Erkeklerin berberlerine olan sonsuz sadakatlerini, yazısız bir kural olarak görüyorum meselaa. 😂
Sizin karşı cinste görmüş olduğunuz yazısız bir kural var mı? 👇

Erkeklerin berberlerine olan sonsuz sadakatlerini, yazısız bir kural olarak görüyorum meselaa. 😂
Sizin karşı cinste görmüş olduğunuz yazısız bir kural var mı? 👇

Karşı cins olarak adlandırdığımız varlık sevgiliyse eğer, herhangi bir reaksiyonun bile tuhaf kaçacağı hareketlerdir.
yanınızda acıkır, hopur hopur bir şeyler atıştırır; susazır, lıkır lıkır pet şişeyi yudumlar; aniden ha ha hapşuru verir, yolda yürürken yerdeki cola kutusunu tepikler, herhangi bir şaşkınlık durumunda " oha lan " diye tepki verir vesayre vesayre..
siz de bu eylemleri gerçekleştiren sevgiliyi imrenerek izler, hafif şaşkınlık efektiyle bakışlar atarsınız. çünkü sizin için o bambaşka bir varlıktır, süper ötesi bir kahramandır. herhangi bir insan gibi gündelik hareketleri olamaz sanırsınız.
o ütobik bir ülkenin tarifsiz canlısıdır. bu dünyadanmış gibi hareket edince hayat ne tuhaf vapurlar falan dersiniz.
lakin gün geçtikçe size tuhaf gelen bu hareketler yerini alışılmış bir tebessüme bırakır. demek o da benim gibiymiş lan dersiniz; o da acıkıyo, serseriliği tutuyor, olmuyor cola şişelerini tepikliyor, yeri geliyor çocuk oluyor falan.
birdenbirde " yaşa be cemşit " diye ensenize şaplatması çok trajik bir tuhaflık olur değil mi ama?😂😂haa unuttum birde kendi cins arkadaşlarıyla canımlı cicimli bebemli konuşmaları 😃
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Soru ellerine sağlık çok güzel tam takip etmelik bi soru tebrik ediyorum 👏👏
Doğrusu görüşler de çok ilginç. Merak edip geldim. Bu konuda fikrim yok teşekkürler 🙏
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Teşekkür ederiiim. 😅
Benim de merak ettiğim bir konu idi. Keyifli okumalar! 🌼
🤓🤓
Araba kullanırken arkadaşlarına rastlayınca üzerine sürmek, sevdiği kadını kıskanıp, boğmak :D maç izlerken kontrolü kaybetmek, takımı yenilince tuttuğu takıma kendisi sövebilir ama başkası sövemez
Yaaa 😂😂😂 Arabayı gerçekten sürüyorlar mı ya arkadaşlarının üstüne. Bunu merak ediyorum.😂 Şehir efsanesi değil yani?
Sürüyorlar :D hoş artık bende dahil hemcinslerimde yapıyor bunu :D ahsdjaha arabanın önüne kendini atanlarda var, hatta bunu yapmayan var mı?
Ben yapmazdım ahshshs.
teşekkür ederim 🌺
Rica ederim.🌸
Ne kadar zayıf olsalar da hala zayıflamak istemeleri 😂
Cevap
38Cevap
Onun olan onundur baskasi alamaz dokunamaz sevmese bile...
Ondan baska herkes güvenilmezdir.
Herkes madam o adamdir kskjs felan
Ahahah çok doğruu.😂😂
Hepsi menemen delisi. Gerçekten sevmeyenine denk gelmedim henüz. Varsa beni aydınlatın.
Ahahahah bence de. 😂😂
Oturuken yaylaya serilmiş öküz gibi olmak gerek diye bişi var galiba
Ya ahahaha.😂😂
1.80'den uzun değilseniz kadınların gözünde insan değilsiniz. Selam bile veremezsiniz. Aldığınız nefes bile haramdır. Yaptığınız ya da yapmadığınız her şey suçtur. TC kadınlarının en büyük yazısız kuralı budur.
Uzunsak?
Her türlü yanlış hareketin bile şirin ve sempatik görülür.
Ahhaha 182 herhalde kisa knk cunku senin dedigin gibi her dogru hareketim bile batiyor kizlara
Kadının biri artık o güncellendi 1.90 oldu yazmıştı bunu başka bir yere yazdığımda demek ki hakikaten güncellemişler...
Yuh mk desene cogumuz bittik sbsbbxb
Takmayin su a mlilari knk ya taktikca egolari artiyor
Ben black pillciyim. Kadın gördüğüm zaman yolumu değiştirip daha uzun ve daha kadınsız yoldan gidiyorum. Daha ne yapayım?
burada da takma cok onemli bir seylermis gibi davranma yeter
Kitaplarım kedilerim ve kendi halinde hayatım... Başka birşeye ihtiyacım yok... 😊
Ne mutlu sana o zaman kardesim sagliginda varsa gibtir et kadinlari :)
Moral desteği için sağol 😊
Ne demek her zaman :)
Kendinden kucukte olsa karsilasildiginda yaninda kiz varsa saygidan abi diyolar
Aaa bunu hiç gözlemlememiştim.
Sokak kurali knk bu erkeklerin hepsinde var kendinden kucukte olsa yaninda kiz varsa abi derler saygidan
İpi olmadan sizi kendine bağlaması.
Bunun birde farkına vardiysa o zaman işte.
Gerçekler yalan , yalanlar gerçek oluyor hayatta.
Çok doluyum.
Klavyedeki kelimeler yetmez burada anlatmama.
Kavonoz kapağı açmak için bir kıza gereken tek şey bir erkektir.
Baba kardeş sevgili eş hiç farketmeksizin en yakın noktadaki erkeğe başvurulur.
Saniyeler içerisinde sonuç alınır
Ne yaparsan yap, ne kadar yakışıklı olursan ol sadece ilgilerini çeken erkeklerden hoşlanırlar.
Hepsi çok zeki her şeyi onlar biliyor.. önce kadınları dinlemez sonra da kafayı duvarlara vurmaları asla şaşmazz
Askerlik anılarını savaşa gitmiş gibi anlatmaları. Bak kardeşim ben askerliği doğuda yaptım bla bla 😅
Kas yapma çabaları, saçma sapan uygunsuz kelime kullanamıyorum büyütme şeyleri filan😃değişikler.
Burnu asla yere düşmez. Kibirlerinden önlerini göremezler
Eğer isim ile hitap ediyorlarsa belli ki kötü bir şey var :D
Camekan mağazaların önünden geçerken kendılerıne çaktırmadan bakmaları
kızların mervelere ders çalışmaya gidiyoruz yalanı yazısız bir kuraldır
Trip atıp atmadım, kıskanıp kıskanmadım falan demeler
İlişkilerde kural filan yok kasmaya gerek yok
Arabasının kıymetli olması. Her gün silmesi.
Erkeklerin berberine olan sadakat teşisinin üzerine söz bulamadım noktayı koymuşsun sen
Yapıp, yapmadım demeleri. Mesela kızgın ama "değilim" der, durumu kabullenmeme durumları.
Söz konusu tuttukları takım olunca akan suların durması.
Marketteki kasiyer kızla bile konuşmamıza izin vermezler HDJGAHLKASKGHJVKAS
bir hata yaptıklarında hemen yaa ne alakası var yaaa ya nerden çıkardın bunu şimdi demeleri 🤦🏻♀️
Erkeklerin hepsinin üstünde yaklaşmayın yazıyor kdkfkf
Bir erkeğin erkeklik gururuna laf edersen aslan kesilir.
yazılı bir kuralda yok ama yakında yazılır. Her erkeği bir tutmak diyelim
Kızlar birbirlerinin arkasindan dedikodu yapmalari bence
Hep yanlış erkek seçip sonra aldatıldım şiddet uyguladılar terkedildik demeleri
Tc kızlarının para sevdası, sürekli ayrımcılık beklemesi
Birbirini sevmeyen, çekemeyen kızların can ciğer olduğu
Ben tamirden anlamam asla demiyorlar, daha da bozuyorlar.
Çoğunun aptal ve çirkin olduğu halde, ucuz erkeklerin gö*tlerini kaldırıp kendilerini bir şey sanmaları.
Sürekli hemcinslerini çekiştirmeleri, gözlerinin her yeri radar gibi görmesi. Günde 1000 kez saçına dokunması.
Terk edilince uçana kaçana yazması ve kırılan gururunu bu şekilde kendi rezil yüzünü göstererek okşaması.
Her tartışmadan istinasız haklı çıkarlar
Yanında sevgilisi olan adama kanlın olsa bulaşılmaz bu ayıp yapılmaz
Hesabı ödemeleri 😀
Bu da doğru.😄
Kızların 50 derece sıcakta bile makyaj yapmasını kural görüyorum
Adresi karıştırınca radyonun sesini kısarız…
Bir insanı fazla seversen çabuk gider kural 1
Babet çorap giyenlerin kafadı karışık oluyor
Arabaları hakkında kötü konuşamazsın
Kaybolsa bile adres sormaz.😂
Güzel olmadığı halde güzelim demeleri 😏
Arabalarına olan sevdaları 🤦🏼♀️
Kuralları yıkar onlar
Sözleri senet oluyo genelde
Ne kadar makyaj yaparsa yapsın makyaj yok demeleri
Dişi sineğe bile hallenmek a.. q
mutfak onlara ait. arada gizlice giriyoruz.
Nerde * yaramaz adam var onu buluyorlar
Erkeklerden daha tehlikeliler
Kendisini istedigiyle istediğini yapar ama kız kardeşini kısıtlar 😒
Can sikmayi iyi bilmeleri
Sadakat kesin kural. Iki taraf için de geçerli...
Ağızdan çıkanın tercihleriyle çelişkili olması
her şey para için
Trip atmak
Vücudu
Özgüvenli olan her zaman kazanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?