Büyük Konuşanlardan mısınız yoksa dili yananlardanmı? 💎💎

Büyük Konuşanlardan mısınız yoksa dili yananlardanmı? 💎💎

Büyük konuşmamaya dikkat ederim. Çünkü insanım ve şimdi yapmam dediğimi yarın yapabilirim, ya da bugün asla dediğim yarın gözüme çok da cazip görünebilir.
Kesinlik dahil etmeden konuşmaya çalışıyorum.
Ne dualar edenleri duydum gördüm bir Allah'ın kulunun duası kabul olduysa da ben görmedim. Fakat büyük konuşan kimi gördümse konuştuğu başına gelmiştir. Yüce yaradan'ın en çok ama en çok hatta daha çok hoşlandığı sevdiği şey bu sanki. Büyük konuş bak senin başına neler getireceğim der sanki ,☺️ bu yüzden hayatımda en korktuğum şey büyük konuşmak. Bir şey söylerken her zaman Allah izin verirse lafını başına koyarım. Şunu sevmem bunu yapmam şunu asla istemem gibi laflara söylerken kendi kendimin farkına varırım en sonunda Allah izin verirse derim 🤗
Rica ederim 🪷
Genelde asla dememeye çalışırım ama hayatımda yapmayacağım şeyler vardır ve bunlarla alakalı asla da derim.. İnsanları kendime bakmadan eleştirmemeye gayret ederim hepsi bu.. Keyifli geceler..
Cümlelerime “ büyük konuşmak istemiyorum” diyerek başlamam hiçbir zaman büyük konuştuğum gerçeğini değiştirmedi🥲 Bazı zamanlar dilime dökülmeden zihnimden savuşturmaya çalışıyorum.
Teşekkür ederiiim🤗🌸
Cevap
22Cevap
Çekinirim. Büyük konuşanı uyarırım
Çekinmiyorum zaten ya büyük konuşuyorum ya da hiç konuşmuyorum
Tükürdüğümü yalamayı sevmediğim için büyük konuşmaktan çekinirim.
Nerede nasıl konuşacağımı iyi bilirim. Ölçüyü kaçırmamaya dikkat ederim her zaman
Çekinirim Elbette Çünkü Herşeye Bilip Bilmeden Konuşmak cahilliktir İnsan Bildiği bir şey hakkında konuşmalı bilmiyor sa sussun
Yok, büyük konuşmamayı öğrendik çok şükür, ancak insanız işte bazen ayarımız kaçabiliyor, fark edince toparlıyoruz.
Bazen büyük konuşuyorum, esnemem geliyor çünkü aniden. Su aygırının açık ağzını ısırabilirim, hayal et. Nasıl büyük konuşmayayım?
Artk evet. Evlenmeden önce yaomam dedgm şeyleri evlenince zorla yaptiriolar ondan büyük konuşmamak gerekiyor🙄
Tabi büyük konuşmayalım da deyip büyük konuşurum 😀
çok sinirlendiğimde büyük konuşurum ama genelde abartmam
Çekinirim büyük konuşsam da başıma da gelebilir. Konuşmamak gerekir.
Atalarımız, büyük lokma ye büyük laf etme demişler, gerçekten varmış bir bildikleri.
Çekinirim çünkü ne zaman büyük konuşsam başıma geliyor.
Büyük konuşmam. Ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma. Konuşan tükürdüğünü yalar hep.
Kesinlikle evet, büyük konuştuğumuz her şey birgün insanın başına geliyor, tecrübeyle sabittir
Büyük konuştum başıma geldi o yüzden çok dikkat ediyorum kurduğum cümlelere
Büyük konuşuyorum sonra boğazımda kalıyor pişman oluyorum
Evet büyük konusan hep zaman o konustugunu yediriyor haklı olsan bile
Hep buyuk konusurum sonra da tukurdugumu yalarim sasmaz
Evet büyük konuşmaktan çekinirim
Ne zaman büüyk konistuysam hep basima geldi oda dilimi yakti
Büyük konuştuğum oldu..
Dilimin yandığı da..
Ne zaman büyük konuştuysam hepsi başıma geldi o yüzden büyük konuşmamak gerek.
Büyük konuşmam
Ne çekinmesi korkuyorum resmen
Evet, büyük konuşmamaya çalışırım.
Ağzımıza ne gelirse söyleriz abla
Evet çünkü hepsini yiyorum sonra
Büyük konuşmam ama büyük düşünürüm.
büyük konuşmam konuşuyorsam da biliyorumdur
Büyük konuşmamak iyidir
Hep başıma gelir
Çekinmem.
Çekinirim
Yok pek değil.