Kişilik & Karakter Sıcak ile aranız nasıl? αdrҽnalın Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hergün duşa girmeme rağmen terliyorum dayanılıcak gibi değil Sıcak ile aranız nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Sıcak sevmiyorum soğuk daha güzel 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok sinirli oluyorum ben terleyince o yüzden buluşmalara falan gitmiyorum 1 15 Yorumla αdrҽnalın +1 yıl Aynı benim cv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir an önce eve gelip duş almak hayalim oluyo Yorumla αdrҽnalın +1 yıl Duş aldıktan sonra tekrar terlemem peki... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Off evet o da var birde burada yağmur yağıyor nem ve sıcak birleşti gece uyuyamıcam Yorumla αdrҽnalın +1 yıl Şehrin neresi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara Yorumla αdrҽnalın +1 yıl Akdeniz olmasından iyidir zor günler bizi bekliyor :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah'tan kış yaklaşıyor düşünsene sonsuza kadar yaz Yorumla αdrҽnalın +1 yıl Evet kesinlikle ben zaten kışçıyım dayanamıyorum sıcağa. Ankaranın ayazı bir başkadır derler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara 'nın ayazına alistigim için sorun olmuyor başka şehirden biri gelse eli ayağı kopar soğuktan 😃 Yorumla αdrҽnalın +1 yıl Ben kısa bir süre kaldım ayazı beni çok etkiledi. Ben fazla üşümedim ama çoğu insan kaldıramaz haklısın :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle sen nerde yasiyosun Yorumla αdrҽnalın +1 yıl Karadeniz, ama burada nem daha çok şükret :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsunn 😃 Yorumla αdrҽnalın +1 yıl Teşekkürler :D Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sıcakta ölecek gibi oluyorum.Kaç gündür dışarı çıkmıyorum.. 1 1 Yorumla αdrҽnalın +1 yıl Dışarı çıktım yandım cildim zarar gördü Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Valla yavru kedi olsa onu bile koynuma almam o derece sicak sevmem 1 0 Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sıcak havayı sevmiyorum ya insanı hem bunaltıyor hem de uyku yapıyor 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Fazlasını sevmiyorum. Serinlik iyidir. 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. çok iyi severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sıcak sevmiyorum soğuk daha güzel
Çok sinirli oluyorum ben terleyince o yüzden buluşmalara falan gitmiyorum
Aynı benim cv
Bir an önce eve gelip duş almak hayalim oluyo
Duş aldıktan sonra tekrar terlemem peki...
Off evet o da var birde burada yağmur yağıyor nem ve sıcak birleşti gece uyuyamıcam
Şehrin neresi?
Ankara
Akdeniz olmasından iyidir zor günler bizi bekliyor :D
Allah'tan kış yaklaşıyor düşünsene sonsuza kadar yaz
Evet kesinlikle ben zaten kışçıyım dayanamıyorum sıcağa. Ankaranın ayazı bir başkadır derler
Ankara 'nın ayazına alistigim için sorun olmuyor başka şehirden biri gelse eli ayağı kopar soğuktan 😃
Ben kısa bir süre kaldım ayazı beni çok etkiledi. Ben fazla üşümedim ama çoğu insan kaldıramaz haklısın :D
Aynen öyle sen nerde yasiyosun
Karadeniz, ama burada nem daha çok şükret :D
Geçmiş olsunn 😃
Teşekkürler :D
Sıcakta ölecek gibi oluyorum.
Kaç gündür dışarı çıkmıyorum..
Dışarı çıktım yandım cildim zarar gördü
Valla yavru kedi olsa onu bile koynuma almam o derece sicak sevmem
Sıcak havayı sevmiyorum ya insanı hem bunaltıyor hem de uyku yapıyor
hiç iyi değil anlaşamıyoruz :/
Fazlasını sevmiyorum. Serinlik iyidir.
Berbat..