Selammmms ☀️
geç kalmış bir “günaydın sorusu” 😃

Baby, günaydın das wird dein Tag ☀️
Selammmms ☀️
geç kalmış bir “günaydın sorusu” 😃

Baby, günaydın das wird dein Tag ☀️
Kardeşim uyandırdı gece sesten😂
Bu arada içtiğin şeyi biliyorum ben de çok severek içiyordum ama çok zararlıymış kadınlar için ginseng İçinde olduğu için testesteron arttırıyormuş ve Östrojeni düşürüyormuş yani daha fazla kıl çıkması vs yapıyor 😃
shsjsh :D tamam Anne!
Shhahsh senin için diyorum kıymetlimis jxxjjd
Oyşş annemmm :D araştırmalara devam et ginsengin faydaları da var. Bir de arizonanın çeşitleri var, bazısında var bazısında yok.
😂🤓😂
Heyecanlı uyanmak gibi olmasa da alarm sağolsun uyanmama büyük destek veriyor. 🙄
Teşekkür ederim. 🌺
Rica ederim ☺️
Sevdicek uyandırsa iyiydi.. öksürük ağrılar, ateş uyandırdı
Hafiflemedi mi?
İyi ol kuzum 🌸
Rica ederim tatlım 🌸
Sabah 7 de "Gunaydin erkeğim, yigidim hadi kalk ise gec kalacaksin sesi ile uyandim. Gozumu bir actim. Hic tanimadigim afeti devran bir kadin beni opmeye calisiyor. Sende kimsin deyip ittim ben bunu.
Sonra alarm çaldi iste uyandim.
Cevap
18Cevap
Alaram uyandırdı, şıp diye.
Sevgilimin beni öperek uyandırmasını, ama telefonum uyandırdı
sıcakla uyandım
çok sıcak uyuyamadım da zaten..
yanıyor memleket..
Bir tane bal arısı var böyle ufaktan iğnesini batırarak uyandırsa çok bal olurdu 😁🐝🍯
Kimse uyandırsın istemiyorum genelde. Kendim kalktım otomatik. 😄
Dikkatinizi çekerim!! Kolaylıkla ve tabiatıyla 1. Hedefi ve gayesi olan, kutsal alarm 🚨 uyandırdı.
sjshs kutsal alarm? 😃
Evet doğrudur 😃. Kendisi 🚨 başkalarıyla sorun yaşamamamız İçin topyekün önüne geçiyor. Esasi itibariyle sorunları alevlendirmeyen ve aynı zamanda yeni günün evanjelisti olarak da düşündüğümüzde, karşımıza kutsallığı olan çok ciddi önemli bir faktör hususu kalıyor.
Woow 😄
Sabahları uyanmaktan nefret ediyorum.. Kimse dokunmasın bana ben kendim uyanana kadar..
Kanka valla sıcaktan balkon kapısı açık uyuyorum sabah kuş serçe saksağan sesleri ile uyanıyorum 😍😍
Ne güzel knk
Gunlerdir ugrastigim bi sorun saatin ucunde uyandirdi kurtulmaya calisiyorum bakalim. Bir haftadir uyumuyorum yine
@Uçanbalonlukız en kısa zamanda atlatırsın umarım. O sorun neyse artık
uykum o kadar ağır değil. bana dokunması bile yeter uyandıracak kişinin.. bazen kapıyı açarken kapının rüzgarı bile beni uyandırır
Kendi kendime uyanmak istedim ama yeğenlerim her sabah olduğu gibi baskın yaptılar :/
Bana kalsa kendim uyanmak isterimki öyle bir şey olmaz hep annemin iş seansıyla uyanırım
ayzanın öpücüğüyle uyanmak isterdim maalesef alarmla uyandım
Sevdiğim adamın (öyle biri yok) uyandırmasını isterdim, tavşanım uyandırdı 😀
İstediğim kişiden günaydın mesajına hayır demem😄 uykum hafif hemen uyanırım djjd
Fanteziler geldi aklıma öyle uyandırılmak isterdim
Her sabah kendim uyanırım bir eşim olsa öperek uyandırsa fena olmazdı
Kimse uyandırmasın bıraksınlar uyuyayım
Bilir o beni...
Erken uyuduğum için erken kalktım.
Öyle uykumu aldım uyandım.
Söylenecek çok sey varda neyse 🥰🥰
Uykumu aldım ve uyandım normal işte. 😄
Sinegin teki uyandirdi
erken uyumuştum, erkenden uyandım 😄
eşim uyandırdı öpücükle :)
Eşim uyandırdı.