Tamam hiçbir zaman kıllı olmadım ama kaslarımın söndüğü dönemlerde kendimi maymun gibi hissetmeye başlıyorum, özgüvenim tamamen dibe çöküyor, kendimden utanıyorum...
Hayatı boyunca bir karış göbekle gezenler bana bu özgüvenin kaynağini gösterin
Tamam hiçbir zaman kıllı olmadım ama kaslarımın söndüğü dönemlerde kendimi maymun gibi hissetmeye başlıyorum, özgüvenim tamamen dibe çöküyor, kendimden utanıyorum...
Hayatı boyunca bir karış göbekle gezenler bana bu özgüvenin kaynağini gösterin
130 kiloydum önceden neyse bir şeyler oldu kilo verdim geri aldım 115 varımdır hep kiloluydum kiloda özgüven olmaz ben yemeyi seven birisiyim mativasyonum yemek yemek kimse benim yemek yememi sorgulayamaz adamı gömerim yemeyi severim rahatıma düşkünümdür kimseye güzel gözükmeye çalışmam dışarıya bağlı yaşamam kendime bakıyım spor yapayım güzel görünüyüm kız düşürüyüm olayım yoktur giyimim bile bakıldığında iyi değildir ama nasıl rahat edersem öyle giyinitim yani kısacesı nasıl rahatsam öyle hareket ederim başkalarına bağlı değilimdir
Cevap
2Cevap
İlginç kılı kendme dert edinmekten daha büyük sorunlar var hayatta istemesem keserim zaten çok büyük bi olay değil ama tercih etmiyorum caiz değil
Kimseyi umursamayarak. Onun bunun göbeğinden kime ne dimi.
Kıllı değilim 😳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?