Daldık yine melankolik düşüncelere kaldır ya Allah. Ben bazen çok sigara içtiğim için kanser olup ölürüm diyorum, ya da bir tırın altında ezilir ölürüm diyorum kendime. Pasla, çok yaşamak sıkar.. 🦁
Hangi sebepten dolayı öleceğinizi hiç düşündünüz mü?
Aniden bir sağlık problemim oluştu Acile gittikten sonra 5 dakika içinde kendimi ameliyathanede buldum çok korkutucuydu çünkü ameliyat olmak fobilerim arasındaydı Hiçbir zaman olmadığım için hep ürkerdim bıçak altına yatmaya Orada sanki öleceğimi hissettim Çok kötü bir duygu Ve tecrübeydi
Benim içimde bir his var yoğun bu his. Sanki birini, bir şeyi korurken vefat edeceğim gibi hissediyorum. Birinin yaşamı için kendi hayatımdan vazgeçeceğim gibi hissediyorum.. Neden bilmiyorum ama böyle hissediyorum..
Bunu çok düşünmedim ama 40 yaşlarımı görmem diye düşünüyorum, sanırım ölümüme de bir hastalık sebep olacak. Hislerim kuvvetlidir, İnşaAllah yanılırım 😅
İş gereği çok seyahat eden birisiyim. Bundan 10-15 yıl önce bir trafik kazasında öleceğimi düşünüyordum ama sonasında bu düşünceyi unuttum. Sadece şunu düşünüyorum: İnsan eti ağırdır. Kimsenin bakımına muhtaç olmadan öleyim de nasıl ölürsem öleyim.
Sigaradan sonumun geleceğini düşünmüyorum ben, çok içsemde başka bir şekilde ölürüm bence. Düşündüm ama aşırı saçma bir sebepten öleceğim kesin, aylar önce kulaklık kablosu olayı vardı mesela. Uyurken boynuma dolanmıştı, sabah kan ter içinde öksüre öksüre uyandım. @54srp iyi bilir djrkrkfk
-Beyin kanamasından -Araba çarpıp kolumu bacağımı koparıp dağıtmasından, bide beynim yarılarak. -Yüksek bir yerden düşüp bağırsaklarım çıkarak... Gibi seneryolar kuruyorum. Umarım ani bir ölümüm olur da şok etkisi yaratır olayı.😃