Yalansız olmak bana zevk ve gurur veriyor bir yandan da güvende hissettiriyor. İşime gelmese bile dürüst olmayı çok seviyorum. Yalansız yaşamanın muazzam bir duygu olduğunu düşünüyorum.. 🍀🍀🧚🧚
Yıllardır buradayım, soru olsun diye sorulan sorulara bile spor olsun diye yorum yazsam yalan yazmadım yazmam. Bu arada iyi gidiyorsun bu fenomenlik işinde. Yıllar evvel başka bir nikim ile beni takip ediyordun, fenomen olunca silmişsin beni oradan biliyorum seni😁
Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Uzak durmayı tercih ediyorum. Yalanlarla ilişkim başlarsa bu unutkanlıkla batar giderim 😅 shsjdsh zor olsa gerek söylediğin yalana kılıf uydurmak, hatırlayıp devamını getirmek.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Görüşlere baktım da herkes peygamber mübarek 😂😂😂 Yalana dans ettiririm ben , 2 elimin arasında dans ettiririm. Yalan söylemiyorum diyen peygamberliğini ilan etsin
Yalanın y si bile mide bulandırıcı.. Pembesi, siyahı, beyazı da yoktur bunun.. Küçüğü büyüğü de.. Zaten küçük şeyler için yalana başvuran insan büyük bir meselede hiç düşünmeden yapar bunu..
Birebir ilişkilerim de yalan söylemem ama onun dışında gün içinde özellikle çalışırken söylerim Çay var mı kalmadı gibi gibi ya da kilo mu aldım sence hayır Bu elbise yakışmış mı harika Hamaratmiyim kesinlikle ! Gibi :D
Sevmiyorum. Yalan söylemektense susmayı tercih ediyorum. Çünkü bir bulaşınca ardı kesilmiyor. Ve ben nasıl bir yalanla karşılaştığımda güven kırıklığı yaşıyorsam, kimseye de bunu yaşatmaya hakkım yok.
Zamanında söylediğim yalanı hatırlamaya üşendiğim için, yalanı komple bırakmış bir insanım. Yuvarlak konuşurum, eksik bilgi veririm ama yalan söylemem. Çok büyük lüks, herkese de tavsiye ederim.