Bazen sonunu bilmek önemli değildir.. Sonunu bile bile izlersin, okursun, yaşarsın..

Bazen sonunu bilmek önemli değildir.. Sonunu bile bile izlersin, okursun, yaşarsın..

Gerçek anlamda dünyanın sonunun nasıl geleceğini bilmek isterim. Bu konu benim yeterince merak içinde bırakıyor. Kendi sonumun nasıl olacağı zerre kadar umurumda değil ama gezegen konusunda biraz daha meraklı bir insanım. Çünkü onlarca seçenek içinde neler yaşanacağına dair bir tahminim yok.
Ben zaten sonunu değil de gidişatı bir çok konuda öngören biriyim biliyosun 😂 o yüzden finali de bilmeyelim bari de heyecanı kaçmasın ahsh Keyifli günler..
😂😂 şaşsın diye bekliyoruz ama bakalım hadi inşallah
Bir on sene sonrasının sonunu bilmek isterdim acaba beklediğime değdi mi diye.
Sanırım hiçbir şeyin bazen sonlar başlangıcından belli oluyor
Cevap
30Cevap
Hiçbir şeyin heyecanım kaçmasın durduk yere 😂
Sürpriz sonlar nasıl muhteşem oluyor, demi? 😬😬🤦♀️😂
Evrenin sonu
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Cidden herkesin ve herşeyin sonunu gözlemlemek konusunda müthiş meraklı ve cesur biriyim. Başlangıçlar ve süreçler kadar heyecan verici olur eminim.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Kendi sonumu merak ediyorum. Yaptığım onca şeyin karşılığı ne olacak? Nasıl öleceğim, nerede ve ne zaman? Bunlar merak ettiklerimden bazıları. Ama en çokta kalp kıran bu kadar insanın sonunu görmek isterdim. Onlara ne oluyor, sonunda ne yapıyorlar bilmek isterdim ☯
sona takılmadım hiç olanı yaşıyorum ben sonu gelince bakarız..
Sonunu bilmeden yaşamak güzel. Anın tadını çıkarmak için en güzel yöntem.
Hiçbir şeyin..
Sürprizi kalmaz ve sonunu bildiğim bir şeyin bir an önce sonunu gelmesini beklemek tahammül bırakmaz..
Ölümün bile zamanının belli olmaması bu yüzden nimettir..
Sonunu bilmek tüm heyecanı yok eder. Hayat böyle daha güzel bence. Sürprizleri severim. Kötü sürprizler hariç ama güzel tecrübe oluyor. İmtihan bu yüzden var zaten.
Kendi sonumu bilmek isterdim. Bu çırpınışlar nereye varacak keşke bilebilsem. Bugün attığım adımlar değecek mi görebilsem de ona göre dört elle sarılsam her işe.
Hayatımın sonu.. Ya 30uma gelemeden ölürsem. Ki 30a gelsem de olgun yaş sıkıntı yaşlı olmayı da sevmem, ölmekten de korkarım belki günahım vardır
Ülkedeki şu feministligin bkunu çıkaran teşhirci kesim ne zaman bitecek onların sonunu bilmek isterdim.
Onlara bilerek meydan bırakılıyor hepsi fişleniyor haberleri yok, biyolojik sürdürülebilirliğe aykırı yaşadıkları için nüfus azaltmaya start verildiğinde feminist eşcinsel pedofili vs doğaya aykırı ne kadar sapkın görüşlü varsa yok edilecekler. 2030 Great Reset te yok olacaklar.
Hiç bir şeyin 🙄
Evet evet 😬
Tamam gitsin 😎😎
Yarım kalan aşklarım aklımdadır hep. Sonunu gördüklerimizi hep unuttuk. Ben sonunu merak etmiyorum artık. Heyecan duysam yeter.
Ne zaman ve nerede öleceğimi değil ama nasıl öleceğim bilmek isterdim. 😊 Bu açıdan hayatımın sonu benim bilmek isteyeceğim şey olurdu. 😊
Belli olmayan her şeyin / bir şeylerin sonunu bilsem nee bilmesem ne. Belli olmadığı için bilmemi gerektiren bir şey de yok.
Bazen kendi sonumu merak ediyorum ama öğrenmek de istemiyorum, ya iyi bir son değilse diye tereddütte kalıp, vazgeçiyorum
Merak ederdim ama bilmek istemezdim. Her şey vakti gelince yaşansın.
son belli :
her nefs ölümü tadacaktrır.
Dünyanın. Göremeyeceğim için ön gösterim olsa fena olmazdı.
hiçbir şeyin sonunu bilmek istemiyorum, her şey olacağına varır
Ögrenmek korkutucu olabilir o yüzden şu an hiçbir şeyin.
Kendi sonumu bilmek isterdim. Böylece yaşarken yersiz endişelere kapılmazdım.
Zeki Alasya'nın altın saymaya çalışırken, finalde kullanacağı o son rakamı.
Allah bilir, bilmek istemem. Allah hayırlı olanı versin inşallah
İzlediğim dizilerin, O kadar sene sabretmek zorunda kalmazdım uzun süren diziler için
Kendi sonumu, geleceğimi, normal olup olmayacağımı bilmek isterdim
Hayatımın sonunu bilmeyi çok isterdim 😃
İlişkimin sonunu bilmek isterdim nereye kadar böyle kaçak ilişki bilemiyorum.
sadece çalışma hayatımın sonunu merak ediyorum acaba emekli olabilecek miyim
Hayatımın sonunu bilmek isterdim bilinmemezlik içinde olmak çok geriyor beni
HERŞEYİN TEORİSİ nin sonunu ve ne hale geleceğini...
Pi sayısının...
Soyumun kökenimin sonunu bilmek isterim.
2022 yılının sonunu bilmek isterdim
Dünyanın
Hayatımın sonunu ve hesabımın sonunu
Ne zaman ölecegımı bilsem fena olmazdı
sonunu düşünen kahraman olamaz
Sonunu düşünen kahraman olamaz
Öleceğim günün. :) <3
Sonunu düşünen kahraman olamaz 🤣🤣🤣
Ben sonunu bilmek istemiyorum...
Sonunda sevilecekmiyim bilmek isterdim
Hayatımın son gününü
Bu senenin sonunu bilmek isterdim