Nedir hocam bu arafta kalmak son zamanlarda samimi olduğum kişiler tarafından şahsıma kullanılan bir tabir bu nedir yani olay bir araştırdım fakat tam bilgi edinemedim
Cevabın nedir?
Arafta Kalmak
Sıfır noktasıdır. Durduğun yerde ya nedensiz suçluluk duygusu ile kendini cezlandırırsın bir yana geçersin ya da geçmişteki her bir olumsuz şeyi silip süpürüp, yeniden yeniye doğarsın o bir yana geçersin. Bir de ne o yana ne bu yana geçesi olanlar vardır. Buna da sanırım, kal gelmesi, tembellik, ölmeden ölmek denir. Karar zamanı gibi. Eylem zamanı gibi. Cesur, kendine inanan, düşünmekten çok eylem yapan insan pek arafı bilmez. Arafta kalmak ne demek sorusunun cevabı bu. Ama herkes için geçerli değildir belki.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Araf cennet ile cehennem arasındaki kum tepesinin adıdır. Ne bu tarafa ne diğer tarafa kum yüzünden hareket edemezsin , bir güc gelir ve seni bir tarafa iter. İtildiğin tarafın cehennem olmaması için ne kadar dua etsen de kar etmez, kararı beklersin.
Sen de böyle davranıyorsan ve sonunda başkasının deyişi ile hareket ediyor ve o ana kadar da elinden bir şey gelmiyorsa , araf' ta kalmışsın diyorlardır.00 Yorumla
Araf cennet ve cehennem arasindaki yere denir. Secim yapamayip kayitsiz kalindiginda kullanilir
01 Yorumla- +1 yıl
bir yol bulmam lazım
2 tane talibin var ama sen hangisini seçeyim diye arada kalıyon ona denir araf
11 Yorumla- +1 yıl
off deli olcam ha kafamı açamıyorum bir türlü bu konuda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
Araf ne dünyalık yaşayabilmek ne ahiretlik yaşayabilmek yani ne cenneti hak edebilmek ne cehennemi hak edebilmek, birçok insan bu durumda dır
10 Yorumla - +1 yıl
Arada kalmak. Iki arada bir derede kaldim gbi bisey :)
00 Yorumla - +1 yıl
Bir şeyin olup olmadığını bilmemek arafta kalmaktır.
00 Yorumla Boslukta arada kalmak
02 Yorumla- +1 yıl
bu durumda yapılması gereken?
- +1 yıl
Bende bilmiyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Arada kalmak.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
arada kalmak
00 Yorumla Arada kalmak.
00 Yorumlaarada kalmak
00 YorumlaArada kalmak :)