Ya sessiz kalırım ya da kötülükle karşılık vermeyi tercih ederim. Şimdiye dek kötülükle karşılık verdiğim olmadı. O kadar büyük bir kinle, nefretle dolmadı içim çünkü...
Hayatim boyunca kimseye kisasa kisas uygulamadim. Kotulugu yapan ben olmayayim diyerek hep kendime iyilik yaptim. Ta ki bundan 2-3 ay once zaman zaman bende kalan bi kiz arkadasimi evden kovuncaya kadar. Yaklaşik 2 senedir sabir taşimi acimasizca yonttu. Bi aksam artik zivanadan ciktim ve esyalariyla birlikte evden kovdum.
Şimdi bazi erkeklere " vermedi dime " gibi aptalca dusunce haiz olabilir. Aksine duzenli seks hayatimiz vardi ama seks her sey degildi. O gun kotu oldum, hayatimda ilk defa.
Yaa kendi apt*llıklarını örtmek için benim yaptığım işleri kendi yapmış gibi gösteriyor. Başkalarının aklı olmadan işini tamamlayamıyor. Benden yardım almadan işini yapamıyor bile. Kusurlarını kapatmama rağmen beni eksik anlatıyor müdürlere. Sanki ben az iş yapıyormuşumda o bütün herşeyi yapıyormuş gibi anlatıyor. Basit ya. haha Ve çok yalancı... Bende seviyesine düşmemek için muhatap olmuyorum. Gülüyorum ona. Apt*l ve ac*z olduğu için. Ama artık apt*llıklarını kibarca onun yüzüne söylememin ve müdürlere söylememin vakti geldi. Haha Ben onun kusurunu daha fazla örtmeyeceğim. Benim emeklerime konamaz o apt*l.