Kişilik & Karakter Farkınız tarzınız mı, tavrınız mı? Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bir sorayım dedim sizi farklı kılan şey nedir...🤭😊#Sükût😌 Farkınız tarzınız mı, tavrınız mı? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. İkisi de hem tarzım hem tavrım 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Hayır ben de normal bir insanım tarzımda farkında yani hepsi genel olarak aynı bütün insanlar aynıyız. 1 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Parmak izi. Şu anda hemen herkes üç aşağı beş yukarı aynı. %10 farklı kesim var onlarda birbiriyle ayni 1 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Dik duruşum verdiğim güven Sevdiklerime olan sadıklığım bunları kapsayan tavrım. 1 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her halimle farklıyım. Olmak istediğim için değil, karakterim bu... 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Farkım, hem tarzım hem de tavrım.. 😎😎 0 0 Yorumla
hersey_zamansiz Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Yerine göre değişir hiç birsey göründüğü gibi olmayabiliyor iyice anladıktan sonra tavır koymak iyidir 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Tavrım en büyük tarzımdır zaten.. 1 0 Yorumla
Snmlvn Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Ben farksızmışım, ama bu da bir fark. Ateizler toplanın bir şey sorucam 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Farkım varlığım 1 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Birazda aklım ve ahlagim 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Tavrım net... 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tavrım…İnsan severim, insanlar da beni… 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cobanim.. ne tarzim vardir ne farkim. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Tavrım 🤭 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Tavrım 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tarzım. Tabiiki 1 0 Yorumla
Bgdytn Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Tavrım 1 5 Yorumla Bgdytn +1 yıl Senin Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Tavrm Yorumla Bgdytn +1 yıl Nasıl bir tavrın var Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl Bilen bilir.. Yorumla Bgdytn +1 yıl Ben bilmiyorum. Öğrenmek istiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İkisi de hem tarzım hem tavrım
Hayır ben de normal bir insanım tarzımda farkında yani hepsi genel olarak aynı bütün insanlar aynıyız.
Parmak izi. Şu anda hemen herkes üç aşağı beş yukarı aynı. %10 farklı kesim var onlarda birbiriyle ayni
Dik duruşum verdiğim güven Sevdiklerime olan sadıklığım bunları kapsayan tavrım.
Her halimle farklıyım. Olmak istediğim için değil, karakterim bu...
Farkım, hem tarzım hem de tavrım.. 😎😎
Yerine göre değişir hiç birsey göründüğü gibi olmayabiliyor iyice anladıktan sonra tavır koymak iyidir
Tavrım en büyük tarzımdır zaten..
Ben farksızmışım, ama bu da bir fark. Ateizler toplanın bir şey sorucam
Farkım varlığım
Birazda aklım ve ahlagim
Tavrım galiba
Tavrım net...
Güvenilir ve dürüst biri oluşum.
Hem tarzım hem tavrım
Tavrım…İnsan severim, insanlar da beni…
Cobanim.. ne tarzim vardir ne farkim.
Tavrım.
Tavrım 🤭