Amacım kabalık yapmak değil başka bir platformdan gördüğüm soruyu sizlerle paylaşmak istedim.
Sandalye, koltuk. yatak vb oturulan her yerde bağdaş kurmak istemem.
Amacım kabalık yapmak değil başka bir platformdan gördüğüm soruyu sizlerle paylaşmak istedim.
Sandalye, koltuk. yatak vb oturulan her yerde bağdaş kurmak istemem.
toplum içinde patates kızartmasını başkaları gibi çatal bıçakla değil de :D elimle yemem. tek bu geldi aklıma. haa bir de şu var ; misal avm'de yemek yemeye gidiyoruz yanında içecek vermiyorlar ayriyeten oradan alacağımıza pahalıya alta markete inip oradan alıyoruz içeceği
Köylü demeyim de genel olarak ortama göre karakterini değiştiren ve yapmacık davranan biri değilim mesela normalde nasıl yemek yiyiyorsam kalabalık bi ortamda o sekilde yerim (mesela bazen lokantaya gidince Herkes herseye çatal bıçak kullanırken ben biberi elimle soyar yerim). Veya davranırım.
Köylü değilde doğal demek daha doğru olur.. mesela yemek yerken veya aile ortamında oldukça doğal biriyimdir
Cevap
7Cevap
Öyle bir özelliğim yok
Arkadaş ortamında konuşurken şiveli konuşuyorum. Bir kere kız arkadaşım duymuştu, "senin konuşmana ne oldu?" deyip şaşırmıştı shdhdhd
Köylüleri sevmem, herhangi bir köylü özelliğim de mevcut değil.
Evde masa olmasına rağmen yerde yemek yemeyi seviyorum bence köylülük değil ama yazmak istedim
Sandalyede otururken bir ayağımı altıma alıyorum diğerini karnıma kırıyorum
En kötü özelliğim insanlarla çok çabuk sohbet edip konuşmam
Köy kahvaltisi seviyorum
Elle yemek yerim
Öyle özelliģim yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?