Doğum günü hassaslığı?

Merhaba, arkadaşlık ilişkileri konusunda her zaman çok düşünceli olduğumu düşünüyorum. Zaten bir elin beş parmağını geçmeyecek kadar insan tutarım hep hayatımda onları çok düşünürüm hep mutlu etmeye çalışırım sorunlarına mutluluklarına önem veririm doğum gününe alarm bile koyarım gerçekten aldığım her hediyeye veya yaptığım her şeyde çok mutlu ederim insanı. Lakin 23 yaşımdayım yarın itibariyle bu yaşıma kadar hiçbir zaman beni düşünen bir arkadaşım olmadı. Hediyeler alıp kendi ellerimle pasta yaptığım arkadaşımın mesaj bile atmaması mı dersiniz yoksa resmimiz varsa sen de bana da atsana instagramda kutlayayım diyen mi dersin. Yoksa bu sefer ki gibi cebimde sadece 100 TL varken hediyeler aldığım insanın yarın buluşalım mı derken haftaya konser var diye buluşacaksak o gün buluşalım veya şimdi çarşamba buluşsak kızma ama demesi. Ben kızıp insanlarla mesafe koyunca suçlu oluyorum. Sorum şu niye benim kızmak gücenmek gibi bir hakkım yok? Ben seni düşünüyorum 12 ayda bir gün insanı mutlu etmek için zaman ayırmak niye bu kadar zor?

Doğum günü hassaslığı?