Hiç kendinizi yüzsüzlük yapıp zorla bir yere davet ettirip buluşma yerine ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam şarkısı söyler gibi çiçekler alip gittinizmi don Juan olmak kolay değil tabiki öyle değilmi centilmen olmak ayrı bir meziyet... @. @

Hiç kendinizi yüzsüzlük yapıp zorla bir yere davet ettirip buluşma yerine ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam şarkısı söyler gibi çiçekler alip gittinizmi don Juan olmak kolay değil tabiki öyle değilmi centilmen olmak ayrı bir meziyet... @. @
Hayır ama bulunduğum ortamlara kendini zorla davet ettiren çok oldu, açıkçası hiç tatlı bir durum değil ve aşırı dalgası geçiliyor bir insan neden böyle bir şey yapar anlamıyorum. Bir keresinde birini istemediğimizi açıkça belirttik ve kız yine de gelip kapının önünde ağlamıştı.
Hayır çünkü yüzsüz, yılışık, ezik, meraklı ya da dedikoducu değilim. Ancak bu türde insanlar çıkarları için, bulunduğu yer ya da kişilerle hava atmak için kendini aslında olmamalrı gereken yerlere zorla davet ettirir. Emrivakinin en çirkin şeklidr. Arkasından bir de dalga geçilir genelde bu tiplerin
Çiçekler de çok zevksizmiş bu arada. Paraya kıyamamış yaptıran herhalde ahahahhah
Teşekkürler canım 🖤
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hatırlıyorum bu görseli o çiçekleri🤣🤣
Aaaa hadi canim nerden
O masada olanlardan biriyim 🤣🤣
Oooooo inanmıyorum 🤣🤣🤣
Ben çiçekleri alan kurbağa prensi merak ettim şahsen
Ne prensi yahu? Israr kıyamet geldi ve gitti. O kadar ne fazla ne eksik. Yapışkan insanlarla arkadaş kalmıyorum. Beni bilirsin tahammülsüzüm özellikle sınırları aşmaya çalışanlara karşı taviz vermem.
Tabiki bilirim arkadaşım bunlar değilmi zaten burada ahlak bekciligine soyunurlar arkamızdan atarlar tutarlar ama özelden yürümedik leri kişi kalmaz bunlara verdiğin zaman iyisin vermediğin zaman anında o bununla yattı şu bununla kalktı diye iftiraya hazırlar
Ağzı olan konuşuyor işte arkadas olalım diye yalvarıp yakarır ben delikanlıyım asla evlisin asla yanlış yapmam sana saygım var derler. İstedikleri yola girmez net davranır sinir cizersen her şey derler. Böyle bir hikaye var derleeeer diye o hesap işte..
Ben derim ama sonra işin içinden çıkamazlar, biliyorsun en son aradım birini sordum her kahve içtiğin ile si... musun sen diye sonra özürler diledi falan filan. İşte o yüzden uğraşmak istemiuorum. Arkadan sallarlar yüzüne gelince mum olurlar.
Derler derler anca senin benim arkamdan sallarlar yalakalık olsun diye baştan soru açarlar teşekkür ederler fırsatını buldularmi milletin sevgilisine fıkra yollarlar ardından teşekkür ettikleri adamı şerefsiz ilan ederler neden çünkü o adam onların şerefsizliklerini çatır çatır yüzlerine vurduğu için işlerine gelmez çünkü Allaha şükür bugüne kadar karakteri bozuk biri olmadım hep benim beraber olduğum kadınlarla migdesizlik yapıp beraber oldular ama aliskinlar bunlar mideleri kaldırıyor nasıl olsa yürüyen her dişi canlıya nefes alan her kadına yeterki versin kafasindalar
Onun icin napiyoruz elmali soda içiyoruz 😋
Cevap
4Cevap
Hayır zorla güzellik olmaz.
Hayır yapmadım
Çoğu yere davet edilirim, gitmem. Çok kıymetli kişilerin davetini sadece geri çeviriyorum.
Hayır asla öyle şeyler yapmam, nefret ederim.
Hayır ettiremedim zorla güzellik olmaz😉
Zorlarimda cok useniyorum
Hic bi yere davet edilmeyen cicek almayan ben 🥲
Hayır ettirmem.
Tabi ki
Hayır
Asla.
Enayi miyim istenmediğim yerde ne işim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?