Seni aşağılık kadınmı yaptı diyor.
Ne ara böyle karaktersiz oldu bazı erkekler?
Bana bunu söyleyen burada okuyorsan cevap ver fena laf sokucam sana.
Sizce bu iftira eden erkeklerin amacı nedir?
Seni aşağılık kadınmı yaptı diyor.
Ne ara böyle karaktersiz oldu bazı erkekler?
Bana bunu söyleyen burada okuyorsan cevap ver fena laf sokucam sana.
Sizce bu iftira eden erkeklerin amacı nedir?
Nomal bunu daha çok türk kızları yapar çok severler bir erkek yapmış çok mu türk kızına izin varda erkeğe yok mu yani
Herkesi aynı kefeye sokmanda karaktersizliğine dahil mi
Benlik bir durum yok kendi kendinizi bu hale getirdiniz görünen köy klavuz istemezmiş o sizin karaktersizliğiniz kişiliksizliğiniz buraya gelmişsin iftira atıyor demişsin sana niye inanyım ben tür kızalrı herhaltı yer bana iftira atıyor diye çıkar meydana türk kızlarının kanı mayası bozuktur karakteri kişiliği yoktur türk kızı erkeklerin altına yatar sonra çıkar meydana tecavüze uğradım der o taraftan bir kız gelse gerçekten tecavüze uğrasa ben inanır mıyım buna inanmam demek ki türk kızları kendi kendilerini bu hale getirdiler kimse bir şey yapmadı o yüzden başakalrını suçlayacağınıza ona buna artistlik yapacağınıza kendinize çeki düzen verin bir an önce hem de sana ben ansiklopedi de yazsam boş biliyorum da yazayım dedim anlamayacağını da biliyorum zaten kendi kendinizi bu hale getirdiniz başkalarına çemkirmenin a. miniziii yırtmanızın manası yok
Irkçı bi beyinle muhattap olduğum için kendimden özür diliyor senin bi doktora gitmeni öneriyorum bi türk kızı fena canını yakmış sanırım bunu herkesten çıkarıyorsun birde türk kızlarını kotulerken senin annen bacın türk değil sanırım? Yoksa ermeni veya yunan mısınız? Çünkü bolca düşmanımız var içeriden 😏 neyse türkde olabilirsin bilemem ama hasta ruhlu olduğun kesin çünkü önyargılı kimseye inanmayan ve ırkçı birinin beyni fena şekilde hastadır. Çocuk psikiyatri kliniğimiz calistim az çok biliyorum benden sana abla önerisi. Ben biri hakkında konuşmadan düşünürüm karşı tarafın vebaline girmemek için. Beni başkalarıyla kıyaslama ve onyargini da iftirasına gel yüzüme söyle ismini ver tc kimliğinde ver şikayet edeyim kim haklı çıkıyor tabi korkun yoksa sözlerinin arkasindaysan. Erkek görünümlü dansöz seni şimdi söylemezsin kesin ismini soy ismini yemez çünkü. Abim polis devam et iftira ya da gör noluyor.
Cevap
2Cevap
P. islikler cunku, kendince seni kucuk dusurup hayattan bezdirecek, naptinseni istedi de yok mu dedin
Tanımam bile çocuğu, başka ilçeye gitmiştim belki en fazla yarim saniye görmüştür beni orada, gitmis bizim köydeki bazı erkeklere hakkimda onunla buluştuğumuzu anlatmış bulusmadım ismini dahi bilmem. Bi tartıştığım çocuk bizim köyden geldi bunu yüzüme vurdu sen zaten başka köylerde başka çocuklarla buluşmuş sun gibisinden şeyler söylemişti. Bulamıyorum bu iftira atan çocuğu bulsam çok şey soylicem. Hayır birde gerçekten köydeki bazı erkeklere bunu inandirmis hakkimda kötü düşünüyorlarmis. Belkide bu çocuk sayesinde evlenemedim vebaline girdi resmen.
Vebalime
Çekemediğinden yapıyordur
Ruh hastaları.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?