Bu sana göre böyle olabilir ama "sana göre" 🙃 kim bilir seni seven beğenen biri ya da birileri vardır fakat söylemekten çekiniyordur veya çekiniyorlardır mesela soğuk birisindir ters tepmesinden endişe ediliyordur gibi gibi 🙃
O zaman ilk iltifat benden sana gelsin😅 öncelikle yakışıklı değilim düşüncesinden bir an önce çıkmalısın sonrasında beğenilmiyorum düşüncesine bence girmemelisin insanların senin hakkında ki düşüncelerini tam olarak bilemezsin dediğim gibi bazen söylenilmez söylemek istenilmez ama zaten insanların üzerimizde ki düşünceleri bizim için ne kadar önemli olabilir ki😉
Teşekkürler bu iltifattan çok tavsiye gibi oldu :D zaten yanlış anlamayın insanların hakkımda ne düşündüğünü umursamıyorum. yani, kendimi her türlü seviyorum sadece iltifat etmediklerini söyledim :)
Beni kimse sevmez saymaz ben hep dışlanan aşağılanan hakarete uğrayan insan oldum hâlâ aynıyım maalesef durum bu kimsenin sevgisini saygısını güvenini kazanamadım hep yalnızım toplumda yerim yok hiç arkadaşım yok hayatımda hiç sevgilim kız arkadaşım bile olmadı
Belki de bundan sonra girdiğin yeni topluluklar da bu durumu değiştirebilirsin bu yaşadıklarının sana tecrübe olması gerekiyordur saygın bir kimlik kazanman adına çaba göstermen gerekiyordur vs vs
Ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık sessiz biriyim hiç sosyalleşemedim insanlarla kaynaşamadım hep dışlandım yalnız kaldım seven sayan olmadı hep içime kapanık kaldım hiç ortamlara giremedim toplumdan kaçtım zaten gençliğim hep eve kapalı asosyal yalnız geçti maalesef hâlâ aynıyım yalnızım bu yaştan sonra da bu durumun değişeceğini sanmıyorum
Kimse beni anlamıyor ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık sessiz biriyim bunu hiç aşamadım maalesef hiç açılamadım sosyalleşemiyorum olmuyor gençliğimi istemeyerek eve kapalı işsiz asosyal geçirdim diğerleri gibi olamadım olamıyorum mutsuzum bu durumdan hiçbir zaman memnun olamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İltifat almıyorum
Sence neden?
Kızlara sorabilirsin.
Tüm kızlar tarafından tanınıyorum mu demek istiyorsun 😅
Ama sana soruyorum sence nedeni var mı?🙃
Hayır yani kızlar neden bana iltifat etmiyor onlara sorabilirsiniz demek istedim :D yakışıklı olmadığım için iltifat etmiyor olabilirler :)
Bu sana göre böyle olabilir ama "sana göre" 🙃 kim bilir seni seven beğenen biri ya da birileri vardır fakat söylemekten çekiniyordur veya çekiniyorlardır mesela soğuk birisindir ters tepmesinden endişe ediliyordur gibi gibi 🙃
Olabilir genelde pek almıyorum aldığım zamanda iyi birisin diyorlar sadece :) teşekkürler
O zaman ilk iltifat benden sana gelsin😅 öncelikle yakışıklı değilim düşüncesinden bir an önce çıkmalısın sonrasında beğenilmiyorum düşüncesine bence girmemelisin insanların senin hakkında ki düşüncelerini tam olarak bilemezsin dediğim gibi bazen söylenilmez söylemek istenilmez ama zaten insanların üzerimizde ki düşünceleri bizim için ne kadar önemli olabilir ki😉
Teşekkürler bu iltifattan çok tavsiye gibi oldu :D zaten yanlış anlamayın insanların hakkımda ne düşündüğünü umursamıyorum. yani, kendimi her türlü seviyorum sadece iltifat etmediklerini söyledim :)
Yakışıklı olmadığını düşünme diyerek bence yakışıklı olduğunun farkına var demek istedim 😅😅
Kişinin kendisini sevmesi harika😅🙃
Hmm anladım o zaman tekrar teşekkürler :D :)
Rica ederim🙃
En son çok incesin dediler. Hangisinden sayarsan
Nazik kibar düşünceli manasında olmalı yoksa da zayıf olmalısın 😅
Yok ya kibar anlamında dendi 😂
En son karakterim ve kibarlığım hakkında bir iltifat aldım. Genel olarak kılık kıyafet ve karakterime iltifat alıyorum.
Saçların doğal mı demişti arkadaşın biri bende evet dedim bayıldım demişti.
Güvenilir ve kaliteli bir kişiliğe sahip olduğum için almıştım.
Broya foto attiydimda tatli olmussun demişti
Fiziğime aldım az önce 😅
Hangi fiziksel özelliğine? saç boy gülüş fizik mi ne? Hangisi? 😅🙃
Düşünceme aldım.
Belli başlı bir konu üzerinde ki düşüncenden ötürü mü yoksa genelde insanlara karşı düşünceli davranışlarından ötürü mü?
Spesifik bir konu üzerineydi
Fiziksel kişisel ve cinsel olarak iltifat almıştım
Tipp
Gülüş.
Zeka :D
Fiziksel
Hangi fiziksel özelliğin saç mı boy mu fizik mi ne? 🙃
Fiziksel
Yazamıyorum mesaj takip etmediğin için
Hiç iltifat almadım
Sence neden?
Çünkü iticiyim hiçbir çekiciliğim hiçbir artı yönüm yok iltifatı bırak seven sayan bile yok
Bu senin düşüncen kim bilir seni seven ama hissettirmekten çekinen biri veya birileri vardır böyle düşüncelere kapılma 🙃
Beni kimse sevmez saymaz ben hep dışlanan aşağılanan hakarete uğrayan insan oldum hâlâ aynıyım maalesef durum bu kimsenin sevgisini saygısını güvenini kazanamadım hep yalnızım toplumda yerim yok hiç arkadaşım yok hayatımda hiç sevgilim kız arkadaşım bile olmadı
Belki de bundan sonra girdiğin yeni topluluklar da bu durumu değiştirebilirsin bu yaşadıklarının sana tecrübe olması gerekiyordur saygın bir kimlik kazanman adına çaba göstermen gerekiyordur vs vs
Ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık sessiz biriyim hiç sosyalleşemedim insanlarla kaynaşamadım hep dışlandım yalnız kaldım seven sayan olmadı hep içime kapanık kaldım hiç ortamlara giremedim toplumdan kaçtım zaten gençliğim hep eve kapalı asosyal yalnız geçti maalesef hâlâ aynıyım yalnızım bu yaştan sonra da bu durumun değişeceğini sanmıyorum
Her şey kişinin elinde bu durumu değiştirmek senin elinde 😉 rahatsız olduğun bu durumdan kurtulmak için çaba göstermeyi dene
Kimse beni anlamıyor ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içime kapanık sessiz biriyim bunu hiç aşamadım maalesef hiç açılamadım sosyalleşemiyorum olmuyor gençliğimi istemeyerek eve kapalı işsiz asosyal geçirdim diğerleri gibi olamadım olamıyorum mutsuzum bu durumdan hiçbir zaman memnun olamadım
Hatırlamıyorum
Hiçbiri için
Fiziksel saç
Karakter
Genellikle çok güvenilir aşırı samimi aniden ısınıp kanları kaynadiklarini söyler insanlar rahat konuşuyorum seninle derler laf arasında