Kişilik & Karakter Karar verirken içinden gelen sesi dinlemek mi yoksa mantıklı düşünmek mi senin için daha değerli ? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Karar verirken içinden gelen sesi dinlemek mi yoksa mantıklı düşünmek mi senin için daha değerli? Karar verirken içinden gelen sesi dinlemek mi yoksa mantıklı düşünmek mi senin için daha değerli ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Mantıklı düşünmek. zaten içimde ki ses mantığıma uymayacak bir şey söylemez 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sevgili konusunda içimden geleni dinlemek. Evlilik, iş hayatı, sosyal hayat konusunda mantıklı planlar kurup ilerlemek. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Mantıklı olan tabii ki..Bazen mümkün olmuyor ama.. 2 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Mantığım ve duygularım uzlaşmalı, uzlaşmıyorlarsa da mantığı her zaman liderdir. Çünkü beni yaniltmiyor 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Mantıklı olmasi lazım ama içimden de gelmesi lazım 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Mantık tabiki içim deki ses duygularim yanıltabilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mantıklı düşününce ileriye dönük kararlar alınabilir. Ama içimizden gelen sesi dinlersek âna odaklanır yarını düşünmeyiz. 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. İçimden gelen ses 1 0 Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Mantik ama bazen icindeki ses ise yariyor 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mantık benim için 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mantıklı düşünmek. zaten içimde ki ses mantığıma uymayacak bir şey söylemez
Sevgili konusunda içimden geleni dinlemek. Evlilik, iş hayatı, sosyal hayat konusunda mantıklı planlar kurup ilerlemek.
Mantıklı olan tabii ki..
Bazen mümkün olmuyor ama..
Mantığım ve duygularım uzlaşmalı, uzlaşmıyorlarsa da mantığı her zaman liderdir. Çünkü beni yaniltmiyor
Mantıklı olmasi lazım ama içimden de gelmesi lazım
Mantık tabiki içim deki ses duygularim yanıltabilir
Mantıklı düşününce ileriye dönük kararlar alınabilir. Ama içimizden gelen sesi dinlersek âna odaklanır yarını düşünmeyiz.
İçimden gelen ses
Mantik ama bazen icindeki ses ise yariyor
Mantık benim için
Sadece mantık