Gözlerin mi daldı, yoksa sıkıldın mı sorulardan? Hayali bir parmağın bıraktığı pencerenin buğusuna; HOŞÇAKAL

Gözlerin mi daldı, yoksa sıkıldın mı sorulardan? Hayali bir parmağın bıraktığı pencerenin buğusuna; HOŞÇAKAL

İlk anlatmada anlaşılmak diyebilirim, bak daha azını istiyorum senden ama bu bile mümkün olmuyor, en iyisi deniz kenarında gölgesi serin olan bir ev diyelim.. Bahçeli falan villa da diyebiliriz.
Kupa kızı bu şarkı cok güzeldir!!!
Bir kadının bedeninden cok ruhuna değer veren biri olarak tenine dokunduğun insanın ruhuna sahip olamadıysan hiç bir şeysin der seks konusunu kapatırım...
İnsan birine alıştıkça onu cok iyi tanımış demektir , kpnusmasına gerek kalmadan mimikleri beden diliyle herşeyi anlatabilir birbirini anlayabilir iki insan bu yüzdendir gözlerin bana cok şey anlatıyor
Sen iyiyim dersin o senin ruhunu bilir yaranı icini ve aslında iyi olmadıgını ... Saygılar...
Teşekkür benden... ✌
EİGHT için teşekkür ederim
Anlatmadan anlaşılmak için sözleri geçmiş olmak gerek. Sözler değil gözlerle konuşup yüreklerle muhabbet etmeli gönüller. Böyle bir gönül bulmuşsan sakın kaybetme. Çünkü o, geldiğinde bir boşluğu dolduran değil giderse boşluğu doldurulamayan kişi olacaktır.
Bir benim anlatımıma bakın, bir de şu emojiye. Olmuş mu?
Sonsuz teşekkürler efendim
Cevap
17Cevap
Aşka ihtiyacım var sadece
Başın göğe mi erecek, boş ver 😃
Sen anlaşılınca başın göğe mi erecek :D
Vallahi erecek, ama aşk olayı sıkıntı 😁
Aşkta benim için erecek o yüzden takma :D
Hadi bakalım, bol şanslar diliyorum 👌
Teşekkürler sana da
Teşekkürler 👌
Sevdiğim insan ile daha fazla vakit geçirmek. Seks yapmadan 😃
Kim anlatmadan anlaşılmak istemez ki?
İhtiyacım olan bir şey yok galiba🤔
Anlaşıldı yavru ceylan😂
Kart ceylan ne yahu😂
Heeeee tamam tamam kart ceylan o zaman😂😂😂
Evet sanmasınlar artık yaşını başını almışsın kart ceylan 😂😂
Keşke gerçek yaşını böyle açık açık soylemeseydin kimse bilmeseydi
Herkes öğrendi gerçek yaşını 🙄
Biraz sakinlik..
Ve serinlik.. Bir de sessizlik.. 3s kuralı.. 😄
Melankoliksin biraz sanki. Bende sadece aynı şarkıyı ya da aynı filmi izlerken ayni şeyleri hissedecegim birisine ihtiyaç duyuyorum...
100 bin TL para alacağım araba için iyi olurdu :) bu soru neden cinsellik kategorisinde
Heeee, o yüzden demek :)
Anlatmadan anlaşılmak zor zor :)
Sanırım bir dağ evinde iyi bir tatil dinlenmek, uyumak istiyorum. Arada da mangal yerim
Seks cevabı neden eleniyor acaba😂 bu insanların düşüncelerine vurulan bir darbedir 😂
Deniz kenarında küçük bir sahil kasabasında yaşamak.
seks mi o nedir ki 🤣 kimseden bir şey beklemiyorum kendim hallederim
aşk ama yok ki
Para ve daha cok para
para icin her seyi yaparim. HER SEYI.
@rukiyedemirr o kadar karaktersiz degilim
ben oyleyim. her tarafimi satarim
Huzur onuda yalnızlıkta buldum
Kallavi bir orala ihtiyacım var 😁
Aşk olsa süper olur
para ayol
Huzur
Para ve aşk