Sevgili günlük, Bugün sakarlıklarla dolu bir gün yaşadım. Önce bacağıma çay döktüm, ardından elimi kestim🥺 Yürüyüşe çıkacaktım ama araba çarpar kombo yaparım diye odadan dışarı çıkmamaya karar verdim şu an. En iyisi uslu uslu oturmak 🐣
Sizde de aksilikler üst üste mi geliyor yoksa normal misiniz?
Kesinlikle, ne zaman önemli bir işim olursa o gün ters bir şeyler illaaaaa ki olur. Ya işim yetişmez, ya yağmur yağar, ya otobüs kaçar şanssız bir insanım. 🌸
Aslında bu tarz şeylerin olması normal bazen kötü şeyler üst üste gelebilir sonuçta dünyada yaşıyoruz ve üst üste sakarlıklar gelebilir lütfen buna aldanıp ben şanssızım sakarım gibi kelimeler kullanmayın bunu sadece size değil genel olarak söylemek istedim. Üst üste sakarlıkların geldiği gibi üst üste güzellikler de gelebilir :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim normalim oldu bunlar. Bir günü kazasız belasız olaysız atlatırsam heyecanlanır kalpten giderim sanırım😂😂
Sorma valla 😂 ortalığı yıkma huyumda var. Bir işe girmiştim kırıp döktüklerimin haddi hesabı yok neye dokunsam yıkılıyordu. Allah'tan plastikler çoktu da fazla zarara uğramadım. 9 günde 250 lirayla yırttım 😂😂
Ahaha yok estağfurullah 😂 kusur benim kusurum 😂😂 bir kere de kuru yemişçiye girmiştim kahve paketlerini dökmüştüm yere. Ve tabi utançtan kıpkırmızı olmuş vaziyette toplarken orada çalışan çocuk ben toplarım bırakın siz lütfen diyordu. Tabi toplayıp yerine koydum. Ama o sırada tek korkum başka bir şey daha yıkmaktı. 😂😂