Evet yaşlandığımı hissediyorum ancak bu enerji olarak değilde. İnsanın vücudundan anlaşılıyor. Hafif kırışıklıklar. Saçlarda beyazlamalar. Ancak 20 de enerjim ne ise şükür hala öyleyim.
He yaa yaşlanıyoruz. Salı günü de ben 29 oluyorum 😂 Site bana mesaj atmayacak ama :/ Doğum tarihimi yanlış girdim siteye. 😂 Hesabı oluşturduğum tarihi seçmiştim 😂
Öyle bir sitemim yok. Her yaşın bana kattığı şeyler var. “Yaşlandım” demek için erken uzun bir süre belirli bir yaşa gelene kadar bunu diyeceğimi de düşünmüyorum. :)
Hayır sadece gerçekçiyim hic bir şey uzun uza sürmüyor siz aklınızda güzel şeyler kuruyorsunuz sevgi saygı hoşgörü falan bir kaç yıl sonra tuvaletin sifonunu kim çekmedi diye kavga çıkıyor yok ağzını şapurdattın 😂 oysaki baltan beklentiyi düşük tutsan bu kadar sıkıntılı olmaz sonucu. Çünkü insan rahat olmak ister 30 yıl yalnız yaşamış adama bir anda kurallar koyarsan adam patlar kadında öyle
İlke dediğin şey içinde barındırdığı insanlardır zaten. Kuzey kutup değil ki bu sonuçta 80 milyon insan. Norveç Kanada İsveç gibi ülkelerdeki insanlarla biz bir olamıyoruz maalesef mutluluktan canı sıkılıyor adamların 😄