Bana bir seyyar epilasyon cihazı diye resmen traş makinesi satmıştı. Aradan yıllar geçti ama nasıl yedim halen inanamıyorum. Basiretim bağlandı resmen herif büyü yaptı bana.
Sizin yediğiniz en büyük kazık neydi?
Sizin yediğiniz en büyük kazık neydi?
Lunaparkda beni fena kazıklamışlardı.Bir tane zarf seçiyorsun zarfa para veriyorsun ve zarfdaki hediyeyi alıyordun.Oyun 3 aşamadna gerçekleşiyordu istediğin zaman çekilebiliyorsun yaklaşık 70 lira gibi bir para bırakmıştım ve adam zarfı kendine açarken zarfın bir kısmını gösterdi(bunu bilerek yaptı) ben yanlışlık ile yaptı sandım ve zarfta CEP TELEFONU yazıyordu.Daha sonra zarfı gidicem diye diye 70 lira gibi bir para bıraktım.Sizce zarftan ne çıktı? CEP TELEFONU KILIFI kafayı yiyecektim, hemen kaçtım oradan :D Aman sizde dikkatli olun bu konularda :D
Zaten o lunaparktaki oyuncuların hiçbirine bulaşmamak lazım alayı üçkağıtçı.
owww adam ii satış elamanıymış dua et boğaz köprülerinden birini satmamış sana :D en büyük kazığı güvendiğim ev arkadaşım attı diyebilirim 100 tl kitledi kaçtı :D
Hipnoz yaptı adam resmen bana, birde uyanığım diye geçinirim :)
Kapıdan elektrik süpürgesi almıştık.Öyle bir anlatmıştıki :)) Bir elektrik süpürgesine ev döşiyeceklerdi sanki:)) 3 elektrik süpürgesi parası vererek zar zor yakamızı kurtarmıştık.14-15 yaşlarındaydım ama hala hatırlıyorum.Şu anda da uslanmadan hakkını arayan bir tüketiciyim.Bazı şeylerin çok faydası oluyor:)
ya inanmıorum :D epilasyn aldgn zamanlar kac yasındydn?:) bayagı güldüm.
Sorma ya çakal kapıya gelmişti. Bende ucuzmuş diye bakmadan aldım kutunun içine baktığımda adam çoktan kayıplara karışmıştı :D
Cevap
11Cevap
Ailemden. Yıllarca bir tanrının var olduğunu zannettim.
Gerçeği nasıl öğrendin :D
Gerçekten çok somut ve kesin bir delilin varmış :)
Allah'ın yarattığı bir şeyin Allah yok demesi gerçekten mükemmel bir kanıt :)
Bundan mı zekamdan şüphe ediyorsun :) Allah'ın olmadığına inanıyorsun ama tamamen dini kaynaklarda geçen bir kavrama yani şeytana inanıyorsun. Ne iş ;) Ha ironi yaptım anlamadın de tamam. İkimizde gülüp geçelim :)
Ben şeytana inandığı çıkarmadım aslında. Espri olsun diye söylediğin bir sözü nereye kadar devam ettirebileceksin onu görmek istedim. Sen erken pes ettin :)
Neyse şaka olsun diye söylenmiş bir söz. Farklı inanışlara sahip insanların diyalogları genelde gereksiz tartışmalara yol açar. O yüzden iyi geceler diliyorum. :)
Ben müslümanım diye benim üstüme gelinmiyor mu sanıyorsun? Seni en çok ben anlarım :)
Yobaz, şeriatçı, gerici bunlar her zaman duyduğum laflar.
Bu meselenin sadece Türkiye ile sınırlı olduğunu sanmıyorum. İnsanoğlu kendi düşünce yapısının dışındaki bütün düşünceleri sindirmek istiyor. İnsanın yapısı böyle. Kendini eğitebilenler sadece başkalarının düşüncelerine saygı gösterebiliyor.
Evet o konuda haklı olabilirsin.
bi arkadşımdan abim onunla bi daha görüşme dedi abimi dinlemedim arkadaşım abim yüzünden bnimle arkadaşlığını bitirmişti demekki neymiş herkesten dost olmazmış :))
evet öyle canım ya
Yediğim kazıklar hayatın anlamını gösterdi bana. Baya yedim yani. Ben genellikle maddi açıdan yedim. 1 telefona 3 milyar paraverilir mi ya.
Ööeeh.
Bir keresinde kızılayda akşam saatleri işportacıdan bir çakmak aldım, çakmağa beş, üzerine isim yazdımaya 15 lira vermiştim 3 harflik bir kelimeye:)
ihlasa guvenip yatırdıgım, ve 2003 den beri hala odeyeceklerini soyledikleri paracıkların dısında pek onemli birsey olmadı
ihlas :D
1000 Euro. Bu bilgisayari aldim. 3 ay oldu 2.ye sabit disk hatasi. Yarin geri veriyorum.
veremezsin ki
ekran kartında karşılaşmıştım aldıgım gün ısınma sorunu msi gtx560ti ! direk tekmeledim geri.
En yakın arkadaşımın sevgilime aşık olup beni dövmeye çalıştığı zaman.gerçekten çok üzücüydü
Adresini ver gelelim. Kişi kendi kalitesini belli eder boşverin. Fakat onda kişilik namına bir şey olmadığı için hep haklı kendisi olucaktır.
Haklısın .. Böyle insanlarda hiç bişey yok
biz onu dövelim.
:D laflarımla dövdüm ben onu şiddete hayır :)
yediğim manevi kazıkların yanında maddi kazıklar nedir ki..
Keşke maddi kazıklar diye belirtseymişim soruda herkesin derdi başkaymış :(
kıyamam sana.. sen böyle anlatınca kapıda satış yapan pazarlamacı olmak istedim
sevgilimle ilk buluşmamda 2 kutukola 2 çikolataya 30 lira ödedim yok kalsında diyemedim ilk buluşma cool olcam diye. bide yaşım ufak şimdi olsa kızıda çalışanıda ... :)
Dost kazıgı dedim,sevgili kazıgıı yediimm,kediimden bile kazıkk yediiimm bende bitmiyooo kazıklarrr.. :)
yediğim değilde attığım var izmirde. aç kalınca, çimleri şifalı çay olarak satmıştım. Affetsinler olabiliyor.
hiç yüklü miktarda kazık yemedim.hep az amaçok yemişimdir böyle
doğdum. hayatım hergün daha büyük kazıklar yemekle devam etti :)
Bi' arkadaşıma 125 TL vermiştim geri vermedi. Sanırım en büyüğü bu...
O kadar çok ki hangi birini anlatayım?
ooooo hikaye olur yazsam
yaz da olsun madem
bir arkadaşım vardı.benim en yakın arkdaşıma aşıktı sonra ben bunların arasını yaptım.daha sonra bu kız benden soğumaya başladı.görmeliydiniz.sonra ask.fm diye site var ya bana bir şeyler yazmış nasıl kötü laflar.ama anonim olarak.sonra bende bunları sevgilisine anlatıyorum sence bu kim diye :D onun olduğunu anlamıştım.sonra kız bana bunların arasınnı yaparken face şifresini vermişti.bir haırladım bir girdim :D baktım arkdaşına anlatıyor öyle yaptım falan diye sonra face'e bir laf yazdım :D
yakın akrabalardan, güvenimi kaybettirdiler
en büyük kazığı sevgilimden yedim
biraz düşündürücü.
Sayamadım.
Arkadaş Kazığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar