanımı arkadaşım var onlar kıskanır
Ondan daha iyi olduklarını için
Cevap
8Cevap
Öz güvenleri düşük olduğu için
Bunun nedenini anlamış değilim, cok karşılaştığım bir olay paso kadınların bana çamur atması olur olmaz yerde laf sokmalari hani Kısmetlerini de çalmiyorum sadece mutfakta Kek yapıyorum diyorum bu sefer gelip tırnaklarıma ogk bogk yapanlar mı ararsın her delisi var işte
@FreshManN güzel kek yapabiliyorsan yerim ben 🤪 gerçi sen bi ara KS de düzenlenen yarışmada birinci olmamışmıydın 😱😇
@FreshManN dostum K, bakma seni etiket yapmışım 😂😂 iyi ki düşmedin yA düşseydin 😂 ayrıca yürüdüğüm yok dostum
@FreshManN bırakalım da buna cofi cevap versin 😂
Kendide varolmayan ama yine kendisi için çok önemli bir şeyin, bir başkasında aşırı kolay şekilde varolmasını kıskanır. komplekssiz bir kadın başka bir kadını normal şartlarda kıskanmamalı ancak kompleks, ego, güç savaşı, başladığı anda kıskançlıklar da baş göstermeye başlayacaktır. Her iki cins içinde geçerlidir tek kadına özgü değil soruda kadın geçince ona göre cevapladım.
Çok yakındığım konulardan birisi yahu şöyle anlatayım kızın sevgilisi var çok mutlu yürüyen bir beraberliği var ama aynı zamanda başkasıyla mutlu ilişkşsi olan kadını kıskanır kıyaslama yapar yetmez kin kusar oda yetmez linçler tamam anlıyorum tabiatımuz gereği ilkel duygularımız ağır basıyor ama bu kadar bu duyguların esiri olmayın biraz mantığınıza aklın sol bölümğne kulak verin senin hayatında zaten seni tamamlaysn biri var bir diğerinin ilişkisi o seni niye ilgilendirir..
Ruhunuzda var 🫣
Güzelliğini, mutluluğunu, başarısını hazmedemiyor olabilir 🤷🏻♀️
Çünkü genetigimizde var , çünkü her kadın dünyadaki enguzel tek kadın oymuş gibi hissetmek ister çünkü ilgiyi begenilmeyi seviyoruz odak noktası olmak istiyoruz buda bizi kıskanç bir yapıya sürüklüyor ister istemez...
Başka kadını kısmazmaz sadece sevmiyorsa sevilmeyecek biriyse karşıdaki uyuz olabilirsin ve benim uyuz olduğum birine sevdiğim biri kucak açıyorsa vay anasıni sayir seyirciler derim yani
Güldürdün beni 😂
Sus sus bu soru ne ayıp çok kizdım sana
Ayıp mı 😯 kadınların çoğu öyle biZde öyleyiz ama sizin kadar değil
Sus sus felçlik geçiririrsem sorumlusu sensin birdahada karışmam
Ben ne yaptım ya 🙄
Devir cok degişti 2 gunluk kız için arkadaşını satan çok
Ben mi satmışım
Genel soyledim
Bende genel konuştum zaten kadınların % 95 i öyle 😂
Çünkü kadınlar tüm kadınlardan daha mükemmel olmak isterler ve her kadın mutlaka bir yerlerini sevmez karşıdaki kadında varsa bende niye yok diye kıskanırlar
Bilmem burada birbirini kıskanan var mı ama kadınlar genel olarak tehlike olarak gördükleri hemcinslerini kıskanır. Bilmem anlatabildim mi.
Erkekler nasıl erkekten kıskanıyosa kızlarda kızların dusundugunu aklından gecenı bılıyo kıskanmamız normal
Egoları olumsuz şekilde devreye girdiğinden dolayı. "Bir tek ben" kafasında olan insan için kıskanma duygusu kaçınılmazdır.
Çünkü her şeyin "EN" i kendisi olsun ister. Göz önünde olmak, konuşulmak, iltifatlar vs. ile adını bilmediğim duygularını fazlasıyla yaşarlar.
Ben kıskanmam umrumda olmaz , beni çekemeyenlere sormak istediğim soru
Öz güven eksikliğinden kaynaklı bence ya da karşındaki iletişimden
Ben bir tek bilim insanlarını kıskanırım... Gerisi fasa fiso...
Kıskanmıyoruz
Ama güzel olmayı seviyoruz
Kadınlarla en iyi kadınlar anlaşır. Araları kötü olan kadınlar bile zor zamanında bir birine destek olur.
Ama şöyle durum var kadınla kadın arasını erkek bozar
Her bir kadın, bir fazla karşı cins kaybetmesine yol açtığından beyaz g. tunun versus ta geriye düşünmesini kabullenemiyor.
Yani sanırım Yaratılışları böyle
Kıskanmak mı oluyor bilmiyorum ama mesela kendimde beğenmediğim bir yeri başkasında görünce benim neden buram böyle diye düşünürüm sadece
Valla agzina saglik abi. bunu bizlerden yapan nadir erkek olabilir. Fakat bayanlarin hepsi böyle neden?
Benden güzelse kıskanırım 🤪
Senden güzel ve senden zenginse 😂
Senden zengini yok çünkü 😂
Neden kıskanalım paranoya yapma 😅
Bir üste bak ne demiş hem cinsin 🤣
Bugün ortalıkta bir gısganma furyası gidiyor
İnanayım mı 😂
İnanmıyorum 🤪
İnanmış gibi yapıyorum o zaman 🤪
Kadin kadina baktigi kadar , erkek bakmaz
Kadın kavgasıda fena oluyor 😎🍟🍾
Kimseyi kıskanmadım şu yaşıma kadar. Çok şükür