Kişilik & Karakter Hiç çaresiz kaldınız mı? __MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hiç çaresiz kaldınız mı?Dizlerinizin bağı çözülüp, yere çöktünüz mü?Neydi o?#Vesselam Hiç çaresiz kaldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Evet bu duyguyu birkaç kere yaşadım. Allah kimseyi çaresizlik ile imtihan etmesin 1 1 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Amin Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Bir buçuk sene önce büyükbabamın vefat haberini alınca yaşadım bunu. Çaresiz kaldığım tek konu ölüm... 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hiç yaşamadım, İnşaAllah yaşamam diyorum ama hayatın bize neler getireceği belli olmaz, olmuyor. 1 1 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Rabb'im göstermesin.. Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl seversin sevmez gel dersin gelmez bu acı bitmez çaresizim çaresizzzz🎶 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Kaldım... yüzünü göremedim... 1 0 Yorumla
perdida Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Kaldım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet bu duyguyu birkaç kere yaşadım. Allah kimseyi çaresizlik ile imtihan etmesin
Amin
Bir buçuk sene önce büyükbabamın vefat haberini alınca yaşadım bunu. Çaresiz kaldığım tek konu ölüm...
Hiç yaşamadım, İnşaAllah yaşamam diyorum ama hayatın bize neler getireceği belli olmaz, olmuyor.
Rabb'im göstermesin..
seversin sevmez gel dersin gelmez bu acı bitmez çaresizim çaresizzzz🎶
Kaldım... yüzünü göremedim...
Kaldım