Kimi zaman zaferlerden daha çok yaşarız yenilgileri... Fakat bir gün, bir ân gelir ki, anlarız nedenleri. Yenilgi olarak gördüğümüz şeyler, büyütmüş ve sağlamlaştırmıştır karakterimizi...
En son yenilginiz neydi? Neye karşıydı? 👇

Kimi zaman zaferlerden daha çok yaşarız yenilgileri... Fakat bir gün, bir ân gelir ki, anlarız nedenleri. Yenilgi olarak gördüğümüz şeyler, büyütmüş ve sağlamlaştırmıştır karakterimizi...
En son yenilginiz neydi? Neye karşıydı? 👇

Yine yine yine tanıdım sandığım insanları tanımadığımı farkediyorum... Bu yenilgiler bitmiyor. İnşaAllah bir gün inanmamayı başaracağım diyorum...
Hayatımın en büyük yenilgisi bu sanırım, umarım bunlar hayatımda büyük sorunlar çıkarmayacak boyutta yenilgiler olur.
İnşallah öyle olur...
Birisi çok söz verdi güven verdi bende zamanla yumuşayıp inandım ki her şey çok güzel gitti bir zaman daha geçti hiç beklemedigim bir anda bırakıldım... ihanetin kisvesi ağır oluyor..
Ooooo 😔😔😔
Geçmiş olsun
hayata karşı alınmış yenilgimdir. bata bata artık dibe vurdum. bir daha yenilmeyeceğim artık çok tecrübeliyim.✌️
Rica ederim.🌸
Aldı, verdi Aşk beni yendi :D
https://www.youtube.com/embed/KpeqjhuAvOkBende şarkıyla cevap vereyim :)
Ahahah teşekkürler!!! Cuk oturdu. 😂👌
Müüüüq :D ♥️
Teşekkür ederim 🌸
Cevap
10Cevap
Aldı verdi, aşk beni yendi...
Bu hayattaki ilk ve son yenilgim aşkaydı... 🙃
Hayata karşı yenildim.
Genel olarak hayat karşısında bazı şeyleri kabul ettim. Bu benim için yeterli bir sebep.
Mağlubiyet diye bir şeye inanmıyorum. Her şey Allah' ın iradesi ile gerçekleşiyor. Başımıza her ne gelir ise O' nun iradesiyle oluyor. İyilikte O' ndandır, kötülükte O' ndandır. Bu beden bizimi ki telaşe kapılayım.
Kepçeli otomata kaybettim,
2tl ile çalışıyor artık ve 15 saniye veriyor sadece 😐
Hayat çok zorlaştı sahiden.
şu an aklıma gelmedi yakın zamanda yenilmemişim galiba 😅
Kendimi fark edip kabullendiğim an yenildim.
En son yenilgim sevdiğim insanları mesleğimden dolayı ellerimden kayıp giderek yalnızlaşmamdı
Bilmem biz ne yangınlar gördük hiçbiri öldürmedi
Yaaa...😂
Yanlış bir zaman, yanlış bir kişi.
Bir iddada yenilmiştim :/
En son yenilgim yks ye karşı oldu 😂
Langırt 1-2 ay olmustur
Hayata yenildik olmaz mı
😂😂
Halı saha maçıydı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?