Var böyleleri.. Adamlar kedi gibi, şeytan tüyü falan var her halde.. Bütün işleri rast gidiyor 🤦♀️

Var böyleleri.. Adamlar kedi gibi, şeytan tüyü falan var her halde.. Bütün işleri rast gidiyor 🤦♀️

Bazı yönlerden evet , mesela çok kültürlü, eğitimli bir anne babam var. Sevdiğim işi yapıyorum, Türküm, soyum belli daha ne olsun. Yinede bir çok ters giden şey var yinede hayatımda.
Bahtsız bedevi misali çöle düşsem kutup ayısı kovalar işin özeti hiç okadar sanslı olmadım mücadele edip bildiğim şeylerde bile 2 tekrarsız olamıştır arada bi tektede olduğu olur ama oda şansa değil bildiğimden😂😂
Ben 4 cu kattan düştüm. 4 ayak üstüne düşsem kaç yazar 😃
Ah nerde o günler.😒
Tam düşerim diyorum son anda kafa göz ne varsa yere denk geliyor, bende olmuyor o bak sende de olmaz mesela djfkf
Amaaan uğraşmaya hal mi kalmış? Dhdjd
Teşekkürler ablamcımcımcım.❤️😏😏😏
Cevap
21Cevap
Dört ayak üstüne düşmadim hiç. Ama şanssız olduğumu da düşünmüyorum. Gayet şanslı biriyim.
Hiç düşmüyorum
benim en son hangi işim rast gitti bunu hatırlamıyorum
o yüzden bende işlemiyo bu durum maalesef:))
bazılarına hersey altın tepsıde sunuluyor . uyanmak acı stress kaygı azim kosmak terlemek nedir bılmıyorlar. bu ınsanlar benı oldukca rahatsız edıyor
Birkaç kere ölümden dönmüştüm 😬
Sensin tüh 😬😂😂
Yok ben direk kafa üstü çakılıyorum 😀 adrenalini daha yüksek
Hayat bu, zaman zaman herkes yaşar bu 4 ayak üzerine düşme işini😁
Evet o tarz durumlar yaşadım 😀
Kalbimi temiz tuttumu benim de gidiyor valla. Genelde eşref saatine denk geliyor tabi 🥳
Cook şans olduğum söylenemez. ama şanssız birisi de değilim
Genelde düşmeyi sevmem
2ayak üstünde zor yuruorm su ekonomide şu kadar dertin içinde zor ayaklaniorm 4ayaga düşmek de nasl olurki😂
Ben genelde isyan etsemde her isim rast gider maşallah
Genellikle hayallerimle beraber suya düşüyorum.
maalesef iki ayağım var
Çok düşüyorum ya 😁
Evet
Ne alaka 4 tane ayağım mı var sanki
Bazen oluyor denk geliyor
Yok sadece iki tane ayagim var
Benim işim o...
Coook :)))
Oldu evet 😝😝
Elbette
Bunu hiçbir insan yapamaz.
Arada oluyor valla