Işınlanıp istediğim yere gitmek, masum olanlara herkese yardım edebilmek...

Işınlanıp istediğim yere gitmek, masum olanlara herkese yardım edebilmek...
Hasta birini iyileştirebilecek bir güce sahip olmak isterdim. İlk olarak da direkt kendimde uygulardım...
Işınlanma en çok istediğim şey eskiden değildi ama son 10 aydır ışınlanmak kadar istediğim bir şey daha varsa o da para basmak falan😂
Cevap
26Cevap
Işınlama gücüm olsaydı keşke. Işınlanmak isteyen çok üye var. Onları ışınlardım.
Işınlanmak süper bir güç olurdu benim için...
Işınlanıp manitin yanına gitmek isterdim
Zamanda yolculuk
Dogayla konusabilme
Şifacı
Suyu hareket ettirebilme
Yüze bakarak karakter okuyabilme
Âmin Allah'ım🤲
Biliyorum belki gerçekleşmeyebilir istediklerim sonucta pek iyi şeyler değil gibi. Sonuçta Rabbimden istiyorum olmayacak bir şey yok gibi.🥰☺️
Işınlanmak , uçmak ya da görünmez olmak gibi bir yeteneğim olsun istemem.
Tek isteğim Önyargısız ufak şeylerden mutlu olan insanlar menfaatsiz bir hayat isterdim.
Bunu düzeltmek için ugrasirdim.
Benim zaten süper gücüm var. Görünmezim. Bak sağına.
Süper güç oluyor da. Söyleyim esasında ben Eski babil cinlerinin güçlerine sahip olmak isterdim. Hızlılar, çevikler, güçlüler, zekiler.
Görünmez olabiliyorsun istediğin kişinin şeklinede girebilsen oh mis tadından yenmezdi. Ama gel gör ki haberdar olmak istediğin kişinin başkasıyla fingirdeşmesi de çok can yakardı
Özellikle hayatımdaki insanların beynini okumak. Değer verdiğim insanların düşüncelerine derman olmak.
Saf canım olup neyin ne olduğunu ne kadar büyüselerde anlamayan insanların aklını doldurmak isterdim.
Görünmezlik isterdim istediğim şeyi yapardım tabiki insanlara yardım özellikle zenginlerden alıp fakirlere
Görünmez olup , hasanla selma ne konuşuyorlar bir gün geçirmek isterdim yanlarında 😄
Onlar kim hiç merak etmiyorum ama , sahi onlar kim 😱 , görünmez olup süt içersen kusmazsın 😂
Filiz kim 🙃 Hasan selam ile evli ise , filiz ile niye sevgili , filiz Hasan ile evli ise sen niye selma ile Hasan’ı merak ediyorsun 😱 çıkmaza düştük ben merak etmiyorum
Işınlanmak güzel olurdu ama ben şifacı olmak isterdim
Cahillere gerçekleri idrak edecek kadar beyin özü aşılamak
Işınlanmak güzel ama zihin okuma ve hayvanlarla konusabilme olurdu
Benim de kesinlikle zorda olanlara yardım etmek ve görünmez olmak
Abla bir dm atar mısın bir şey isteyeceğim.
@DorothyBabe
Zengin olup biraz rahata çıkmak isterdim sanırım. Paranın, imkanların gücü çok üst düzey.
İstediğim her süper gücü yaratabileceğim bir yetenek yaratıcı gücüne sahip olmak.
şu an ışınlanma efsane güzel olurdu
Bir de zamanda yolculuk alayım mümkünse
Ucmak burdan isvece ucardim ucarak gelen birini sınır dışı etmezlerdi heralde 😂😂😂
Nefes almasına tahammül dahi edemediğim insanlar var, onların canını alabilmeyi isterdim bir hamleyle.
Uçmak alayım bende
Şu an uçabilsem hiç fena olmazdı.
Mümkünse ışınlanmak hemde şimdi şu an :)
Ben uçmayı isterdim 🙃
Işınlanma :D
Işınlanma süper olurdu
Işınlanmayı isterim ,
Işınlanmak olurdu
Seçim kazandırma büyüsü
@AsabiÖküz ak parti
Akıl okuyabilme
Tüm süper güçleri kullanabileceğim süper güce.
Işıklanmak görünmez olmak.
Işınlanmak benim için çok iyi olurdu
Kendimi acısız öldürmek
Görünmez olmak isterdim ya da uçmak
insanların beyinlerini okuyabilmek
Bir şeyleri baştan yaratma değişme gibi
İstediğim zaman görünmez olabilmeyi isterdim.
Işınlanmak bence en iyisi
Daha çok zihin okuma.
Kardesimin beynindeki kisti yok etmek isterdim😥
@AsabiÖküz yok doktor Şu an olmasini gerektiren bir durum yok küçük demiş büyümuyormus yağ kisti saol bu arada
@AsabiÖküz yok değil
Işınlanma..
İstediğim yere ışınlanmak 😂
Işınlanma ya da görünmezlik
Düşünceleri okumak..
Hissiz olmak
Beyin okuma
görünmez
Beyin okumak
Zihin okuma.
Zihin manipülasyonu ve gerçekliği bükme.
ışınlanmak
Şekil değiştirme
Sonsuz gençlik ve ya ölümsüzlük güzel olurdu
Işınlanabilmek isterdim
Işınlanma
Görünmez
Yok olmak
Uçmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?