Benim dostlarım neşemi, muhabbetimi ve fotoğrafçılığımı keyifli bulurlar.
İnsanların sende en keyifli buldukları özelliklerin nedir?

Benim dostlarım neşemi, muhabbetimi ve fotoğrafçılığımı keyifli bulurlar.
İnsanların sende en keyifli buldukları özelliklerin nedir?

Herkese ayak uydurabilen, sakin, işten kaçmayan, güleryüzümden, Güvenilir olduğumdan bahsederler hep.. Ben varken de yokken de gozdeleriyim o yüzden.. Beni tanıyan pişman olmadı.. Aksine tanıştığım kişi arttıkça daha da hatırlanmaya başladım sanırım. Hiç aklıma gelmeyecek zamanlarda bile beni arayan tanıdıklarım oluyor. Ve isi düştüğü için de değil biliyor musun, sohbet etmek için :)) Bu durum beni çok mutlu ediyor mesela..
Şimdi kendimi anlatsam över gibi olurum, ama neyse 🥳 Merhametimi, güleç yüzümü, iyi niyetimi, sohbetimi ve küserkenki halimi (dondurma alınmadan barışmam) 😅 bir de iş+çöz özelliğimi. Olumsuz yönümü de sayayım bari😅 inatçılığımı ve suskunluğumu hiç sevmezler, sinir olurlar. Birine kırıldım mı susarım, hem de çok fena susarım. Level Bey 😅
Günaydın efendim kendinize hiç övmemişsiniz. Bu arada mesajı aldım. Dondurmanın yerine Saim Usta’dan fıstıklı kadayıf olur mu? 🤣
Diyarbakır'da Saim ustanın kadayıfı varken künefeyi kim ne yapsın. Künefe diyorsan Antep'te Şirvan Ustaya gitmek gerek.
Bu hangi levelin tercihidir acep?
rica
Geçen gün bir arkadaşım espri anlayışıma bayıldığını söylemişti.
Genelde eğlenceli hoş muhabbetimi severler. Her zaman gülecek güldürecek bir şeyler bulurum. Arkadaşlarım benim yanımdayken sorunlarını çok rahat unutabilirler.
Teşekkürler 😌
Ricalar efendim :)
Pratik zekam, neşeli oluşum, enerjim, gülüşlerim ve bazıları ses tonumu seviyor. Bazılarıysa tam olarak bu yönlerimden nefret ediyor. Nasıl bir özgüvensizlik ve hasetlikse artık. 🤷🏻♀️😂
Cevap
10Cevap
Samimi, cana yakın, sempatik, sır saklamasını bilen biriyim 🙂
Eğlenceli olmam
Eğelnceli bir insanım. Bana güvenirler. Bilirler hiç kimseyi satmayacağımı.
Anlayışım ve sohbetim. Arkadaşlarıma her zaman önem verir ve özen gösteririm.
Bir ortamda beni rahatsız edecek bir şey yoksa kesinlikle oraya bende çağırılırım. Su gibi dingin ve sakin oluşum, o tatlı enerjim ortamdakilere de bulaşır. Uyuşturucu madde gibiyim, bağımlılık yapıyorum. 😄
Espriliyim sürekli ortamı neşelendiririm bazı burdan konuştuğum kişiler bu dediğime inanmaz burada kendimi pek ifade edemiyorum sanırim ama depresif bir yonüm de yok değil
Çok pozitif ve sürekli gülen biri olmamı severler.
Sevenler sohbetimi canliligimi ve sıcak davranmami severler
sevmeyenler zaten boş bulur beni
Gerçekten dinlediğimi düşünüyorlar. Gerçekten samimi yaklaştığımı. Malum bu konuda artık çoğu insan çok şikayetçi.
İnsanlari sevmiyorum onlarda beni sevmiyor mecburiyetten katlaniyoruz 🦦👍
Kabuğumdayım. Kimseyle görüşmüyorum. Dolayısıyla keyifli bulacakları neşem vs yok
Bana dedikleri huzur veriyorsun sesin gülüşün sohbetin keyifli derler 😊
İyi bir dinleyici olmam kesinlikle. Ne yapsalar da yarırgamadan destek olmam, Açık sözlü olmam
Beklenmedik anlarda yapıştırdığım espirilerim
Arkadaşlarımı üye yapmam lazım ben cevap veremem buna
Olduğum ortamam mutlu katmamı sürekli pozitif neşeli olmamı
Bazen hiç olmadık anda güldürüp neşe katabiliyorum genelde sessizim ama
Samimiyetimi daha çok..
Önceden genelde beni çok pozitif ve neşeli bulduklarini söylüyorlardı.
İnsanlar beni sevmezler ama kedilerim her halime bayılırlar ben de onların her haline tabi... 😊
Farklı bakış açılarından çözüm üretmemi severler.
Daima pozitif olmamı ve sohbetimi çok severler.
Beni sıkıcı bulurlar, sohbetim sarmaz🙃
Bilemem, soyleseler de yapmacık gelir.
Çok iyi bir dinleyici olmamı severler
Enerjim ki sürekli kapılıyorlar.
Pozitiv iyi dinleyici sorun cozucu falan
Anlayışlı olmamı galiba
Espritüel olmam.
nasılsam öyleyim
öyle bir özelliğim yok.
Eglrnceli olmam herkese uymam
Muhabbetim
Hiç bitmeyen enerjim