İnsanların namazsız niyazsı açık insanların en fazla yalnız kaldığı 1 haftayı geçmiyor benimse en yakın olduğumuz arkadaşım mesajıma bir ay cevap vermedi sonra instadan çıkarttım ve 4 ay oldu hala bi şey yazmadı. Ondan önce bi flörtüm vardı bana saplantılı aşık sanardım bi şeye kırılıp engelledim ama ayrılık lafı yoktu ortada ona rağmen o da gelmedi onunla da kopalı 8 ay oldu.8 aydır yalnızım konuştuğum tek bir insan yok Allahım beni sev ve tek gün kaybetmeme izin verme artık yaşlarım benim için değerli en güzel yaşım 21in 8 ay önce başlarındayken o sağlam adam olamamış çocuk yüzünden kaybettim şu an 22 oluyorum Ağustosta
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Belki de hakkında böylesi hayırlıdır. Senin hayir zannettiklerinde ser olabilir. Ve rabbim baştan önünü kesiyor olabilir. Sabret derim
Kaybettiğin insanlar senin için doğru kişiler değildi demek ki
Tabi ya o arkadaşım ztaen sevgili oldu diye doğru konuşurken bana oh be eve gidince sevgilim olmayacak rahat rahat konuşuruz yazıp o gün yazdığım mesaja aylardır cevap vermeyen bi mal
Böyle mallar yüzünden kendini üzme
Aynen ama eskiden zekice yorumlar yapardı ne bilim de içimde negatif his bıraktı ya yaptığı
Yeni insanlar tanıyarak yeni arkadaşlıklar kur.
Bak bunlar olurken bu yalnızlığın 6 ayı Akdeniz üniversitesinde geçti ve yine okul açıldığında oraya gidersem orada yeni arkadaş bulmak ihtimali ne kadar sence
İhtimaller sana bağlı yüzde yüz olabilir yüzde sıfır ihtimalde olabilir
Knk ben özel okul ortamı istiyorum Akdenizde fakir ortamı ya
Elimizde ki imkanlar bunlar knk 😅
Yıllardır yalnız kalanlar var sen isyan etmen hiç hoş değil ve hayatın sonu değil
İsyan etmiyorum sorguluyorum
Flört sevgililik gibi şeyler dinimizce uygun değildir şükret günahtan kurtuldun
Ne bilim evleniyorlar sonra evlilikleri de iyi gidiyor ben zaten evlenmeyeceğim düşündüğüm biriyle sevgili olmadım
8 ay demişsin ben tam 2.5 senedir yalnızım okulda yok iş de yok kız da yok sen ne yaşıyorsan emin ol çok çok daha fazlasını yaşadım yaşıyorum beş kuruş param da yok ama sabretmek iyidir namaz ve sabır.
Ay kiyamamm :/
Napıyım ama
Bişi yapma üzülme sadece boşa üzülüyorsun biri gider biri gelir
8 aydır kimse gelmemiş ve 22 yaşındayım beni birinin bu ailemden alması da iyi olur iğrenç davranan anne babam var
Off yalnızlığı bana anlatma üzülücek bişi yok doğru zamanı bekle sadece
Haklsıın da yaş geçiyor kara gözlüm
Neyin yaşı
22 ölüyorum
Koca ara napim
Adamın bana aşık olması gerekiyor
Ay üf ne aşkmış sanki salla
Beni de yanlız bırakıyor 🥲
Hiç de yalnız birine benzemiyorsun
Nasıl birine benziyorum?
Ümitsizliğe kapatılma le
Oğlum Allah bana neden kıyıyor böyle günlerce aylarca hayatımda kimse olmuyor ben kendim için o kadar değerliyim ki bir günden fazla sürmemeli sıkıntım
Allah sevdiği kişilerini sinarmiss
Belki olanlardan sin
İstersen sohbet edlimm
Kanka daha ne kadar sınanayım be 8 aydır kimseyle konuşmuyorum diyorum
Kanka gel konusalimm
Daha 22 yaşındasın dert etme kanka
Annem beni kendisi mezuna bıraktırdı onun yüzünden üniversiteye 19umda başladım şimdi 3. sınıfa geçtim kaç yaşına gelmiş bi b0k olamamış diyo inşallah en iyi yerlerde olurum da onların yüzüne bakmam amin
Amin ama sabiili ol kendinden emin ol yapacaksin
Böyle yaparsan yapamsin
Napabilrm kardeşim hayat kurmam için bi şey yapmam iÇin ora gerekiyor Akdeniz’in fakir ortamında hiçbir şey istemiyorum küfürbaz annemle yaşamak istemiyorum 18imde kurtulmam lazımdı DHA 22 olmuşum hala yazın onların evinde kalmışım
Okulunu bitir
Emin ol geridide gelir
Kanka 22 yaşıma gelmişim Evleneceğim adam bu sene gelsin
Evlenmek çare degilki kanka
Gel bı konulalimm
Yalnızlık Allah'a mahsustur
olmadığı için