Güzel/Yakışıklı olup ortalama bir zekaya mı sahip olmayı yoksa normal tipte olup parlak zekaya sahip olmayı mı isterdiniz?
Ama çirkin ya da geri--zekalı demedim😂😂😂
Güzel/Yakışıklı olup ortalama bir zekaya mı sahip olmayı yoksa normal tipte olup parlak zekaya sahip olmayı mı isterdiniz?
Ama çirkin ya da geri--zekalı demedim😂😂😂
Valla yakışıklı bir tipim.. ama hep yüksek zekaya sahip ve çok başarılı okul birincisi vs. biriydim.. ama baya yakışıklı (hani çok dikkat çeken anlamında) fakat zeka olarak ortalama olmak isterdim... Her şey zaten ayağına geliyor..
Kızım 😂😂 çok da s. eyimde 😂😂 ben senin sorunu samimi buldum ve cevap verdim.. sen yüksek zekalilarindan al fotoğrafı 😂
Kızım bak senin bu oltana apaciler düşer.. 😂😂 ben bunun esprisini günlük hayatta hep yaparım.. keşke s. alak olsaydım cahil cesareti olsaydı sey. ma s. ubasi gibi dünyanın keyfini çıkarırdık diye 😂 yok okul birinciliği yok derece yapmak yok yine başarıyı devam ettirmek yok idealistlik yok mukemmeliyetcilik hayatımız stres sıkıntı geçti.. s. alaklar güzel yaşıyor senin gibi 😂😂 iki g. ot m. eme gösteriyon götürüyorsun parayı keyfi 😂 sonra da saygı gösterilen adamlar olur bunlar
Sivri zekalı oraya kendimi koyacak kadar s. alak değilim 😂 hem burası anonim takıldığımız sanal bir yer 😂 hem zekaya hem güzelliğe sahip sivri zekalı, burada harcama kendini 😂😂
Yavrum senin gazına aslaaa gelmeyecegim.. tipim yakışıklı.. bana karizmatik de derler.. 180 boylardayim.. ama çocuklugumdan beri kendimle barışık değilimdir.. ama benim söylediğim manken tarzında 190 boylarda ve Kıvanç vs. gibi dikkat çeken biri olmak.. benim bir öğrencim vardı 195 ve kumral mavi gözlü.. mesela onun gibi olmak isterdim..
Ağlaaa 😂😂
Bu kadar mı yokluktasın 😂😂
Aglaa 😂😂 erkek bull 😂
Ortalama bull yeterrr
😂😂 kız git Instagram'da bak biscolata erkeklerine 😂 nasıl bir yokluktasın anlamıyorum ki
Erkek yok mu erkek 😂
😂😂 erkek yok mu
Sınav mi kötü geçti
😂 erkek çözmez bunu
Whatt 😂
Yavrum burada birilerini takip ederek geçmez o acı.. ne çabuk unuttun da burada birilerini takip ediyon o zaman
Yanlış yerdesin
Doğru kafa dagitmak için iyi bir yer
Klavye delikanliligi yapmasaydin.. bir çok tecrübe bilgi edinebilecegin yerdeydin
Mutlu olmak istiyorum gerisi hikaye
Zaten hem güzelim hem çok zekiyim bana yeter
🤩ben ddee
Cevap
12Cevap
Zeki olmak isterdim zaten tipim yok
Hem tipimden, hem de zekamdan dolayı mutluyum. Eksik ya da fazlasını istemem.
Tipimden ve zekamdan memnunum gerisini siz dusunun
Açıkçası normal bir zekaya sahip olmak bu vicdanlı olmak her şeyden önce Allah'ın emir ve yasaklarını düşünerek hareket eden bir kul olmayı tercih ederim şayet bu dünyada ne olursanız olun önemli olan ahiret hayatında nasıl olacağımız, dört dörtlük bir Müslüman değilim günahlarım çoktur ama Allah'ın lütfu da bir o kadar çok olduğuna inanırım ama her ne olursa olsun Allah'tan başkasına boyun eğmem ve bu dünyanın geçici olduğunu her zaman idrak ederim.
O zaman takibinden çıkıyorum bundan sonra da hiçbir soruna gelmiyorum iyi akşamlar
Hanımefendi soru soruyorsunuz insanlar fikrini beyan ediyor beğenmiyorsunuz takibinizden çıkıyorum dalga geçiyorsunuz ayrıca ben sizi takip etmedim siz takip isteği gönderdiğiniz için ben sizi takip ettim Tamam münakaşa etmek istiyorsanız benimle değil başkasını bulun hayırlı akşamlar dilerim
Hanımefendi ben gönderdim siz gönderdiniz mesela bu değil soru sormuşsunuz ben de kendime göre yorum yaptım eğer beğenmiyorsanız kaldırabilirsiniz katılmak zorunda değilsiniz tartışmak istemiyorum
Parlak zeka olursa para kazanma kolaylaşabilir. Para demek güzellik demek.
Yakışıklı olmayı istiyorum ne olursa olsun
Giderim var diyelim. Her bakan kızın düşmesini isterdim
Parlak zeka olsun , benim olsun
ikisi olamıyo yani öyle mi
tamam değiliz 😀
Standart biriyim.
İlki daha çok fayda sağlar
Yakisikliydim zaten sansli olmayi isterdim
İlki
Böyle iyiyim.
Böyle kalmak isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?