Kişilik & Karakter İstanbul’da nasıl yaşıyorsunuz? Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tamam çok güzel bir şehir ama insanı aşırı yoruyor. Daha ilk günlerimden komaya girdim İstanbul’da nasıl yaşıyorsunuz? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Yaşamıyorum ama aşırı kalabalıkta yapamam 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Beşiktaş gibi bir semt var. Her zaman yaşanır onun için. Bunun dışında metro ideal bir seçenek. Kalabalıktan kaçmak için gidilecek yerleri de mevcut. 2 2 Yorumla Serqts +1 yıl Fsm köprüsünün oralarda mı takılayım reis 🤪 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Haha oralara gerek yok. Kendin keşfetmen lazım sana uygun yerleri :) Yorumla
Canımistedii Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çok güzel yaşıyoruz. Bi gelen gidemiyor burdan keşke gitselerde nefes alsak biraz 🤪 1 7 Yorumla Serqts +1 yıl Bağdat caddesindeyim şimdi güzelmiş Yorumla Canımistedii +1 yıl Havanın sıcaklığı dışında güzeldir iyi gezmeler olsun 😊 Yorumla Serqts +1 yıl İzmirde yaşadım 2-3 sene yanında bir hiç sıcaklık 😌 Yorumla Canımistedii +1 yıl İyi o zaman sıkıntı yoksa daha ne olsun vapura binince simit al martılara atarsın harika aktivite😂 Yorumla Serqts +1 yıl Vapura binmiyoruz sağol 😬 Yorumla Canımistedii +1 yıl O zaman İstanbula gelmiş sayılmazsın 😬 Yorumla Serqts +1 yıl Olabilir 😬 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Bir semtten bir semte gitmek 4 saat sürüyormuş 1 0 Yorumla
djxnjdndhhshsjxjxhs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Arabistan demek istedin heralde 1 6 Yorumla Serqts +1 yıl Taksim o civarları öyle Yorumla djxnjdndhhshsjxjxhs +1 yıl Üsküdar falanda öyle en güzel yerleri almışlar i🅱️neler ben geçen gittim ninja tapınağına geldim sandım bir an. Cidden çok üzücü bir devir açıp devir kapatan o değerli toprakların şu an başkalarının elinde bu halde olması. Yorumla djxnjdndhhshsjxjxhs +1 yıl Yani ben İstanbul'da yaşamıyorumda en son gittiğimde öyleydi max 2 hafta oldu döneli Yorumla Serqts +1 yıl Trabzonu görmen lazım o zaman Yorumla djxnjdndhhshsjxjxhs +1 yıl Orayı görmedim hiç, daha mı kötü? Yorumla Serqts +1 yıl Evet her yer arap kaynıyor. Bir adamın dört tane karısı var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaşamıyorum ama aşırı kalabalıkta yapamam
Beşiktaş gibi bir semt var. Her zaman yaşanır onun için. Bunun dışında metro ideal bir seçenek. Kalabalıktan kaçmak için gidilecek yerleri de mevcut.
Fsm köprüsünün oralarda mı takılayım reis 🤪
Haha oralara gerek yok. Kendin keşfetmen lazım sana uygun yerleri :)
Çok güzel yaşıyoruz. Bi gelen gidemiyor burdan keşke gitselerde nefes alsak biraz 🤪
Bağdat caddesindeyim şimdi güzelmiş
Havanın sıcaklığı dışında güzeldir iyi gezmeler olsun 😊
İzmirde yaşadım 2-3 sene yanında bir hiç sıcaklık 😌
İyi o zaman sıkıntı yoksa daha ne olsun vapura binince simit al martılara atarsın harika aktivite😂
Vapura binmiyoruz sağol 😬
O zaman İstanbula gelmiş sayılmazsın 😬
Olabilir 😬
Bunu ben de merak ediyorum🙄
Bir semtten bir semte gitmek 4 saat sürüyormuş
Arabistan demek istedin heralde
Taksim o civarları öyle
Üsküdar falanda öyle en güzel yerleri almışlar i🅱️neler ben geçen gittim ninja tapınağına geldim sandım bir an. Cidden çok üzücü bir devir açıp devir kapatan o değerli toprakların şu an başkalarının elinde bu halde olması.
Yani ben İstanbul'da yaşamıyorumda en son gittiğimde öyleydi max 2 hafta oldu döneli
Trabzonu görmen lazım o zaman
Orayı görmedim hiç, daha mı kötü?
Evet her yer arap kaynıyor. Bir adamın dört tane karısı var
Yaşamıyorum