Şizofren net
Sizce bu kadın deli mi?
Şizofren net
Kocan iş adamı değildir dedim diye beddua etmiş şok oldum nasıl bir psikoloji😱

Olaya bak 🤣🤣 Tartışmaya bak hahahahahahaahhahahah ya benim anlamadığım kadın manyakk kocasının mesleğini ispat peşine düşüyorda sen niye deliyle deli oluyorsun oda komik😂
Deliyle deli olmasın şok oldum ve deli olduğunu söyledim yalnızca kanka napabilirim şshshkhk
İnsanlar o kadar yalnız o kadar kendini ispatlama çabasındaki gülesim geldi komik insanlar ya ne desek boş ajknbsdhjdf
Djbsgsbbs İnşallah Allah başımıza vermez ama gülmeyip de napıcan buna gülmekte haklı değil miyiz Allahım? kötü zaten
Biz yine de çok gülmeyelim başımıza gelmesin ajksdjkds
Bunun çocuğu felan yok heralde bu ne işsizlik? Gerçi belki kocası da yok 🤦🏽♀️
Çocuğu olmamasına sevindim şahsen ürememek daha iyi bir tercih bunlar için jasbhjdsfd
Kadın kadının en büyük düşmanı derler ya bu kısımda hak veriyorum cidden dönüp beddua etmezsin ya bu nedir
Kendini düşünse beddua etmez bence çünkü beddua dönüp dolaşıp edeni bulur diye herkes der. Anca çok ağır bir durumda beddua riskini göze alabilirsin.
Şimd de bunları yazmış ne düşünüyorsun ;Ulan or... Evladı ben sana beddua etmiyorum bunu beddua olarak algılıyorsan zaten. Kendine güvenin yok sen kocamın iş adamı olmadığından emin değil misin? Eğer eminsen neden umrunda bu kadar? Ben ne diyorum eğer eşim iş adamı ise olsun dedim madem iş adamı değil ne diye g.. otun tutuştu evde klmış kuru.. baba yanında sığıntı fkekdk ömrü boyu eizpip kakılmış ezik dlwşnje
Bu kişilikte biri evlendi ise, dünyada bekar kız kalmaz...
Aynı gün nişanlım gelinliğim açık diye izin vermiyor diye Troll doru sormuş hem de bunu sormuş nişanlısı olmadığı gibi kocası da yoktur belki uzun süredir karşıma çıkıyor denk gelmemek mümkün değşl aynı günde 5 soru uydurduğunu gördüm 2si nişanlı 3ü koca sorusu
Aynen abaza tam erkek gibi
Yok bu kadın şey delisi
Kanka en son ben yazmıştım ya devamında şunları yazmış Ulan or... Evladı ben sana beddua etmiyorum bunu beddua olarak algılıyorsan zaten. Kendine güvenin yok sen kocamın iş adamı olmadığından emin değil misin? Eğer eminsen neden umrunda bu kadar? Ben ne diyorum eğer eşim iş adamı ise olsun dedim madem iş adamı değil ne diye g.. otun tutuştu evde klmış kuru.. baba yanında sığıntı fkekdk ömrü boyu eizpip kakılmış ezik dlwşnje
Cevap
11Cevap
Deli muhtemelen
Hahshhd koca parası yiyen ve hayattan bir beklentisi olmayan aciz birisi bence
Kocasında da doğru düzgün para olsa bunun psikoloji bu kadar bitik olmazdı
Allah akıl fikir versin ne diyim ya yazık cidden boş işler
Sjgjghff hakikaten
Bu insanların işi gücü yok mu anlamıyorum🤷🏼♀️kocam iş adamıysa annen kanlar içinde ne demek ya sabır 🤦🏼♀️
Ya koyacağı yok gerçekten ya da annesi ölmüş
*kocası yok. olucaktı
Annen ölsün demekle ölmüyor öyle olsa ben zengin olayım dediğimde neden zengin olmuyorum
Annen ölsün ne ya
Bi insan bi insana böyle der mi
Kendi annesi ölmüş heralde başka insanların da çocuklarına beddua ettiğini görmüştüm
Millet egonkasiyor piskoleji millette bitik
Ha haaa millet kafayı yemiş
Tövbe tövbe ne mal insanlar var
Şimdi de şunları yazmış ;
Ulan or... Evladı ben sana beddua etmiyorum bunu beddua olarak algılıyorsan zaten. Kendine güvenin yok sen kocamın iş adamı olmadığından emin değil misin? Eğer eminsen neden umrunda bu kadar? Ben ne diyorum eğer eşim iş adamı ise olsun dedim madem iş adamı değil ne diye g.. otun tutuştu evde klmış kuru.. baba yanında sığıntı fkekdk ömrü boyu eizpip kakılmış ezik dlwşnje
Bu kadını biliyorum herkese evde kalmış yazıyor yazdığı çoğu kişi de evli çıkıyor nasıl bi şizofren bilmediği insanın medeni durumu hakkında kesin iddiada bulunmak gerçekten psikolojisi bozuk. Evde kalmış sözü nasıl bi cahillik ve Türkiye’de evde kalmak diye bir şey mi var sırf kız diye yüz erkek düşer her kızın peşine öyle çok erkekler karı kız düşkünü ksjsjejeh awk ya
Yazık…Olmayan şeyleri buraya yazıyor zavallıca değil mi dün hem o soruyu hem de nişanlım diye bi Troll soru sordu her gün soruyor
Atim sana soruyu oku yorumu bak skksjsjej hatta bir şey de yazzz😋
Aha bu soruda yorumlar Kocam ütü yapmadım diye laf ediyor? ↗
Beynim kanserleşti aw
Korkunç geldi bana kadının psikolojisinin son geldiği durum 😨 Allah muhafaza
Ne okudum ben az önce mk
İtin duası kabul olmaz be kuzucancan
Evet. Tıpkı gizli pembelilerin %99'u gibi
Amannnn ugrasiyonuzmu ya boyle şeylerle cidden
Zır deli
Bit kadar aklı olsa ağır bi şey olmadıkça beddua etmez zaten beddua insanın kendisine zarardır bunu çocukluktan itibaren biliriz
hayırdır neden oyle
Deli kanka nasıl anlıycan😄
oyle ama sen neden kocasını
çekiştirdin..
Kocasını çekiştirmedim kanka soruyu öyle bi Troll sormuş ki kocam iş adamıyım kızım ben senin yüzünden tişörtle gidiyorum dedi yazmış 😛 kızım mızım tam bunun hayal dünyası
wayy babo wayy..
tanımıyorsun demek..
Yok kanka ama kızım ben işa damıyım Wattpd cümlesi gibi
Kanks safsın
saoll
saff dediğin için..
delritecek bizleri
kafayı yemiş
Bakırköy lük 😂
Belki kocası da yoktur çünkü aynı gün içinde bi kocam diye bi nişanlımla birlikte olduk diye sorular soruyor nişanlı trollse koca da Troll olabilir yaşamak istediği hayatı yazıyor buraya
Ciddiye alma derim böyle insanları attıp tutuyorlar bu mecrada herkes patron
Lan meresi patron olucak esnafın karışı işte tabi kocası varsa onu da anlatmıştı galerisi var kocamın aylık 20 bin TL geliri var diye buna esnaf denir iş adamı denmez
Salla boş ver takma kafaya iyi Geceler sna
Sağol kankiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?