Soktuğumun canı nası bir cansa sıkılmadan durmuyor neyse gelelim soruya Valla ben sovuyom bununla ovunmuyom fakat hosuma gidiyo napiyim agzimdan atmak istedigimde oluyor elbet ama yapamiyorum yardim :)
Cevabın nedir?
+1 yılCanı etmek mi istiyor? bırakın etsinler. Etmemeleri için ne eksikleri var? Penis mi?
Küfür rahatlatıcıdır. Bir * etin yarattığı boşvermişlik nerede var başka. Küfür tepkinin edebi olarak dile gelmesidir. Edin rahatlıkla edin.03 Yorumla- +1 yıl
bu abimiz çok doğru konuşmuş valla helal :D
- +1 yıl
Valla hekal olsun ne. diyim anam
- +1 yıl
varsa bir eic alırım ya.
En İyi Cevaplar
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1874994-kadinlara-deger-vermeyenlere-gelsin-bu-sozler şöyle bir durumda olmak istemiyorsan etmeyeceksin iyi birşey değil...
00 Yorumla
Ağzıma en küçük küfürü bile almam alamam da yani yapım bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl03 Yorumla- +1 yıl
Pcye gwcince hallletcem :D
Cevap sahibi+1 yılTamam gözlüklü olan benim dalga geçme sakın :D
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
91Cevap
+1 yılEtsin kardeşim nedir yani.
Yok bir bayana yakışmıyo yok bir bayanı basit gösteriyo felan filan , valla hiç umursamam o tipleri basarım kalayı geçer giderim. He söylenicek yer var , söylenmicek yer var orası ayrı , ama argo ve küfürü seviyorum yapılcak bişey yok :D00 YorumlaBence bir mahsuru yok aksine hosuma gidiyo kizlarin boyle konusmasi
111 Yorumla- +1 yıl
w0w :D
- +1 yıl
Ciddili misin :D
- +1 yıl
Ciddi misin :D
- +1 yıl
Vay be :D
- +1 yıl
Gayet. sogal. erkwgin dogasinda olmali maco. erkek. sevwrim.:D
- +1 yıl
Guzel degilim soeun yok :D
- +1 yıl
Kufur. etme. yakismiyo. diyolar bazende guluyolar :D
Bunun erkegi dişisi yok. her iki cinste kufur etmemeli. hic yakismiyor bence cok sacma. sinirlendiginde mirildan sarki soyle. :)
00 Yorumla
+1 yılKüfür erkeğe de kadınada yakışmaz ama ağız alışkanlığı işte ne kadar minimum'a inerse o kadar iyidir.
00 Yorumlaöfkelenince kaçıyor ağızdan yapacak bişey yok. küfür can yakmaz daha acı sözler söylüyorum esas. bazen küfür eder gibi susuyorum
00 Yorumla
+1 yılArgo tamam da küfür yatakodası dışında kadına yakışmıyor bence.
03 Yorumla- +1 yıl
Fantezi olarak. iyi diyon :D
- +1 yıl
iwitt :D
- +1 yıl
Hmmm :D
- Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle düşün bir kızın oldu :) Aynen senin gibi küfür ediyor sen hoşlanır mısın?
Cevabın evet ise küfür etmeye devam et güzel arkadasım.00 Yorumla Her ne kadar tasvip etmek mümkün olmasa da erkekler sktugum dediginde sokacak bir şey var ya sende...
00 Yorumla
+1 yılEtmemeli sokakta yürürken yanımdan geçen bir bayanın * demesi mesela hiç yakışmıyor. Lakin bizde insanız çileden çıkabiliyoruz ona diyecek sözüm yok :)
00 Yorumlaben hiç kimsenin ağzına küfür yakıştıramıyorum. ama dürüst olalım hepimizin ağzında oluyor. bende bir kızım bende de oluyor. ama sokakta orada urda değil kendi başıma birşeye sinirlenirken
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılburada imam hatip var dibimde geçen bunların çıkışına denk geldim kızlı erkekli bir grup küfürlü konuşuyorlar mk felan kızın ağzına vurasim geldi benim. Benim sevgilim edemez abi izin vermem ben.
00 Yorumla küfür etmek başka ağız bozukluğu başka.
küfür bir his vurgusudur, kız erkek fark etmez. az ama bir o kadar da yerinde yani kararında kullanıldığında herkese yakışır.00 Yorumla
+1 yılErkeklere de yakışmaz kadınlara da absürd bir durum olmadıkça hele ki erkeklerin normal bir cümlede bile virgül kullanır gibi küfür etmesi iğrenç birşey. ...
00 YorumlaBizim hakki abi gibi her lafta bir kufur degilde kizinca, sakalasinca guzel oluyo sempatik grliyo :)
011 Yorumla- +1 yıl
Ya her. boka etmem ama. sinirlenince. fena kayarim :D
- +1 yıl
Zaten kalmiyo valla ana avrat dumduz siir gibi soverim :D
- +1 yıl
Valla bilemicem artik ben kendime yakistiriyom ya :D
- +1 yıl
w0w :D. zaten. oyle. hanim. hanimcik biri asla olamadim :D
- +1 yıl
Puahahahhaha :D mesaj at ya telden. zor oluyo :D
- +1 yıl
Olum. ben. oyle. bi. insan degilim :D at sd mesaji. zor. oluyo telden :d
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiyelimki erkekler mına koyiim diyor, bunu sen nasıl diyeceksin, soktugum demişsin onu nasıl yapacaksın...
bu sorular uzar gider. demek istediğim şey şı, bir bayanın öyle sövmesi çok mantıksız05 Yorumla- +1 yıl
Ya. biraz. sacma ama bizimde kolumuz var olmaz mi :D
Cevap sahibi+1 yılolmaz ama düşünsene *mın içine kol girdiğini, olacak şeymi bu, yazık değilmi o kadına
- +1 yıl
Ya sudhdushusnsushs
Cevap sahibi+1 yılsiz en iyisi eşek, hayvan gibi hakaretlerden fazlasını yapmayın, çnkü yok işte yok o sizde :D
şaka bir yana çok itici oluyor bir bayanın küfretmesi, affedersin genelev kadını gibi- +1 yıl
Ya dogrudur ama. sinirimi. atiyorum. sovdugumde sonra. agzimada yakistiriyorum acikcasi. ama bunla. ovunmuyorum :zd
Kufur etmemeli tabiyki ama bazilariba ana avrat gitmeden kendine gelmiyor yapcak bir sey yok o zaman :)
00 YorumlaErkeğin de kızın da küfür edeniyle muhabbetim olamaz
00 Yorumlakızına göre değişiyo valla. kimine yakışıyo kimi de l*n dese bile iğrenç duruyo
00 Yorumla
+1 yıls*kt*r et kafana taktığın şeye bak sıkma canını :) şaka bir yana edebilir ama bu gülüp eğlenirken olmalı birine sinirlendiğinde ana avrat küfrederek değil
00 Yorumla
+1 yılEtmemeli abicim agızlarına hiç yakışmıyor ya..!
Düşünsene küfür ediyor ve diyor ki ben senin a... koyarım hadi bakalım haydii buyur nasıl yapacn o işi :)) olmaz pampa olmaz.. :p00 Yorumla
+1 yılKüfür bayanlara yakışmaz ama gittiği yere yakışıyorsa sorun yok bence :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılvalla bence kadın özellikle benle birlikte olan kadın küfürbaz edepsiz olmalı öyle hanım hanımcık kızları pek sevemiyorum
00 Yorumla bazı kızlara öyle yakışıyoki bayılıyorum öylesine bazısınada hiiç yakışmaz onunda yeri ayrı tabi :D
014 Yorumla- +1 yıl
Ya ben kufur etmeye. bayiliyom kendimede yakistiriyom. agzimada yakisiyo daha ne olsun * :D
- +1 yıl
Uniye. basladim unideki kizlar ben. ettikce guluyolar ama. daha. sovdugumde. biai yok aikimsonik falan diyom normal. sinirliyken kaysam. bu ne derler
- +1 yıl
:D kimse yakstirmaz herhalde bilmiyom ama ben. yakistiriyorum sinirlendigimde de fena halde kayarim her. turlu :D
- +1 yıl
İnan. sikimden. assagisi kasimpasa gelwnw sumbullu seki. gelmeyene seyidali siki vs vs vs :D ben yakistiriyorum. digerleri umurumda degil :D
- +1 yıl
Bwn. incelik. delisi. bi. bayanda degilim maco. erkek severim ay mesaj. at telden zor oluyo :zd
- +1 yıl
Bende atamiyom :D xperim. yukselince yazarim sana :D
- +1 yıl
Aynen :zd
+1 yılKüfrün kızı erkeği olmaz kardeş, her iki tarafa da asla yakışmıyor. Hele hele kadının asaletine ve ruhuna aykırı bir durumdur.
Umarım küfür etmekten vazgeçersiniz, saygılarla...00 Yorumlavalla yakışanı var yakışmayanı var
cokta enteransan bir durum nasıl oluyor bende anlamıyorum
eger sana yakışıyorsa bana da et bir zahmet :D02 Yorumla- +1 yıl
Ya ben kendime yakistiriyom bence. guzel sovuyom aoyleyis tarzimda harika disardan nasildir bilinmez :D
Yataktaevet
Yatak haricindeederse agzini yamulturum00 Yorumla
+1 yılsokakta küfür eden bir kadın görmek, köydeki derede serinlerken timsah görmekten daha kötü...
02 Yorumla- +1 yıl
:D sen olayı anlamamışsın ;)
+1 yılBu işin kızı erkeği yok. Kimse etmemeli. Küfürü aykırılık popülerlik olarak mı görüyorsun tüm arada kalmışlar gibi?
00 Yorumla
+1 yılDusunsene mum isiginda kulagima kufur ediyorsun usulca uuvv beybi :D
04 Yorumla- +1 yıl
Oooooooooo fena :zd
- +1 yıl
Magandaya baglanmadigi surece kufur yakisir bir kadina
- +1 yıl
Magandaya derken :D
- +1 yıl
Balgam esliginde kufur olmamali yani :D
memeli ler normalde ama işte oluyor arada ediyorlar :) bazıları çok güzel ediyor :) haklı olarak ediyor
00 YorumlaAfiziniza hic yakismiyor dogruau bizede yakismiyordur o yuzden en temizi ya arkadas ortaminda ya da hic etmemek
00 Yorumla
+1 yıleski hatunlardan bir tanesi sarhoşken kız arkadaşına '' koynuna girmeden s... im seni dediğinden beri küfür eden kızlrdan korkuyorum walla
05 Yorumla- +1 yıl
Ya. o da. biaey mi. bana. kizin biri. seni. ayakbasparmagimla zevke. getiririm dedi dedim noluyoruz * :D
- +1 yıl
bu küfür değilki bildiğin sana yatma teklif etmiş :))
- +1 yıl
Ya sudhsusnusbsbsiagaausbaua :d
- +1 yıl
bahsettiğim ex hatun küfürden sonra kızı gitt dudağından öptü bence sen o kıza çok fazla yaklaşma :P
- +1 yıl
Yok anasinin ami *
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes etmeli ama sen ETMEMELİSİN... @harbihatun lar küfretmez ;)
00 Yorumla Küfür edenlere kız değil kezban diyoruz zaten. Bence çok itici bayanların küfür etmesi.
00 YorumlaKufreden kiz candir ana baci degil yeri geldi mi yapistiracak
01 Yorumla- +1 yıl
Eyvallaaah
Bence küfür ne bir bayana ne bir erkeğe yakışmıyor hele hele * kelimesinden mefret ederim. söyleyendende negret ederim
03 Yorumlamillet içinde toplumda etmemeli samimi olduguyla nasıl davranmak istiyorsa nasıl rahatsa karşısındaki de rahatsız değilse istediği gibi davranmalı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kiza kufur etmekhic yakismiyor kesinlikle etmemeli
00 YorumlaBuna kızlar kendisi karar verir. Etmek istiyosa eder. Ara sıra kufur eden bir insan olarak kimse icin kufur etmemeli diyemem. Deşarj oluyo insan :) deşarj olmak kızların da hakkı :)
00 Yorumlaetmemeli ya etmemeli iğrenç bişi. erkeğe topuklu ayakkabı nasılsa kızada küfür öyle
00 YorumlaValla kimseye takismiyor kufur de boyle bazi insanlar oluyor iste onlara gelde etme
00 YorumlaYeri qelince kufuty basta surekli olnca itici olrsn :)
00 YorumlaEtmemeli , kimse etmemeli.
Küfrün anlamıda kendiside kötüdür.10 YorumlaBir bayana küfür katiyyen yakışmaz. Bayan hareketleriyle örnek olan bir kişiliğe sahip olmalı
00 Yorumlakız oldugunu unutmayacagı kufurlerı arayla edebılır sıkıntı yok
00 YorumlaHer zaman ve her yerde hak edene ii bir küfür dişide olsan edilmeli diorum
00 YorumlaKüfür Eden kızların ta.. Si... Mi... A. ç... z.. D:DDDAsfaseasfasfas
00 YorumlaEtsin de neyle NAsı şeyyapacak? nası olacak o iş :DASfsads
00 Yorumla
+1 yılKadinlara en yakistiramadigim iki sey kufur ve sigara itici oluyorlar ;)
00 Yorumla
+1 yıltabıkı etmemelı erkeklerde kızların yanında etmemelı
00 Yorumla
+1 yılBu aksam bir erkge kufrettim hakketti ama su an cok pismanim bayanligima yakistiramadim bence deneme benim gibi uzulme :((
00 Yorumlabunu soyle anlatmak istiyorum kizlar bilgisayar telefon vs dijital bir varliktir kufur ediyosa virus kapmistir bence
00 Yorumla
+1 yılKimine yakışıyo bea... tabi bana etmemeli ısırırım valla ;)
06 Yorumla- +1 yıl
Valla her turlu. soverim :D sikinti. yoook :D
- +1 yıl
Isırılmak dan hoşlanan kadınlar la ilgili soru sorucam senle orda görüşelim yavrum :D allahın lazıı :D
- +1 yıl
Laz. degilim bu bir. ikincisi telefon. kasiyo gelemem ucuncuau mesaj at konusacaksan ordan seyapalim :D
- +1 yıl
Ordan yapamiyoruz seviyem kurtarmiyo :D Xper puanimi ne zikkimi varmış
- +1 yıl
Bu xper isi kadar. sikimtrak. bisi. daha. yok herhalde
- +1 yıl
Neyse. iyi geceler :zd
Abartmadiği süre içinde edebilir, ama yakismiyor ya.
00 YorumlaKiz ddigin hanimcik olur efendi olur kufur erkege bile yakismiyor kiza nasil yakissin
00 Yorumla
+1 yılBende.. d. Kufur guzldr komiktr keyfli. d sen sen ol. Sen ol. d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızların küfür etmesi sırf özentilikdir başka bir şey değil iki tane erkek ortamına girmek dikkat çekmek için yaptıkları işler.
00 Yorumlabir evli bayan abla bana ulasabilr mi onnla konusmam lazim?
00 Yorumla
+1 yıl:) Kimseye yakışmaz ama kızlar edince daha tuhaf oluyor. Birde mantığa ters.
00 YorumlaBen şimdi ki kızları görüyorum ellerinde sigara dolaşıyorlar köy ağası Mahmut Ağa gibi yazık...
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem