Benim şöyle bir sıkıntım var ve bu beni gerçekten zorluyor bir insanla sorun yaşadığında karşındaki insan size hatalı davrandiginda ben bunu çevremdeki kendime yakın hissettiğim kişilerle paylaştığım da anlattigimda neden hatalı ben goruluyorum bugüne kadar hickimse haklı olduğum bir konuda haklısın dediğini destekcim olduklarını görmedim duymadım ancak bön bön bakıp susmaları dışında herkes bende sanki bir kusur arama derdinde niye böyle açıklamalarıniza ihtiyacım var..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim kaderimi yasiyorsun iste, artik fazla takmiyorum ve anlatmiyorum anlatsam bile umrumda degil ne dusundukleri.
Cokmu zor yani haklı bir insana haklısın diyip destekçi olmak benim karşımdaki insan hakliysa desteklerim
Seni uzmekten zevk alıyorlar sil onları bana anlatsana mrk ettm
Şöyle diyeyim mesala haklı olduğum konuda haklı olduğumu biliyorlar ama halen hata arama derdindeler sonuçta benim karşımdaki insan hakliysa haklı görüyorsam haklısın dersin üzülme dersin teselli edersin ama bendeki durum öyle değil haklida olsam sadece susarlar bön bön bakarlar yüzüme ben haksızlığımla kalırım
Onu anladmda bana ozelden hakli oldufin derdin olan olaylari anlatsana onlari anlattgn gibi
Açıklama bende. Cok sevilen biri değilsin o yüzden kimse sana hakli olsan da hak vermek istemiyor
Doğru insanlar sevilmez zaten hak vermemeleri bundan kaynaklı
Evet dürüst birisin. Benim yıllardır başıma gelen bisey. Ne ailede ne dışarıda biri de haklısın demez. En sonunda anladım ki beni seven yok. İnsanlar çok adi bu konuda çok taraflı sevdiklerini haklı olarak görüyorlar sadece
Evet dürüst bir insanım fazlasıyla ve hayatta ne kaybettiysem bundan kaybettim ne kazandiysamda bundan çünkü doğru duvar yıkılmaz ve unutmayın ki insanlar sizden istediklerini alamadıkların da ya da istedikleri gibi biri olmadığınız da sevilmezsiniz
Evet bunu ancak yaşayan anlar ve sana çok hak veriyorum.
Fazlasıyla yaşadım ve artık insanlar bana cazip gelmiyor
Evet maalesef bende öyle yoruldum ki artık. İnanılmaz. Kimseyle konuşmak bile istemiyorum ne bisey anlatmak ne başka bisey
Çözüm basit kafana takma.
İnsanları önemseme mesafe olayını hayatının odak noktası yap
Öyle yaptım zaten ama şöyle bir durum var karşımdakiler bana yapınca haksızlık sorun yok ama ben haklı olduğum bir konuda tavrimi sergilediğimde sorun ben oluyom
Sezen hanım Sorun aslında sizde.
Neden derseniz gereksiz insan yükü hayatınızda oldukça fazla ki zira bu insanlar sizi çanta da keklik gibi görüyorlar ve anladığım kadarıyla iyilik sever yapınız var. Ve size bunu yapanlara muhakkak vakti zamanında iyiliğiniz dokunmuş yani başka açıklaması olamaz
Aynen değer bilmeyen bilmedikleri gibi beni sorgulayan insanlar sürekli yeren hata bulmaya meraklı kişiler var ama çantada keklik değilim fazlasıyla laik oldukları gibi davranıyorum mesafeliyim kimseyle yakınlığım yok görüşmemde en yakınim kitaplarimdir okumayı çok severim kendimle vakit geçirmeyi bu seferde onların gözünde sorun benmisim gibi tavır yakınmaları
Şu yazdıklarınızdan şunu anlıyorum.
Geçmişin de darbe almış insanlara karşı kendini kapatmış bir kişiliğe sahipsiniz güven probleminiz ve ikili insan ilişkilerin de sorun yaşıyorsunuz.
Zira bi insan başka türlü kitaplar ile dost olamaz. 😊
Bakınız..
Yaşam boyu bazı şeylerin farkına daha iyi varırız..
Dostum olarak nitelendirilen kişinin aslında dost olmadığını anlarız.
Yaşamın bize yüklediği yaşamsal sıkıntıları olabilir mutlulukları olabilir. Nihayetinde insanız ve sonuçta meşakkatli yol olmadan huzur bulunmaz..
Bu nedenle az insan çok huzur verici bir hayat tercihiniz olsun. Sizi üzen küçük gören anlattıklarınıza önem vermeyen kendi derdinden yakınan sizin derdinizi önemsemeyen insanlardan uzak durun...
Ben insanlarla yapamıyorum sorun bende değil aslında sorun karşımdaki kişilerin beni cekememesi ve değişen hal tavır ve değerleri benimde kaldıramadıgim bunlar çünkü çok doğrucu davudum herşeyi sineye çeken genişliğe sahip değilim aslında bir kaç defa göz yumarim ama bana karşı bu durum suistimal duruma gelmişse silerim hiç düşünmem
Netice itibariyle benim söylediğimin eşdeğeri oluyor.
Bakınız sezen hanım bu hayat size armağan bunu güzelleştirmekte sizin elinizde kötüleştirmekte yine sizin elinizde nasıl yaşamak istediğine kendin karar vereceksin gerekirse kafanızı kitaba gömüp etrafınız da insan tanesi kalmayacak tıpkı benim yaptığım gibi.
şu an hayatımda arabam çadırım kitaplarım var geri kalan her şey sadece teferruattır
Yaşamımda çoğu şeylerin aslında farkına vardım evet çoğu dostlarımın farklı yüzlerini gördüm birkaç sene önceki sezen olsaydı çok uzulurdu bu durum karşısında dostlarımın hayatımda kalması için elinden geleni yapardı ama şimdi bu durum değişti birşeyler uyanmami sağladı bir değnek hayatıma değdi ve ben değiştim düşüncelerim değişti şimdi ister çok eski dostum olsun hiç düşünmeden silebiliyorum ve insanlara karşı temkinli hareket ediyorum nasıl desem insanları kendi hayatımda kendimden üstün ve önemli görmüyorum herşeyden öte kendi değerim diye düşünüyorum
Yaşadığımız tecrübe her Zaman zihnimiz için bir yenilenmedir. Ağırlığını bilemem fakat bir yaşanmışlığıniz olduğu belli zira bir insan bu kadar kolay insan silemez.. Ve sezen hanım hayat gerçekten tecrübelere gebedir. Yukarı da yazdığım gibi bir şey vardır dostum olduğunu sandığın kişinin aslında düşmanın olduğunu öğrenirsin üzücüdür ama aynı zamanda tecrübedir... Bu yüzden kendinizi sevin kendinize saygılı olun hayvanları sevin kitapları daha çok sevin.
Hatta size küçük bir kitap önerisi..
Hayat kaybettiğin yerden başlar kitabını okumanızı tavsiye ederim.. 😊
Miraç çağrı aktaş okumustum
Tekrar okumayı düşünüyorum öneriniz için tesekkurler
Güzel kitaptı okuması zevkli idi.
O halde Songül ünsal kırıldığın yerden çiçek Açacaksın kitabını tavsiye edebilirim.
Okucam teşekkür ederim
Günaydın,
Rica ederim.
anlatma baboş